Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy szabad,csak tényleg kezd egy kicsit sok lenni ebből a "kinekvastagabbabuxája" vesenyből.Nem is mondanám versenynek,mert egyedül csak feri versenyez. Saját magával!
az sxs az tetszett
Ti szoktatok fékezni?
sxs 450 2008 full extra beteg volt
a 400 még uj korában
saját fejlesztésü karbon védő

s k7 1000

azt már nincs kicsim k7 1000
http://www.youtube.com/watch?f... mé nem otthon szereltek?Nem elég motorozni?
Csak nem akarsz megjavulni
Ok ok....csak amikor állva mécc a meredélyen.....tempóval....s hátul rogyasztasz mondjuk majdnem a sárvédőn akkor elég nehézkes fékezni....
marha...
Én az vagyok,és nem is kicsi,sőt földünk is van,az sem kicsi
Most mé csinálod ezt?Nem bírsz magaddal dzsimmiiiiiiiiiiíííííí? Ez egy szabad topick,fórum,ország
akkor is csak 1 seggrakéta.... majd felmegy ott ahol a derbi senda... majd akkor tüzbe jövök töle....

addig meg köll a kutyának...
Ja,úgy vagyok nagyparaszt,hogy csak két virágcserépre való földem van!
És fogadjunk ha rákattintasz a képre merevedésed lesz,majd ejakulációd,amit szétkensz a monitoron!

Én tényleg nem vagyok irigy ferenc,de erre ki a tököm kíváncsi? Örülünk neked (lehet hogy nem mindenki,de én igen) hogy neked ilyen jól megy meg hogy gazdag vagy,de hagyd már ezeket a faszságokat abba.
jahhh szöllőbirtokos....
jah zisr tudom.. de most eröszakolom magam hogy állva menjek csak
s ahhoz nagyon fel és elöre kell tenni mindent.
most nagyon kényelmetlen üllni, szinte akkor leszakad a karod,
ez a lényeg.
Nemongyámáhülyeséget! Hogy fáradna el a keze? ŐŐŐ (így nagy Ő vel) a zsírferi! Neki nem fárad el a keze! Előbb faradnak el a karok a hülyén állásba!
ezen a mocin csak a felnik 1 milka
a rendszer 500e
a fékek ... hüha.
traction control... stb stb
telemetria...
kb 2 milka van a mocin csak tunying. amerikabol hoztam 4.000 dollártért.
csodáljátok
azon az utolso épeden még tök csinos voltál... amugy mér műtteted át magadat, nem értem...?

akarsz beszélni rola.?
ZsIr....

jók a gumik....de más.....nem okoskodás de a bergen nagyon furán állnak a karok meg a kézvédő......csak mondom hogy így sokkal hamarabban fárad a csuklód...
ezt nem hiszem el... én meg olyan hüje voltam hogy beértem a levedlett lelakott tavalyi szutyabergedel... na szép...

na ha még hozzá csapsz egy szép 06 utáni txt 280-at akkor adok engedményt a tanácsadásbol.....
Nem parízer,hanem szőlő,de az asszony szerint lehetett volna raklap vagy pokróc,mert olyan buta is tudok lenni.
na még kép
2006 600 fixxer
a k7 kedvenc képemmel sikan elött
honda joker 90 kedvencem
yamaha robi tmax 2006
sym robi s a f800
s utolso az elsö nagy mocim még kint honda cb400f 1976
jajjjajajjj jimmi hendriksz... csak most esett le hogy te a 90% also szélének a legalso 10%-ba sorolod magad.... na jolvan maradhatsz...

fogadjunk parizer volt a jeled az oviban...
na még ha mar raktatok képeket
k3 palya gixerek 1 amerikabol
masik magyar k3 1000
K7 1000 a fehér
a piros banra novi k4 1000 utca