Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap szerintem én is öblítek egy kicsit, ha elállna az eső
menet fésű azt csaá az röktön mondja milen a menet ja és tolomérő
figy ez a gasgasg forum de waz

ha kell adok de csak masolasra..
srácok!
ktm hőgomba helyére kellene a gyári kis kupak...esetleg nincs valakinek eladó? vagy tudjátok hogy miylen menetemelkedésű az a csavar? mert szúratok egyet esztergályossal ha tudom a méretet!
köszi
BB-nél az tuti de nem a gasgason
az egy dolog -10 év
de szerintem már csuszik a kuplung is..

a lényeg jol belétek raktam a hiszti pistit

én leszarom csak huzzam a gázt. s legyek jóban Zari-val nehogy le savazon.
-10 év
de de megmaradsz fiam
de a kedvemeért nézes egy sperma mennyiséget most mit tudsz...
illetve mesélj egy héten hányszor trutyákolsz fiam... s megmondom igyad e a csap vizet.

s a másik jol bevetted a hisztit ha rám gondoltál nem hiszed ?
feri pont elöbb gondoltam rád, mert megettem egy nagy tányér házi disznotorost, sülthurka kolbász, kumpi, és utána én gyarlo ittam rá egy nagypohár sima hideg vizet.... csak ugy a csapbol...

mond hogy megmaradok...
hát ha déván végigmentél idén a B-ben akkor jövőre is teljesíthető sztem, Arad meg első alkalommal lesz,sokan ott lesznek ismerősök is már csak azért is érdemes eljutni...
április 5-6-7

http://heca.ro/#
Ron,

gec irjad mar az egyenleget ...

lasan összejön a deva sponzoriba...
szolj ha elérted a 80e Ft mert annyi az ennyi..

de mint mondtam ha josz velem vendégem vagy ..
erre majd szépen használat közben mindenki rájön....ahogy a mondásban van gyakorlat teszi a mestert...

de a lényeg hogy a téli motorozás = jo sok gumi szerelés...
-ha csak fagyott akkor elöl kis szöges hátul sima gumi..
- ha kis havas akkor elöl szöges , hátra meg egy már majdnem lekopott csavarost szoktam felrakni amin az anya felett már csak kb 5 mm csavar van....
-mikor nagy ho van akkor kell hátra a 35-ös kapupánt, rotakapa...
-csak jégen az a jo ha minél vékonyabb a csavar vagy szeg, de minél sűrübb..

ez egy 6 ezer ft-os informácio volt +áfa... mindenki aki elolvasta küldje a lovét...
Képet miért nem tettél fel róla?
Arad meg Déva gondolod az nekem való verseny
Hol induljak a /C/ nyomon?
Mikor lesz?
hy Zsolti! van egy 10es 450 sixdays ktm-em is
jah,nem jött össze a nagybánya,se semmi se,de gyere majd aradra! lesz ott vmi versenyke,aztán meg déva...aradra tuti eljutok!
Bevásároltál valamit?
köszi zsir.
itt szakad az onos eső reggel ota, sok helyen le van fagyva szépen...
hály.. na mi a helyzet...
látom megy az agyalás... sajna..ez nem is kérdés...ha nincs fagy...meg jó jó..akkor a szöges gumi csak akkor jó ha új volt ....különben a szögek nem fognak akkrát a sárban mint a egy jó riga.. az fiksz...
nekeme is úgy van..ma menet lesz a hétfőn akkor időfüggően...ha sár akkor riga...ha jeges akkor csakis csavaros...

elöl..elöl elfér a csavar a gumiba ha nagyon jó gumi volt...hátul viszont ha patakozni akartok.. ott a nagyobb sziklákon olyan szopás lesz mint a fény....
déw bevisz benneteket a jó nagy sziklás patakokba és ott fogjátok szétkarmolni a lapos sziklákat...
persze a kissebb köveket úgy fogja görgetni mint a barom..csak a nagy lapályokkal lesz hisztije...+a fákat magaalól szépen fogja kitermelni..ami nem gáz....
egyszer volt 1 év mikor itt mindenki próbálkozott a csavarokkal...

butorcsavar a bütyökbe... majd abba az önfúrós 6lapfejű csavar ..sé csak a kis hatlapfej 4mm magasan ált ki belőle...
nem kellett csak minden 4dik sorba rakni...de a gyökereken olyat lapátolt mint atom...
voltidő hoghy agyaltak hogy déván bejátszani valahogy..de aztán jöttek a 18as gumik ..amik élből akkorát lánctalpal hogy nem kell csavar bele..meg úgy l is maradt...
Heló Gecsa!
Már 450-es motorod is van?Berg,vagy KTM?
Jót motoroztunk az idén!
riki! hétfőn vagy amikor megy a cimbim,akkor beküldöm a rezót és majd Robika kül dérte valakit,de majd értekezünk még
motorozás?
most itt olvad, ki kell vigyem a 450et egy kicsit fujatni
Természetesen NEM!
Értelemszerűen nem fogom keresni a társaságod akkor!
Sajátomat nem,de Robinak kormánya meghalt
Igaz ő tudod nem kis pályás
ez egy zsír poszt tőled feri! köszi! mert nix időm ilyen videókra keresni!
meg kellene kérdezni

Zarkot,

ilyenkor mi a hiszti pisti melyik jobb a vas galop vagy a gumi galop.
Pina öreg.. az már nem divat... a segg...
a hiszti én már leszoktam az ilyen felesleges függöségekröll.

nekem a motor a léyneges, az mindig ott van emgtankolom meg szögelem s mindig szot fogad ha huzom ha nem, soha nem pofazik vissza jáááj most nem fáááj a fejem, jáááj ne mert fáradt vagyok hasolnlo faszságok..

visszatére a lényegre...
a faterom generációja az utolso aki a háborura emlékszik, állitolag véres haboru akkor következik be ha elfelejtjük ezt hogy volt,. msot a gazdasági folyik, a hiszti én és mindenki érzi lesz hiszti és nem kicsi, évezzük ki amink van s ahogy van mig nem folyik a vér. mert folyni fog.