pikk pakk kitalálta hogy a berugója neki nem kell és egyből leszedete a 2012 450 sikszdéylziről...megmentetta a napot.. meg a másik napomat is...+bearanyozta a másnap jövőkét is
illetve hogy lehet egy motort úgy is feltolni hogy a tulaj nem felfelé tolja hogy segitsen hanem kapaszkodik benne hogy ő is könnybbene feljusson...én meg tolom izomból..miközben 1 nyélgázon a 450
ugy lesz mirkó...
plusz beugorhatnánk egy napra dévhez is...az jó is lenne... zsir...gigiáki dév...zerge..meg csnadi meg bontós bili.. meg zari....de jó kis csapat lenne...ha az utolsót sikerülne itthon tartani
.csak 1 van:
bele egy parkoló autóba..hatalmas durranás .. átrepül felette...motorháztetőn kacsázott a hátán...egyből magához tér.. vissza a bicikliért...felpatta. és még megfontoltabban elkezd tekerni mert hogy,...bajt csinált...alig gyorsul fel végsebességre 16km /h ra mikor a figyelme nem orientálodik a járdál lévő villanyoszlop felé..de az első kerék meg igen
..csatt..csend...
...viszont a feje alatt a kis fekete tócsa...
..aztán pár másodperc múlva felkel.. és csuron vizes fejjel már meglehetősen nyugodt állapotban fájdogál a feje...hát a tócs már előtte is ott volt..de a setét tócsátólt mi beszartunk pár percre...
nem találja meg a magyarázatot...feláll otthagya az embert a földön..felmegy a 8dik emeletre a liftel és lefekszik...a történet ennyi ..se eleje se vége..de volt
persze ha -20 lennék, azaz 13 éves, talán sok gyakorlással eljuthatnék mire 33 leszek oda ahol ő tart, s kurvára talán, mert szerintem ahhoz a szinthez tehetség/érzék kell, amit ő tud, azt nem lehet elérni csak sok gyakorlással...
remélem nem tépi majd ki
én nem hiszek benne hogy tulélte... , vagy a tulélés hivők üldöznének...?
Plusz amit írtál beteg volt, csak a keze olyan mértékben remegett pl, hogy a másikkal kellett lefogni, ha a filmesek jelen voltak. Egyéb problémáiról nem is beszélve.
A moszad jámborabb szereplőket is előhúzott évtizedek múlva is.
A bosszú népének uralma alatt nem sok értelme lett volna a hátralévő időben, érthető volt az öngyilkossága.