Én ezt mejjátszottam BéjeMvéWel a béjemével Teréz körút villamos mellett.Telin megy a villamos,a kocsisor is.Jánynak integetekl a következő megállónál szálljál le.Mire előre néztem állt a kocsisor...Fík,de csak első,nédda mondom ez király gép me ha fékezek,még repülni is tudok Lehet valami rossz kart húztam meg Átszállok felette,de úgy hogy az állami szolgálati övcsat mágneses működésbe lépve odarántotta magát az szerencsétlen gépjármű tetejéhez,és gyors festékmintát véve,nehogy ha lelép be lehessen azonosítani,majd elkezdte magát mélyen belevágni a tető anyagába ezzel feladatát teljesen ellátva,megmentette az életem,de úgy,hogy hozzá sem értem a tetőhöz.Azóta is őrzöm Szóval leérek lazán,mint egy puma,nézem,fehér kesztyűm se lett poros se,kihúzom magam,megint akcióztam egyet,a néző sok volt,de nem tapsoltak,nédda mondom tán lekéstek,vagy várják az ismétlést? Menek,mennézem ki volt az a bátor aki meg mert állni előttem,me előtte mán egy kocsi sem volt lesek be oldalüvegen egy csaj,hirtelen felindulásbú,hogy ez egy nőőőőő,odalegyintettem kézháttal az üvegre,szegény meg egybű lefeküdt az ülésen,nédda mondom mán a lábam előtt hever,ez a picsa De hun a motor?Menek hátra,lesem,autó hátulja V alakba,na mondom fasza.. Lámpa ép,kerék ép,istenem,nédda mondom semmi baja nem lett,nézem fasza,fel kell állítani,de kúrva nehéz és sokan néznek Engem nem érdekel felállítom,fogom technikásba,nédda mondom sok a néző van itt erő,jön könnyedén Azt egyszercsak megakadt,na mondom,több erő kell,de nem megy,nebammeg,simán feltudod te azt a kevés kilót állítani,ne bénázzá má.Lejjebb engedem,nekiveselkedek,könnyűűű azt hirtelen átmegy erőbe má majdnem kiugrik a szemem is,megakad.A faszom mondom mi a geci van ezzel,elengeden lesem,hát ez csak annyit gyütt amennyit a vezetékek,meg fékcső kábelek engedtek.A híres KTM jelenség lépett fel nála,leszakadt a kormánynyak mintha leflexelték vóna,de nem lassan,hanem gyorsan A féknyomom 8 centis volt,ammá sok,oszt az eleje le,az ótó meg felütötte a fejit,azt szétnyírta mint a szart,de az öv megmentett.A parancsnokom nem örült mit keresek a belsősávba,stb stb,mondom csengetett a villamos azt megijedtem odanéztem,mire visszanéztem állt a sor.de minek mentem a belső sávban arra is volt válasz.Nem baj,gyütt helyszínelő,de még kettőt beszótam,azt nekem kellett büntiből lehelyszínelni magam,meg kaptam a köv táv be nem tart-é 1000 pízbírságost.Motor tréler bevisz,elbúcsúz,me má közbe lett gazdája fentről,tehát nem csinálták meg Jelentés megír,azt mán egy másikkal húzhattam is kifele dógozni.
Egy nagy baj lehet van a hóban endurózással, simán visszakövethető a nyom persze olyan őrült nincs, aki gyalog bejárja, autóval nem lehet, motorral meg nem tudnak szóval nincs baj de a biztonság kedvéért majd rajzolunk pár elkerülőt
A legkomlyabb az volt,mikor jött a 250-nel,bukó nélkül,mi meg mondtuk neki hogy megfogja baszni a rendőr.De ő meg erősködött hogy meglép.Kérdeztük hogy aztán a rendszámmal mi van hülyegyerek? Azt mondta,nem tudják felírni,mert sváájci,nézzem csak meg! Rá volt húzva a rendszámra egy toszómici svájcisapka! Behugyoztunk a röhögéstől!
Haverom ugyanez! Ugyanúgy 250TZ,csak ő a buszt érte utol!
Mondjuk neki voltak még ilyen érdekes dolgai! Taxis volt,és a vállából kiszedett csavarok meg vasak ott lógtak a visszapillantó tükrön! Néha ha valami utas megkérdezte hogy mik azok ott,a mondóka végén mindnek lefagyott a mosoly az arcáról!
eccer vagy 30 éve kb. etz zwájhundertfuhciger modellel gurultam a bustzvégállomáson ...nálunk ott lehet körbe korzózni kocsival motorral és nézni a csajokat felszedni megdugni stb.....normál elfoglaltság ez az ittlakóknak..több gyerekem született onnan
na megyek mz vel és nézem a csajt ... előttem egy lezserkettes lada megállt nem láttam csak mikor nekimentem és átestem rajta tájgerbukfencbe és ahogy a hátamon lecsúsztam a motorháztetőre elkaptam még egyik ablaktörlőlapátját és búcsúzóul letéptem...kellett adnom egy 60 filléres betétlapot...király volt
Felénk van kint a hegybe 3db eladó szálló, vedd meg azt, meg a fél Mátrát és csinálunk olyan endúróparadicsomot itt, hogy még a Jarvis is ide fog járni edzeni
Egyszer nyáron a benzinkúton egy hasonló pakolt a kocsijába a hátsó csomagtartóba (a kocsi típusát sajnos nem tudtam megfigyelni ) csak azon sokkal de sokkal rövidebb szoknya volt. Majdnem összetoltam a parkoló kocsisort meg a bevásárlókocsi tárolót!
-csikának a multkori forgalmi bemutatós, háttérben a gépjármű tulajdonnal -az még mindig a fejemben van:-)))))))))))))))))
http://www.sportmotor.hu/motor...
Vagy inkább pár vezetéstechnikai lecke
A ladás keni vágja
Mondjuk neki voltak még ilyen érdekes dolgai! Taxis volt,és a vállából kiszedett csavarok meg vasak ott lógtak a visszapillantó tükrön! Néha ha valami utas megkérdezte hogy mik azok ott,a mondóka végén mindnek lefagyott a mosoly az arcáról!
a kötélpálya maradhat aki nem tud felmenni, az majd abba akasztja a motorját
na megyek mz vel és nézem a csajt ... előttem egy lezserkettes lada megállt nem láttam csak mikor nekimentem és átestem rajta tájgerbukfencbe és ahogy a hátamon lecsúsztam a motorháztetőre elkaptam még egyik ablaktörlőlapátját és búcsúzóul letéptem...kellett adnom egy 60 filléres betétlapot...király volt
Csak egy reál boltot találtam így hirtelen ami eladó.Az is ér?