leszarom milyen gumival jössz...de sirást nema karok halani..vágod..ha a pirelleivel jössz ne is gyere..mert sárban tavasszal az miatt volt hiszti..emlékszel pisti..
lesz videó..de ugy fogom csinálin..mert váltok..megálok az aljában mirre odaértek előkapom kamireámat.. aztán alurról sis felvesz a m küzdést.. aztán felmék..és felürről is...hát de szÍp lesz..remélem a kezdeti 2 fős lég-számból lesz vagy 12 és akkor ütöset megyün ka z biztos ....nem igaz de sokat fogunk vidizni..hozhatod lacát is..biztos megutál egy életre
hály az a szitu...holnap nem érsz rá de szerdán igen...elmondom ma mi van...december 2012 ben és 18adika.. kedd...tehát amit itt leirtál...már olyan vagy mint frenszin..hazudós
hátra 100%nem rakunk szögest.. mert patakozni is akarok...elöre meg kiveszem és olyna 50csavarfej fog kiálni..50bd 7mmes csavarrfek ami 4mm magas ha kicsit is le lenne fagyva em lesz gond.. viszont aszögest nem akarom koptani feleslegessen..meg ha defi van.. akkor azt szar szerelni.. a kiürről az első bütyökbe becsavavarozott csavarok kis feje pont akkorát fog fogni ha valahol is lefelében bekarmolnaa sima gumi..ez nem fog...
emlékszel mikoa r annó a hátsót csavaroztátok..
csak a hátsókerékből kitépi a simán belerakott csavarokat a 60lóerdő az elsőkerékben meg helyben marad...és minden 4dik sorba rakok 4et...
mert ráérek + megvettem meg akkor meg olyan lesz és kész..majd tudod fogni hogy nekem mért meg megent könnyebben felfelé mint mindenki másnak..ja meg kentagumit rakok fel
lehet oltó is jön..majd ö meg ferensz fog versenyezni..racelni...
meg ezirűs után kb még 3 titokolvasóra számitok...
de ne engem hivjatok aranyfog szervezi
mpi.
peti..tegnap hivtak a szövetcshégi erődből és azt mondták hogy a vilanyoszopodat nem engedik a racelodba..az már 1000%pedig még csak képne látták..mert nem nézi mindenki a forumot..csak aki nincs képben az itt elhanzottakkal..az már vagy nem is endúrózik vagy még meg sem született..a többi mind képben van
hogy miért...
mert kiváncsia ka frenszisz anyagi felvágós dolgaira...ő neki kolyan példakép féle ..biztos..minden zsóinten..anyai ..apai..emberi meg minden.. meg persze extremenduró császár is..
holnap után jön a császár ..csak nehogy császárszalonna legyne belőle...olyan jó ZSÍros császár szalonna
feri..meg ne sérwtőggy. ez csak sawazás
7re itt legetek..
Tsókolom,me még ki nem vallja be? én kb 200-at ismerek aki olvassa Mi a pálya arra?Vagy ferencre pályázol?Felénk már templomja is van a ferencesek temploma
ja! és hozzál gázolajra lóvét fiam! meg a 150 ezernyi tartozásodat rendezni kéne már nem gondolod?étel ital ahogy szoktad igérni!
zozi te meg elküldhetnéd egynap alatt azt a kurva lábtartót amit meg te igérgettél én meg nem küldtem rá a pézt. mert zsírferi tartozik oszt ugye körbetartozás van.
lesz videó..de ugy fogom csinálin..mert váltok..megálok az aljában mirre odaértek előkapom kamireámat.. aztán alurról sis felvesz a m küzdést.. aztán felmék..és felürről is...hát de szÍp lesz..remélem a kezdeti 2 fős lég-számból lesz vagy 12 és akkor ütöset megyün ka z biztos ....nem igaz
latom 350 6 napost nem hozol....legalabb ventillacski legyen
hátra 100%nem rakunk szögest.. mert patakozni is akarok...elöre meg kiveszem és olyna 50csavarfej fog kiálni..50bd 7mmes csavarrfek ami 4mm magas ha kicsit is le lenne fagyva em lesz gond.. viszont aszögest nem akarom koptani feleslegessen..meg ha defi van.. akkor azt szar szerelni.. a kiürről az első bütyökbe becsavavarozott csavarok kis feje pont akkorát fog fogni ha valahol is lefelében bekarmolnaa sima gumi..ez nem fog...
emlékszel mikoa r annó a hátsót csavaroztátok..
csak a hátsókerékből kitépi a simán belerakott csavarokat a 60lóerdő
mert ráérek + megvettem meg akkor meg olyan lesz és kész..majd tudod fogni hogy nekem mért meg megent könnyebben felfelé mint mindenki másnak..ja meg kentagumit rakok fel
lehet oltó is jön..majd ö meg ferensz fog versenyezni..racelni...
meg ezirűs után kb még 3 titokolvasóra számitok...
de ne engem hivjatok
mpi.
peti..tegnap hivtak a szövetcshégi erődből és azt mondták hogy a vilanyoszopodat nem engedik a racelodba..az már 1000%pedig még csak képne látták..mert nem nézi mindenki a forumot..csak aki nincs képben az itt elhanzottakkal..az már vagy nem is endúrózik vagy még meg sem született..a többi mind képben van
hogy miért...
mert kiváncsia ka frenszisz anyagi felvágós dolgaira...ő neki kolyan példakép féle ..biztos..minden zsóinten..anyai ..apai..emberi meg minden.. meg persze extremenduró császár is..
holnap után jön a császár ..csak nehogy császárszalonna legyne belőle...olyan jó ZSÍros császár szalonna
feri..meg ne sérwtőggy. ez csak sawazás
7re itt legetek..
itten van az osztrákiai barátnőm,minden nap móka és kacagás
nem pályázom én senkire sem
azaz titokolvastam
zozi te meg elküldhetnéd egynap alatt azt a kurva lábtartót amit meg te igérgettél én meg nem küldtem rá a pézt. mert zsírferi tartozik oszt ugye körbetartozás van.