srácok!
ktm hőgomba helyére kellene a gyári kis kupak...esetleg nincs valakinek eladó? vagy tudjátok hogy miylen menetemelkedésű az a csavar? mert szúratok egyet esztergályossal ha tudom a méretet!
köszi
de de megmaradsz fiam
de a kedvemeért nézes egy sperma mennyiséget most mit tudsz...
illetve mesélj egy héten hányszor trutyákolsz fiam... s megmondom igyad e a csap vizet.
s a másik jol bevetted a hisztit ha rám gondoltál nem hiszed ?
feri pont elöbb gondoltam rád, mert megettem egy nagy tányér házi disznotorost, sülthurka kolbász, kumpi, és utána én gyarlo ittam rá egy nagypohár sima hideg vizet.... csak ugy a csapbol...
hát ha déván végigmentél idén a B-ben akkor jövőre is teljesíthető sztem, Arad meg első alkalommal lesz,sokan ott lesznek ismerősök is már csak azért is érdemes eljutni...
április 5-6-7
erre majd szépen használat közben mindenki rájön....ahogy a mondásban van gyakorlat teszi a mestert...
de a lényeg hogy a téli motorozás = jo sok gumi szerelés...
-ha csak fagyott akkor elöl kis szöges hátul sima gumi..
- ha kis havas akkor elöl szöges , hátra meg egy már majdnem lekopott csavarost szoktam felrakni amin az anya felett már csak kb 5 mm csavar van....
-mikor nagy ho van akkor kell hátra a 35-ös kapupánt, rotakapa...
-csak jégen az a jo ha minél vékonyabb a csavar vagy szeg, de minél sűrübb..
ez egy 6 ezer ft-os informácio volt +áfa... mindenki aki elolvasta küldje a lovét...
hy Zsolti! van egy 10es 450 sixdays ktm-em is
jah,nem jött össze a nagybánya,se semmi se,de gyere majd aradra! lesz ott vmi versenyke,aztán meg déva...aradra tuti eljutok!
hály.. na mi a helyzet...
látom megy az agyalás... sajna..ez nem is kérdés...ha nincs fagy...meg jó jó..akkor a szöges gumi csak akkor jó ha új volt ....különben a szögek nem fognak akkrát a sárban mint a egy jó riga.. az fiksz...
nekeme is úgy van..ma menet lesz a hétfőn akkor időfüggően...ha sár akkor riga...ha jeges akkor csakis csavaros...
elöl..elöl elfér a csavar a gumiba ha nagyon jó gumi volt...hátul viszont ha patakozni akartok.. ott a nagyobb sziklákon olyan szopás lesz mint a fény....
déw bevisz benneteket a jó nagy sziklás patakokba és ott fogjátok szétkarmolni a lapos sziklákat...
persze a kissebb köveket úgy fogja görgetni mint a barom..csak a nagy lapályokkal lesz hisztije...+a fákat magaalól szépen fogja kitermelni..ami nem gáz....
egyszer volt 1 év mikor itt mindenki próbálkozott a csavarokkal...
butorcsavar a bütyökbe... majd abba az önfúrós 6lapfejű csavar ..sé csak a kis hatlapfej 4mm magasan ált ki belőle...
nem kellett csak minden 4dik sorba rakni...de a gyökereken olyat lapátolt mint atom...
voltidő hoghy agyaltak hogy déván bejátszani valahogy..de aztán jöttek a 18as gumik ..amik élből akkorát lánctalpal hogy nem kell csavar bele..meg úgy l is maradt...
riki! hétfőn vagy amikor megy a cimbim,akkor beküldöm a rezót és majd Robika kül dérte valakit,de majd értekezünk még
motorozás?
most itt olvad, ki kell vigyem a 450et egy kicsit fujatni
Pina öreg.. az már nem divat... a segg...
a hiszti én már leszoktam az ilyen felesleges függöségekröll.
nekem a motor a léyneges, az mindig ott van emgtankolom meg szögelem s mindig szot fogad ha huzom ha nem, soha nem pofazik vissza jáááj most nem fáááj a fejem, jáááj ne mert fáradt vagyok hasolnlo faszságok..
visszatére a lényegre...
a faterom generációja az utolso aki a háborura emlékszik, állitolag véres haboru akkor következik be ha elfelejtjük ezt hogy volt,. msot a gazdasági folyik, a hiszti én és mindenki érzi lesz hiszti és nem kicsi, évezzük ki amink van s ahogy van mig nem folyik a vér. mert folyni fog.
