Én jó olajat használok nincsa azzal baj 1:50 be keverem.
Csak az előző tulaj... mikor megvettem azzal a benzinnel mikor megállt a motor még 5 percig füstölt a kipufogó . kicseréltem a benzint és vittem eredetiség vizsgára mondom megnézem mit tud legalább kiég és bumm megszorult ... A power nyelven lehet látni most vállt le a korom...
fel akarsz jelenteni az állatvédőknél .
a telefronszámom titkos..
csak az tudja meg aki nem vak ahhoz hogy felmenjen a zarándol niknévre kattintav a zarándol név mögé...ott leolvashatja a lelyirásom..megnézheti a képem...meg a hirdetéseim...a hirdetések mellet vna egy telifonszám..de az nem az enyém. . .
viszont mindég én veszem fel
ugyhog nemsoká meghallom elég okos vagy É egy ilyen telefonszám bonyolult megszerzéséhez
eger mellet perselyeztek 20 éve egy kx ötszázasom...
teljesen jó lett. forgott ment is mint a barom...
de ugy látom neked az olajjal ia baj van.. korom koksz nem lehet.. cska ah bár mit megfogsz olyjn furcsán csúszódnak kell leniek. .a henger körül..mert az jó olaj nem ég el és nem kokszol!
anagyyal nim szok gond lenni talán patyi tudja is kia za az egri tsávó..valami gépműhely.. talán neten is van de patyi az tudja 100 100alék..nem is vészes az ára...
egy új dugót küldöl neki...megcsináljéák.. mikor elkopot a téma.. széthúzod dugót megnézed ha jónak itéled..azt a dugót küldöd el ahoz csinálnak megent 20ezerért hengerpersejt és új gyűrűvel mehet is össze.. perse csak ha a duzgó jó...a teflonbevonazta az oldalán nem számit.. meg a billegés nyomok sem.. merrt a szükebb hengerben billegnim egent nem fog... és a jó olaj ken!és amúgy is nem csak bevonatos dugók vannak!
doktor ur, van igazság abban is amit zsirferi irt, az sg12 elsőre tényleg műanyagosabb durungabb érzés, magasabb az orra, a sidi laposabb, ha rám halgatsz mindenképpen probáld fel mindkettőt az a biztos....
ahány ember anyi lábforma, kinek mi a kényelmes csak akkor derül ki ha felveszed
Thomasz... hidd el ez mind hülyeség... nincs olyan hogy melegszik , meg szarabb...igazábol semmi különbséget nem veszel észre egy nicasilos, vagy perselyes motoron...
gondolj már bele, furat+löket maradt a régi, akkor mitöl lenne gyengébb?
az utolag nicasilozott hengerekel sokkal több bajság van....és még drága is....
amugy van a te tipusodba,(csak mert nekem is az van ) gyári nicasilozásu henger ebay-on vagy márka kereskedőnél, le kell adni a régi hengert és kapsz helyette egy gyárilag nicasilozott , röntgenezett new hengert... ráadásul megfizethető az ára.... valami 60-70 ezer környékére emlékszem...
zsirferi, szerintem ezt a beltelepitős szerződést csak akkor fogják érvényesiteni amikor robban izrael... merthogy lesz ott előbb -utobb egy nagy bumm azt csak a vak nem látja....
még az is lehet hogy ők maguk fogják csinálni , hasonloan mint 911-et az amcsik...
mindegy ehez kispisták vagyunk , az viszont biztos hogy akkor sokan fognak ide jönni az 100%,
mondjuk ha vissza nézünk a történelembe akkor a fehér orosz pogromok idején két ország volt aki nagy számban fogadta be őket, mi, és a lengyelek....ezzel csak azt akarom mondani hogy ők már voltak itt, és erre hivatkoznak....
az is érdekes adalék anyag hogy amikor a fityesz hatalomra kerülésekor elfogadta a kettős állampolgárságot, mindenki az erdélyiekröl beszélt hogy dejo végre megkapták, és csak pár helyen lehetett olvasni rola, hogy izraelben 200 ezren vették vissza akkor a magyar állam polgárságukat... talán ez sem véletlen....
