Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hé nekem három van, s elég sürü a cucc... be is ragad nix hiszti...
már a 3 hivataloshoz van még harom zabi.. s egy pár turmixx let nem csoda mix.
ááá,én csak felkapcsolom a villanyt, azt jönnek a fényre
nem venném a szivemre ha kihalna a zsirfamilia.....
dehogy hardware hát suzuki RMX 250es a procija, inbus az van benne pár, de a 6lapfejű több.
Memória, az talán 40LE
zsirferi...drága testvérem... háá mé nem szolsz...? néma gyereknek az apja veri a fas...át..

csak szolj megyek oda rakom magam aztán szaporodik a család...
olcson megszámolom , egy gyerek 1 new motor... nem drága pici pénz...

csikusz ne tolakodjál... én elöbb szoltam...
Ron,

nekem öcsém s bátyám sterilek, s megmondom sok haverom kuzd a sterilitással, mivel nem lehet gyerekuk.
belefogleni nem de a rák s a sterilitás a legnagyobb gond.
nálam nincs hiszti mert en 99,6% vizet iszom.
nem vicc a dolog.
az én családom lassan 10 éve senki nem beteg, s 10 éve van forditott oszmozis szürönk. nem is beszélve semilyen gyogyszert nem használunk.
a betegslgek 99% a viz s az ételen kereszül jönnek.
nem vicc hidd el.
nálam pl. antibiotikum 10 éve nincs a házban, sem semilyen gyogyszer csak homeopatia. meg zsir meg szallona, meg pina...
hajrá BB mutasd meg nekik
milyen vasad van hardware ? noname gondolom nem ? s proc ? memoria ?
bus ?
nyugi feri... nem ebbe fogunk megdögleni...

ezt ha kell irásba is adom neked...
Erre mondják azt vannak nyerő típusok,meg örök vesztesek
Jaa,akó jóvan aszittem nekem üzentél Jóvanakkó,csak ne egyé sok patkányt meg csótányt,me vót aki abba döglött bele
az amit sokan folyton kifognak...van aki meg soha...
A windowos cuccost gagyinak találtam, így "kitanultam" egy jobb eszközt. Adobe premiere, valamelyikben tán volt after effect is, ezek már kurva jó cuccosok, több csatornás, csilli villi, s annyira nem is bonyolult, ahhoz képest amennyit tud.
A nyersanyag mennyiség változó, általában rengeteg a felesleges cucc, mert lerakom a kamerát, motorhoz odasétál majd megy, majd leállít stb.
Szerencsémre a vágáson nem kell gondolkodni, jön egy ihlet, keresek hozzá egy zenét az az alap és az alapján csak úgy pakolgatom a videókat "suggalatból", de így is kurva nagy meló, főleg a HD videóknál mert ahhoz már gyenge a hardver és nem képes lejátszani normálisan szerkesztéskor
Igaz átkonvertálhatnám fogyasztható formára is, de sok idő és hely lenne Pontos órákat nem tudok, fax tudja, amikor kedvem volt vágtam, amíg kedvem volt, s aztán összeállt. .
Kismiska vagyok ahhoz, hogy videókat vagdossak másnak pénzért, ez csak motorozás hobbi kiegészítő saját célra, amikor már vén trotty leszek és bedöglik az RMX, legyen mit lesni
akkor még én is kameráztam...nagy lelkesen.... aztán majdnem sikerült felvenni a saját lefejezéseet hogy baszná meg az a faszszopo kötél huzkodo, unatkozo, gyökér buzi...

már a nyoma is alig látszik a kezemen...

azota is mondom... nem tudtok megölni gecik... elpusztithatatlan vagyok mint egy csotány, és szivos mint egy patkány...
FONTOS OLVASÁTOK - STERILITÁS -EGSÉZSÉGETEK MULLIK EZEN
MEGOLDÁS FORDITOTT OSMOZIS VIZ SZÜRŐ
http://index.hu/tudomany/2012/...
valamikor nagyapámnak is volt lova...aztán már nagyapám sincs, se apám.....
Van olyan,hogy reményhal?
Bálinyó is vót a tévéjében,láttam Tényleg,csak nekem nem volt hang azt nem értettem mit mond,de azt megjegyeztem,hogy a hüvelykujját húzgálta a torka előtt,gondolom,nekem üzent,hogy elvágja
erre azt szokták mondani.... a reményhal meg utoljára...
ja és valamikor volt itt enduro verseny a bakonyba igaz bálinyó sőt teherauto és enduroverseny verseny csatáron a bakony művek rendezte valamikor a ladatalálkozoval egybekötve
Hááát,mindez csak a jéghegy csúcsa
csak a baj van a fejemben ! nem ?

en azt mondom ha huzod a gázt nix hiszti, ha nem van hiszti.

megnéztem a videokat, mesterem nagyon komoly alkotások grat.
ezt nem lehet lefikazni, nem rövidek, sok melo volt velük s milyen amikor a két moci egymás mellet megy...

1.- mivel csinaltad windows live movie maker ?
2.- hány ora filmből ?
3.- mennyit dolgoztál rajta ?
4.- mennyiért vágsz meg feldolgozol nekem ?

grat ujra.
hát remélem sikerül
csak baj a van a fejemben, ahogy Zerge fogalmazta

Te nagyon be vagy biztosítva érték ügyileg
Tyúkfarm, arany járólapok, zseton, traktor, minden van
doktor ur a listát főleg neked raktam be szemléltetésként hogy mindegyikröl végig tudták hol van a cime, mit csinál hogy éldegél, munka helye, hány gyereke van ,mit eszik.. stb.

az egész faszság csak arra jo hogy még mindig életben tartsák a nagy holokauszt vallásukat, és mutogassanak valami kikiáltott bűnösre....
kiváncsi leszek mit csinálnak ha elfogynak(magyarán kihalnak) az akkori emberek...utána kire mutogatnak? a gyerekeikre..?

amugy a dolognak ,éremnek, érdekes oldala , sok helyen olvasni rola, hogy a mai Izraeli fiatalság 90%-nak ugyen ez a véleménye... mármint hogy ennek mi értelme a holokausztra hivatkozni unos untalan.... miért nem lehet ezen tullépni és lezárni?