itt most a haverok rendeltek külhonból vmi spéci kintről behajtós hatlapfejű csavarokat..
nemtom hogy meddig birja a gumában de azt mondják még egy sem jött ki s sec perc alatt kész....
Még élsz,de már nem sokáig! Buggyantott vizet kell inni,azt akkor nem lesz bajod! Direkt nem írtam hogy nem leszel beteg,mert az itt fórumozók 90%-a beteg,agyilag.Csak mondom,hogy éna 10%-ba tartozom!
Feri! itt a címem
egy bubisborítékban küld el nekem és ha lemásoltam küldöm is vissza vmi szpongyori cuccal!
Hajdúdorog 4087
Görögh Demeter 50/a
Petrus Tamás
Mondjuk az nem lenne hülyeség, ha a motor jobban eldől min 20fok, akkor elzáródna a benzincsap, mivel a kanyart már csak nem veszik ennyire laposba, az az ha eldőlés van, csap elzáródik
vik..
itt most a haverok rendeltek külhonból vmi spéci kintről behajtós hatlapfejű csavarokat..
nemtom hogy meddig birja a gumában de azt mondják még egy sem jött ki s sec perc alatt kész....
miért nem flexeled le a döglöt gombát s kész ?
itt a kép amirol küldök le neked. egy 2012 döglög gomba.
http://www.sportmotor.hu/motor...
amugy te iszol rendesen?
s nem nyavajog.
Ron, nak egy kis láp vizet.
egy bubisborítékban küld el nekem és ha lemásoltam küldöm is vissza vmi szpongyori cuccal!
Hajdúdorog 4087
Görögh Demeter 50/a
Petrus Tamás
Na jó, legyen akkor 5 fok
Mondjuk az nem lenne hülyeség, ha a motor jobban eldől min 20fok, akkor elzáródna a benzincsap, mivel a kanyart már csak nem veszik ennyire laposba, az az ha eldőlés van, csap elzáródik