Csak az előző tulaj... mikor megvettem azzal a benzinnel mikor megállt a motor még 5 percig füstölt a kipufogó
kis baj kis gáz
nagy baj nagy gáz
melo van... meg hiszti, nix hiszti, van hiszti nagy gáz
a kistérség tsávótól már megent tanultá valamit
vigyázz számolom az időt
a telefronszámom titkos..
csak az tudja meg aki nem vak ahhoz hogy felmenjen a zarándol niknévre kattintav a zarándol név mögé...ott leolvashatja a lelyirásom..megnézheti a képem...meg a hirdetéseim...a hirdetések mellet vna egy telifonszám..de az nem az enyém.
viszont mindég én veszem fel
ugyhog nemsoká meghallom elég okos vagy É egy ilyen telefonszám bonyolult megszerzéséhez
http://youtu.be/0kdNCzN0-Dk
teljesen jó lett. forgott ment is mint a barom...
de ugy látom neked az olajjal ia baj van.. korom koksz nem lehet.. cska ah bár mit megfogsz olyjn furcsán csúszódnak kell leniek. .a henger körül..mert az jó olaj nem ég el és nem kokszol!
anagyyal nim szok gond lenni talán patyi tudja is kia za az egri tsávó..valami gépműhely.. talán neten is van de patyi az tudja 100 100alék..nem is vészes az ára...
egy új dugót küldöl neki...megcsináljéák.. mikor elkopot a téma.. széthúzod dugót megnézed ha jónak itéled..azt a dugót küldöd el ahoz csinálnak megent 20ezerért hengerpersejt és új gyűrűvel mehet is össze.. perse csak ha a duzgó jó...a teflonbevonazta az oldalán nem számit.. meg a billegés nyomok sem.. merrt a szükebb hengerben billegnim egent nem fog... és a jó olaj ken!és amúgy is nem csak bevonatos dugók vannak!
az amerikai nép birka csak adot fizett oda is beszivárogtak a gennyes kutyák. ott a bush testvérek s egy zsifo Silvertein a felelősek az egészért
s valójában nem tornyok doltek le hanem 5000 ember mészárlás foyl ott
föképp rendörök s tüzoltok
http://jovonk.info/2012/04/09/...
http://whatreallyhapp
ened.com/...
az egész kettös állampolgárásg nekik szól.
ahány ember anyi lábforma, kinek mi a kényelmes csak akkor derül ki ha felveszed
Amúgy egy usa milliárdos felajánlott 1 millió dollárt aki tudományosan bebizonyítja, hogy a tornyok leomolhattak a repülők becsapódásától.
Mén nem vitte el senki a díjat.
Plusz olyan épület is leomlott a szomszédban, (pont egy bank) amelyikbe repülő sem csapódott be.
akkor viktor mostantol szép helyesirásal irjad az englisht mert olvas Jarvis..
gondolj már bele, furat+löket maradt a régi, akkor mitöl lenne gyengébb?
az utolag nicasilozott hengerekel sokkal több bajság van....és még drága is....
amugy van a te tipusodba,(csak mert nekem is az van
Vettem egy akciós oxtart, de csak nem az igazi. Nincs semmi baja, de a régi sidim kényelmesebb, csinosabb, praktikusabb....stb.
Szóval lépnem kell, mert így nem maradhatok.
elméletileg graham járliszt husaberg faktory rájdert lett 13 ban...ennyi
dehát hetekkel ezelőtt mondtam ezt is ...
csak ő még nem tudta így nem akartam hogy innen tudja meg ...ő is titokolvasó
még az is lehet hogy ők maguk fogják csinálni , hasonloan mint 911-et az amcsik...
mindegy ehez kispisták vagyunk , az viszont biztos hogy akkor sokan fognak ide jönni az 100%,
mondjuk ha vissza nézünk a történelembe akkor a fehér orosz pogromok idején két ország volt aki nagy számban fogadta be őket, mi, és a lengyelek....ezzel csak azt akarom mondani hogy ők már voltak itt, és erre hivatkoznak....
az is érdekes adalék anyag hogy amikor a fityesz hatalomra kerülésekor elfogadta a kettős állampolgárságot, mindenki az erdélyiekröl beszélt hogy dejo végre megkapták, és csak pár helyen lehetett olvasni rola, hogy izraelben 200 ezren vették vissza akkor a magyar állam polgárságukat... talán ez sem véletlen....
gyüjtötek jotékonyságra.
http://youtu.be/KE5B8zkl75U