ha kell adok de csak masolasra..
ktm hőgomba helyére kellene a gyári kis kupak...esetleg nincs valakinek eladó? vagy tudjátok hogy miylen menetemelkedésű az a csavar? mert szúratok egyet esztergályossal ha tudom a méretet!
köszi
de szerintem már csuszik a kuplung is..
a lényeg jol belétek raktam a hiszti pistit
én leszarom csak huzzam a gázt. s legyek jóban Zari-val nehogy le savazon.
de a kedvemeért nézes egy sperma mennyiséget most mit tudsz...
illetve mesélj egy héten hányszor trutyákolsz fiam... s megmondom igyad e a csap vizet.
s a másik jol bevetted a hisztit ha rám gondoltál nem hiszed ?
mond hogy megmaradok...
április 5-6-7
http://heca.ro/#
gec irjad mar az egyenleget ...
lasan összejön a deva sponzoriba...
szolj ha elérted a 80e Ft mert annyi az ennyi..
de mint mondtam ha josz velem vendégem vagy ..
de a lényeg hogy a téli motorozás = jo sok gumi szerelés...
-ha csak fagyott akkor elöl kis szöges hátul sima gumi..
- ha kis havas akkor elöl szöges , hátra meg egy már majdnem lekopott csavarost szoktam felrakni amin az anya felett már csak kb 5 mm csavar van....
-mikor nagy ho van akkor kell hátra a 35-ös kapupánt, rotakapa...
-csak jégen az a jo ha minél vékonyabb a csavar vagy szeg, de minél sűrübb..
ez egy 6 ezer ft-os informácio volt +áfa...
Arad meg Déva gondolod az nekem való verseny
Hol induljak a /C/ nyomon?
Mikor lesz?
jah,nem jött össze a nagybánya,se semmi se,de gyere majd aradra! lesz ott vmi versenyke,aztán meg déva...aradra tuti eljutok!
látom megy az agyalás... sajna..ez nem is kérdés...ha nincs fagy...meg jó jó..akkor a szöges gumi csak akkor jó ha új volt ....különben a szögek nem fognak akkrát a sárban mint a egy jó riga.. az fiksz...
nekeme is úgy van..ma menet lesz a hétfőn akkor időfüggően...ha sár akkor riga...ha jeges akkor csakis csavaros...
elöl..elöl elfér a csavar a gumiba ha nagyon jó gumi volt...hátul viszont ha patakozni akartok.. ott a nagyobb sziklákon olyan szopás lesz mint a fény....
déw bevisz benneteket a jó nagy sziklás patakokba és ott fogjátok szétkarmolni a lapos sziklákat...
persze a kissebb köveket úgy fogja görgetni mint a barom..csak a nagy lapályokkal lesz hisztije...+a fákat magaalól szépen fogja kitermelni..ami nem gáz....
egyszer volt 1 év mikor itt mindenki próbálkozott a csavarokkal...
butorcsavar a bütyökbe... majd abba az önfúrós 6lapfejű csavar ..sé csak a kis hatlapfej 4mm magasan ált ki belőle...
nem kellett csak minden 4dik sorba rakni...de a gyökereken olyat lapátolt mint atom...
voltidő hoghy agyaltak hogy déván bejátszani valahogy..de aztán jöttek a 18as gumik ..amik élből akkorát lánctalpal hogy nem kell csavar bele..meg úgy l is maradt...
Már 450-es motorod is van?Berg,vagy KTM?
Jót motoroztunk az idén!
motorozás?
most itt olvad, ki kell vigyem a 450et egy kicsit fujatni
Értelemszerűen nem fogom keresni a társaságod akkor!
Igaz ő tudod nem kis pályás
Zarkot,
ilyenkor mi a hiszti pisti melyik jobb a vas galop vagy a gumi galop.
a hiszti én már leszoktam az ilyen felesleges függöségekröll.
nekem a motor a léyneges, az mindig ott van emgtankolom meg szögelem s mindig szot fogad ha huzom ha nem, soha nem pofazik vissza jáááj most nem fáááj a fejem, jáááj ne mert fáradt vagyok hasolnlo faszságok..
visszatére a lényegre...
a faterom generációja az utolso aki a háborura emlékszik, állitolag véres haboru akkor következik be ha elfelejtjük ezt hogy volt,. msot a gazdasági folyik, a hiszti én és mindenki érzi lesz hiszti és nem kicsi, évezzük ki amink van s ahogy van mig nem folyik a vér. mert folyni fog.