Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mr Wonder nem zavarja hogy vak?

Ááá nem.Jobban zavarna ha fekete lennék!

Ez az új hobbid?
Holnap térköveznénk az udvart!Kéne segítség,me nem bírom
egyik részbe szerepelt ....de az igazi felesége ....

a filmbelit azt tényleg nem látta senki még ő se...ez némi párhuzam ba állítja steve wonder-rel
Sztakurvaeget! Komoly rakétakilövő!
Én szégyenlős vagyok,takargatom
Jaja aztat! Meg azt hogy hol van calambó felesége! Azt mindenki tudja hogy van,csak még nem látta senki!
Azta vulkánikus....Hee leszel a barátom?
figyu.. csütörtök előtt nem tudok menni.. de szombat meg már itthon kell legyek...
most akkro az jó?
jajj nem ezt akartam ...bocsi

úgy szégyellem magam
Hehehe aki dógozik az nem lehet beteg
déw.. akkro mehetek..
ha főzöl rám csirkepörit nokellivel ..majd kisgázon csináljuk..mert ez nem a sáros zaránd
dév imádom a fotóidat.. ha már úgy is hó vna és ugy sem hagyonk nyomot..fel mehtünk a tetőre oszt a pályán kennénk lefel.. a shilyelők közt...
azért egyet elmondok dévid..ha megfagy az alja akor a szöges gumi azért odabasz akár milyne riga kenda sikszdélyzinek ..abban biztos lehetsz...meg ez a jeges fákon is átrágja magát se perc alatt..ott nem kapirnyálsz egy kidőlt fán sem.. vigyázni kell pl ha az t a vidi akarod szögessel megcsinálni amin fel akarsz mászni a fára ..ezek a szögek ott fel is visznek..

zozi..igazad van sher lock ...átsiklottam rajta mint makónál a román kamilyon a szembejövő román buszon(7 halott, testészek minden felé)
gg áki az isegy 525re hyjt..mert rályylött a 2t határain már túlmennek az ok a helyek
Mi az a kabát? Megint titkolóztok,tán egy új gumi?
ők nem szívnak 10-20 éves telók helyrepofozásával, csak csitri motorokat egyengetnek

Most őszintén 21. század vagy mi, én meg TP papír NYOMTATÁSSAL szopok
Kell valakinek, nyomtassak? de orvos pecsétem az nincs rá
a jelentést is megoldjuk OEP felé aztán csak jön a zsé
Kojak mán a dobozban nyalja a nyalókát
hogy hol a kabát ?
Csak a gyerekével megyek,me arrú még a seggem is leér.Magasrú meg szar esni,fent meg szédülök.Nem is tudom,a dublőröm,hogy a faszba merte a dógokat megoldani.A mai napig csodálkozom rajta
kojak majd szól Derrick-nek aztán együtt kinyomozzák!
ott a finom
Nem.Mostmegmár meg is marad. Kellett volna az ára valamihez,de sikerült megoldanom. Majd ha miller leszek (mint itt egyőáran) akkor veszek én is egy csillivilli 300-ast,aztán ledobom valahol a bányába az első túrán!
azért a végére kiderül mindenkinek van otthon egy eltitkolva .....
azzal titokmotoroztok..
Ez már Serlock Holms volt, neki meg nincs vagy van?
Mikre nincs nektek időtök,bammeg
veled mi van ibolya ? eladtad az 525 ösödet ? migiri