Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A halála előtti napokban berlinben osztott kitüntetéseket. A német légierő gyakorlatilag megszűnt berlin felett, orosz gépek százai jártak, nem tudott volna kimenekülni.

Plusz amit írtál beteg volt, csak a keze olyan mértékben remegett pl, hogy a másikkal kellett lefogni, ha a filmesek jelen voltak. Egyéb problémáiról nem is beszélve.

A moszad jámborabb szereplőket is előhúzott évtizedek múlva is.

A bosszú népének uralma alatt nem sok értelme lett volna a hátralévő időben, érthető volt az öngyilkossága.
hát van..pedig
az embe még mindég él...bár éelte 60%árol nem tudna mesélni..a maradég 30% ról meg inkább nem is akar...hogy hova lett a 100 100alékból a többi..a maradék 10 100alék a fájl hiba..amire emlékszik...
az ember totállisan tartósitotta az alkohol...nincs csattanó nincs heppi..end
figyu.
a thawai ..illetve az-zidelyi ott kezdődött a bakonyi takonyan..mert a pilis is takony rávolt fagyva a hegyre..és mit nem mondja k ha a berugókart amit dzsimmivel boltoltunk nem hagyom el... naggyon lyaúra sikerült volna...de igy is jó volt mert robúr...segitőm mindenben pikk pakk kitalálta hogy a berugója neki nem kell és egyből leszedete a 2012 450 sikszdéylziről...megmentetta a napot.. meg a másik napomat is...+bearanyozta a másnap jövőkét is
legalább meg tudták figyelni hogy kell a burokból kimenni illetve hogy lehet egy motort úgy is feltolni hogy a tulaj nem felfelé tolja hogy segitsen hanem kapaszkodik benne hogy ő is könnybbene feljusson...én meg tolom izomból..miközben 1 nyélgázon a 450
szép történet ..bár kerestem benne a poént de nem lelém....
Oké,beszéljük meg akkor,ha kicsit kiolvadt a placc.Aki akar jön,és csapatunk egyet.
béna pöcsfasz pályépitők.. full minden kakadály vizzsintes...
mért nem biták kömivesre... mert az nem ismeri ezt hogy viszszintes...
ott volt az a fel meg le amikor abejáratot kikerülik.. na oda..oda szépen fel lehetett volna vezetni a sziklás rész...mert a patakok is vagy fel vagy le de mennek!felvezették volna jó hosszan.. ahogy az éltben is.. aztán meg lefelé is.. na ot lehetett volna neheziteni...mert igy nagyon kroccos ez a szuper end túrhó
mer amúgy jó..de ez nekem nem az igazi.,.. a vizszintes akadályokkal...az extrémben is az a lényeg fel lef fel le..mint a szekszben
én úgy mérem hogy csavaranyával egy ütt 15-20mm legyen.. a 12 anya nélkül pont 18mm..az szerintem ponty jó...
nekem egy 60 100alékos.. 100/90-19es misleny szarkrosszban van...az a gumi nem fog semit endúróban.. de a csavarosnak pont jó...
jó ez a bozót. elrejti a szem elől az embert...de lehet hallani mindent ugy lesz mirkó...
addig azért még a szegeket le akarom koptatni a gumiról....
bontós bili és csanád is csinálnak olyat 1-2 zarándolás is jó lenne plusz beugorhatnánk egy napra dévhez is...az jó is lenne... zsir...gigiáki dév...zerge..meg csnadi meg bontós bili.. meg zari....de jó kis csapat lenne...ha az utolsót sikerülne itthon tartani

bontós bili...serchó 510 az a te géped...hidd el jó lesz...

zsir.. biztos forrrásból tudom...a hold túloldalán nárchi kiképzőtábor van....internetten lehet jelentkezni....
kizáró ok: .csak 1 van:
kinalyiak nem lehetnek mert a kinalyi nárci a gagyi verzió és hamar tönkre mennének

haver teker a biciklivel.. full sötét északa... ember full részeg...fagyállóval csordulásig töltve...teker izomból lehajtott fejjel..megy vagy 15tel bele egy parkoló autóba..hatalmas durranás .. átrepül felette...motorháztetőn kacsázott a hátán...egyből magához tér.. vissza a bicikliért...felpatta. és még megfontoltabban elkezd tekerni mert hogy,...bajt csinált...alig gyorsul fel végsebességre 16km /h ra mikor a figyelme nem orientálodik a járdál lévő villanyoszlop felé..de az első kerék meg igen ..csatt..csend...
haver nézi.. emberünk nem mozdul haláli cshend ...viszont a feje alatt a kis fekete tócsa... ..aztán pár másodperc múlva felkel.. és csuron vizes fejjel már meglehetősen nyugodt állapotban fájdogál a feje...hát a tócs már előtte is ott volt..de a setét tócsátólt mi beszartunk pár percre...

emberünk másik esete.. arra eszmél e lépcsőházban hogy térdel egy ember melkasán és üti a fejét....elgondolkodik..most akkó i van... nem találja meg a magyarázatot...feláll otthagya az embert a földön..felmegy a 8dik emeletre a liftel és lefekszik...a történet ennyi ..se eleje se vége..de volt
még nem nyertem a lottón, szóval nincs ilyen probléma
A probléma, hogy még fel sem adtam
Mindent lehet, csak akarni kell
Melyik videó, ez?
http://youtu.be/xZmjPC6srr4

Van ott még jó pár feltöltve...

