Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na teszek még fel. hogy meg jobban utaljatok
zsir 1200 bandita
1200 sport boxer
F800 de elöl saját 17-el
k1200 2005 első m.o.
R1200 S brno verseny 2 hely esöben
R1200 s hungaroring ezzel alaztam a 1000 japanokat.
jah jah 1 millka volt.
Vagy már bement,és csak nem akarta szétcsiszálni!
Cuhába? Mi nem megyünk olyan helyekre! csak a szántóföldek között szoktunk utazni,kirándulni!
De igen! Ééééés ez nem kamu!
látom ferenszre minden szinten irigyek vagytok..
mert zsidaj gazdag...
szép
és még kecskét is baxott...

igazándiból csak az irigységet látom a soraitok közt...

a birkás élményeitekkel nem elégedtek meg
na hály

frenszin..a gumi jó csak a csavarok...a tripla bütyökbe tripla kel a duplába meg dupla.. ..
tudod... mint az én mesém is..akkor kicsit tovább tartott volna...mert pont az a középső csavar kapja a lagnagyobb igénybevételt minden szinten.. és lehet nem ártott volna ha mondjukgyakorlatilag az egyik sorban nincs is ahol meg kettő lehetne ott meg egy van..szóval a három helyett 1
de azért jó lesz nyugodj meg..csak hamarabb kopik el ezmiatt...

a kipufit meg ki tudod mérni.. ha a tolómérővel megméred a legszéelsebb csavaroknál hogy ily mekkroa a gumi szélessége és az a 130...134mm nél nem szélesebb akkro az még bele szokott férni...
ha 140 felett vna szinte tuti a karmizsálás...akkor az a gumit kicsit trimmelni kell...tudod fazonirozni...már csak hogy a kipufidból nem harapjon ki nagy darabokat

alig várom már mit irtok,...mert lehet a doktorurral mi is kinézünk csütörtökön...ha meg úgy alkul és nektek is bejön még az idény ellátogatunk a thávoli magyarországra dévedemberhez

ugy nézem most hogy nem vakargálom át én seme a gépet addigmmert szerintem addigra megent jó fagyos lesz a föld..még ha hó nem is lesz..de a fagyban is kell a jó csavargós guma
volt 2005-ben zsir új txt-d... miller vagy geco.... vagy csak átbaszol...
te feri a 3-as képen szarnod kellett? vagy miért tartod ki anyira oldalra a segged...

jol van nem savazlak... tudod hogy birlak...
zsirferi te kecskét is dugtál már...

csak szolok tök jo lesz az a szöges gumi... biztosra látom hogy nem éri el a kipufogo dobot...
már javitottam fiam.. a kipufot.

a másik pár régi mocim...
nem ur aki nem pazal
meg a BB is elcsábitom azt bezavarjuk a cuhába a zsirgumival
de ugye a megmmarado 10% -ot ahová magadat is sorolod, az nem az egészséges , norbiupdate kicsattanos ,épeszüek tábora....

mond hogy nem kamuzol ekkorát..
feri azt az auspuffot nézd mán meg nem -e éri el a csavaros szöges gumi.... mert ha igen akkor az fájni fog, tudom hogy miller vagy csak szolok..

ha eléri jössz egy 5 ezerel... látod menyivel olcsobb vagyok mint egy másik hátso dob...
Megbeszéltük! Tavasszal összehozzuk nagy titokba!
Fiatalság bolondság,de azért a kecske egy kicsit túlzás.Legalábbis az én értékrendem szerint!
felismerted a képen mi?
Basszus csika már 70'-ben tudta hogy lehetséges a front flipp
Csak még nem sikerült
még fiatal kecske voltam...
én is meg a gyerek is hasonlot képviselünk
Egészségedre váljék!
Ez a baj,hogy csak úgy tudod
viccelsz a legjobb
de a kecske jobb. nekem már volt kecske baxas..
Nem tudom megnézni a képeket rendesen,mert nem enged annyit a monitor kábel,hogy elforgassam oldalra!