Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah meg mondta ha harmadik futamban nem esik el akkor overall
harmadik let volna.
Graham Jarvis na Husabergu

By GaP at December 2, 2012 | 15:13 |
Print

Nekoč švedska tovarna Husaberg, sedaj pa pod okriljem avstrijskega KTM-a je sporočila, da so podpisali pogodbo z enim izmed najboljših ekstremnih enduro voznikov Grahamom Jervisem. Le ta je v preteklih sezonah dokazoval kvalitete najboljših voznikov ekstremnega endura ter osvojil večino najtežjih dirk te in lanske sezone, kjer do ciljne črte pride le peščica najboljših.

V sezoni 2013 bo izkušeni Britanec s Husabergom nastopil na dirkah kot so The Tough One, Hells Gate, Erzberg, Red Bull Romaniacs, Extreme Lagares, Red Bull Sea to Sky in The Roof of Africa, glede na natrpan urnik pa se bo poskušal udeležiti tudi drugih dirk.

Graham je sicer od leta 2009 že nastopal za Flite Extreme Husaberg racing team. S svojo brezpogojno voljo, strastjo in predanostjo je dokazal trpežnost in kvaliteto Husaberga TE 300, žal pa se je omenjeni team ob koncu sezone 2012 odločil, da se umakne iz enduro scene. Tako bo Graham svojo pot nadaljeval kot tovarniški voznik ektremnega endura na Husabergu.

GaP

Foto: Husaberg
na megkérdezem mi volt ez ......az a biztos
ha nem esik el akkor első ?
köszi a választ mert eddig nekem csak Nikalisos hengereim voltak. És a perselyt sokan mondták hogy így puha meg melegszik meg úgy sz-r.
Kori eleset azért érték be..
Thomasz..teljesen jo a persely is... a mi szintünkön tökéletes... nem érzel különbséget hogy gyengébb vagy bármi, ha valami gebasz van olcsobb a javitás is.
de lehet az is hogy lekörözték
háttérbe ott figyel egy 555 ös is ....

nincsenek bajba a kubikcentiméterjükkel
gondolhatod mennyire körözték le ...azért ne viccelj ...

volt hogy dévid blályt 8 percen keresztül tudott adni neki 1 másodpercet ...

legrosszabb felállás is talán teddy rányomott 18 mp-t talán ...mondjuk a pontosság kedvéért meg kell lesnem mert erre nem emléxem...

amúgy én nem ismerem a szereplőket és nagy Istennek tartom a többieket is de a rendes motorjával crosspályán adott volna nekik olyat , hogy nem lehetett volna bevinni a házába a kölönbséget ..mert behozhatatlan lett volna ...
ja és a rajtokról ne is beszéljünk mert mindíg kidugta a gép orrát ...pedig nem is a legtuninggabb géppel érkezett (ezt megbeszéltük már...ott vigyorog a boltbajárós kipufogócső a gépén amit anyám eldobna a faszba ) ..egy rendes géppel elvitte volna a holeshotokat...
mondjuk ő nem itt tanulta ezt a rajtolást.. itt ezek nem fogják zavarba hozni ...
szerintem az sg-12... mondjuk mind a kettő csucs, csizma, talán a legjobbak a létezők között,

tán annyi, de ez személyes hogy én anno azért vetettem el a sidit mert proba során iszonyat zavaronak éreztem azt a nagy kiállo gumis forgot... egyszerüen nem tudtam vele bokában fogni rendesen,
van ismerős aki megszokta, van aki kicsit meg flexelte...

meg azt hogy mindenféle műanyagok cserélhetőek rajta csavarosan azt is egy felesleges hiba forrásnak éreztem, minekmikor soha nem cserélgetsz ilyesmit..?
csá,

nekem a sidi félre téve, szerintem láb függö, nekem pl. nagy a rüsztüm s a sidi-ben nem kenyelmes. igy elajandekoztam havernak akinek jó.

nekem a gaerne böl van a supermoto s a sg12, s sueprmoto jobb, hajlekonyabb kenyelmesebb, mint a sg12 nem is beszelve gec drága, nekem azert kenyelmetlen az sg mert kemeny az egsz tulsagosan, az egy igazi cross csizma.
ez van most hasznalatban
http://www.gaerneusa.com/sumo
a lényeg 1 mérettel nagyobbat vegyél, s minden alkatrész van hozza.
50 pénz a csizma egyébbként.
ez a nem supermoto változata
http://www.gaerneusa.com/sg10 én ezt venném. a helyedben

de mintmondtam láb függö.
asszondja terri black a tv-ben hogy münchenben 1000 eurot keres egy fellépésen ,egy ijszaka...

fiuk akkor én most megyek kérek időpontot ,és átmütetem magam
én leszek az első transzvesztita enduros... cicikel, átmütetett puncival... fényes karier sáláláláláááá
Ha valaki ismeri mindkét csizmát, sidi crossfire , gaerne sg 12.

Melyiket válasszam?
jah bocs 600 2T
cerka merevitő
Ron Bá mit szolsz ?
Kornél, meg a nagyok !
szerintem bukot s körozik le.. sjana. !
aszem elüti utána DewKnight
értem én csak ennek a felesleges billentyü szájkaraténak pont semmi értelme...a fenyegetőzés pedig
öreg minden erröl sztól, a mostani és az utolso x-ek mind szarok voltak
részemröl csak a wolf volt igazi énekes, csak sajna nem star s nem tudtak volna lehuzni börét, én voltam vele egy szükörü szülinapi bulin ahol énekelt hat azon kivul gec jol nez ki gec jol énekel, kedes szerény s agyon kefélné..

most a voice az ami tetszik...
ezeket a szarokat aszony nézi s én közben a térdére hajtom a fejem. s simogat. knytelen vagyok nézni hogy kapjak simit....
én nem bántom isten ments,

én csak jokat röhögök rajta menyire szánalmas hogy apuci hirnevén probál valaki lenni... esetleg megprobálkozhatna a munkával...

mondjuk sokkal inkább hányok a retek csatornátol aki mesterségesen, nulla ének tudással berángatta azt a fiut az un. nyilvános show-ba.... az a négy mentornak nevezett bologato bohoc meg agyon ajnározta....mindezt csakis a sok sms-ért, meg mert tudják azt hogy a bulvár médiájuk és ujságjaik sokáig fognak még pénzt keresni és cikkezni a srácrol....
közben karba tett kézzel ülnek a fotelben ,jokat röhögnek, és pörög a háttérben a pénztárgép...
na ez sokkal inkább hányás szagu,
Ron,

nem igaza van én is eljutottam ugyan erre a pontra csak annyi én nem fenyegettem, csak megmondtam neki azt ami. s sajna vissza kapta azt ami tett velem.
Ö sokat bántotta Zari-t is pedig Zarinak is igaza volt vele.
remélem rendbe jön a srác mert jó gyerek., alapvetöen.
na ez szép, már be is fenyegetitek egymást...

Gabi , szerintem te egy kissé tulreagálod ezt a dolgot...
nekem jo baratom ne bantsd, rokony. ö is feher zsici. mint én.
jo reggelt ... igyunk kv-t és beszélgessünk zámbo krisztiánrol..
figy küld mar el telefonod s email cimed kérem.