Jövő Jarvisa persze ha -20 lennék, azaz 13 éves, talán sok gyakorlással eljuthatnék mire 33 leszek oda ahol ő tart, s kurvára talán, mert szerintem ahhoz a szinthez tehetség/érzék kell, amit ő tud, azt nem lehet elérni csak sok gyakorlással...
Neked a hátsóban a csavaros az anya felett hány mm-t áll ki a csavar?
Nálam 12 re sikeredett, olyan határesetnek érzem remélem nem tépi majd ki
Ez M6x30 as és kb 60%os AC10 be lett belerakva.
was ist es zűrzavar....
engem ki üldőzne? én nem hiszek benne hogy tulélte... , vagy a tulélés hivők üldöznének...?

na ez már egy kissé paranoid lenne...

engem érdekel a történelem és sokat olvasok utána, kb ennyi a sztori, például kényes téma.. pssztt nem beszélünk rola, de sok elgondolkoztato dolog van abban is amire a revizionisták rámutatnak a holokausztal kapcsolatban...
a legdurvább dolognak tartom hogy nem lehet a témát történelmileg kutatni.... mert meg van tiltva.... azért ez már elég abszurd kategoria....
RonBá,

unt was is das -los mit deutschen türken leeriren maiseter ?

ez nagyon Zaris-sra sikeredet.
sőtt.. ha kell még én fizetek...
nincs vita. csak mondom amit láttam..
de hagyjuk.. mert a végén üldözni fognak téged...

nix hiszti, van gáz, ha nincs gaz, van hiszti.
gondolj bele logikailag abba a dologba hogy pl. tudjuk hogy hitler leghüségesebb alatvaloja és követője Joseph Goebbels volt ez történelmi tény...szinte istenként tekintett führer-ére, itta minden szavát mind egy kiskutya....
namost ő aki a leghűségesebb hive hitlernek és követte vezérét az utolso napjaiba a hitlerbunkerba családjával együtt...és ott egy másik orvos segédletével, de saját kézzel megölte ciánkapszulával 6 gyermekét, utána saját magával és a feleségével is végzett a kertben... mindezt megtette volna ha tudja hogy ott akkor csak egy hasonmás van hitler helyett?
az ő fűhrerje meg elszaladt dél amerikába!
na ne... ez logikailag, és emberileg sem stimmel...

szerintem ez a hitler nem halt meg és tovább élt itt meg ott, egy igazi nagy városi legenda, szinte törvényszerüen született a hivőknek akik továbbra is hittek benne....
ilyen az emberi természet.
csá DewKo,

csucs a videod gec.... gratula sokan örvendenek s felfigyeltek a jövö Jarvisra--- beszélj balintal elhozzuk a mociját.. 600e ért...
nem Ronbá?
ertem amit irsz hogy nagyzasi meg nem de allitolag átlett operalva s negyon jol élt...
a subjat is megtalaltak, s gec sok pénze volt.
allitola ismertek is paraguayban azert lépet ét végül argiba...
en nem hiszem vagy nem hanem a srac aki elmondta ismeri a sracot ergentinaban s muttatot olyan dolgokat amik 100% bizonyiték.
a srac nagy bajuszos megszallot.
fogunk valamikor irni egy összefoglalot hany zs.. uldozes volt a vilagon ha elhiszed ha nem több mint 20 a srác kronologiailag tudja mind.
egy zseni a fasz...
egyébbként idegen vezető s bejárta az egész világot, specialitása argentina.... csucs faszi....
Jó napot!
zsirferi.... ezekröl én is olvastam a neten jo pár cikket, bár nem vagyok hitler rajongo, csak mind érdekesség....hogy pl az FBI több mint 30 évig vezetett hitler aktát ami 750 oldalas volt, anyira nem hittek ebben hogy ő akkor ott a hitlerbunerban meghalt , hogy tényleg embereket figyeltek meg argentináában és különböző helyeken stb....
viszont azt is tudjuk hogy volt jo pár hivatalos alteregoja (hasonmása) ki tudja nem-e csak őket figyelgették buzgon...

mondjuk érdekes volt az a legutobbi baki amit amcsi tudosok végeztek azon a koponya darabon amit a ruszkik sok évtizede szent ereklyeként őrizgetnek mint hitler koponya darabját, rajta egy szép nagy lyukal...
és a tudosok megállapitották rola hogy egy 20-40 közötti nőjé....márpedig akkor nem lehetett Éva Brauné sem mert a történelem szerint ő simán cián kapszulát nyelt nem volt fejbe lövés....
mondjuk érdekes...
azt a szálat hogy Hitler egyenesen V. György angol királynak egy házasság elött született zabi gyereke lett volna, egyenesen marhaságnak tartom...
ennek ellenére személy szerint nem hiszek benne hogy tulélte volna a világháborut elbujdosva, mégpedig az emberi tényező miatt tartom kizártnak, akkora egoja volt mint a torony ora, egy modern cézárnak képzelte magát, ráadásul a nagyzási hobort rendesen ráment az elméjére, a végén már erősen gyogyszer függő volt, kizárt hogy elmenekült volna....hogy bujdokolva éljen valahol .
szerintem....
Ősszel meg tavasszal meg minek,nem?
Hívnod kellett volna minket,hogy hívjunk...
Amúgy mostanság eléggé szétszórt a brigád,úgy értem sose tudni ki jön, ki nem.De ettől függetlenül én szívesen szólok neked ha kint vagyunk...
Mirko én szivesen mennék veletek, de sose hivtok....

nyáron meg ugye ti nem motoroztok mert hogy meleg van... télen meg azért nem mert hideg van... szoval nem egyszerű veletek egyeztetni...