na teszek még fel. hogy meg jobban utaljatok
zsir 1200 bandita
1200 sport boxer
F800 de elöl saját 17-el
k1200 2005 első m.o.
R1200 S brno verseny 2 hely esöben
R1200 s hungaroring ezzel alaztam a 1000 japanokat.
frenszin..a gumi jó csak a csavarok...a tripla bütyökbe tripla kel a duplába meg dupla.. ..
tudod... mint az én mesém is..akkor kicsit tovább tartott volna...mert pont az a középső csavar kapja a lagnagyobb igénybevételt minden szinten.. és lehet nem ártott volna ha mondjukgyakorlatilag az egyik sorban nincs is ahol meg kettő lehetne ott meg egy van..szóval a három helyett 1
de azért jó lesz nyugodj meg..csak hamarabb kopik el ezmiatt...
a kipufit meg ki tudod mérni.. ha a tolómérővel megméred a legszéelsebb csavaroknál hogy ily mekkroa a gumi szélessége és az a 130...134mm nél nem szélesebb akkro az még bele szokott férni...
ha 140 felett vna szinte tuti a karmizsálás...akkor az a gumit kicsit trimmelni kell...tudod fazonirozni...már csak hogy a kipufidból nem harapjon ki nagy darabokat
alig várom már mit irtok,...mert lehet a doktorurral mi is kinézünk csütörtökön...ha meg úgy alkul és nektek is bejön még az idény ellátogatunk a thávoli magyarországra dévedemberhez
ugy nézem most hogy nem vakargálom át én seme a gépet addigmmert szerintem addigra megent jó fagyos lesz a föld..még ha hó nem is lesz..de a fagyban is kell a jó csavargós guma
zsir 1200 bandita
1200 sport boxer
F800 de elöl saját 17-el
k1200 2005 első m.o.
R1200 S brno verseny 2 hely esöben
R1200 s hungaroring ezzel alaztam a 1000 japanokat.