megjotek a ventilatorok, ha kell pluszba egy amit ígértem szólj, még 10 db van. de már 1 nap elment 4 db.
anniy most ak külömbség 12 x 12 cm x 2,5 cm-resek, a 9x9x3,5 helyett.
még nem volt... de már nagyon várom Jézuska Ferenc... dél amerikai állampolgárt a sok ajándékal a zsákjában.... ördögnori ruhátlanul... meg egy erősen lelakott 2012-es szutyaberg háromcász, felgumizva rigával... szponsoriba...
most voltam felszedni a lovékat a 13-dik fizukat ugyfeleknél.
ügye mert igy szerzödtem...
kicsi pénz összjöt. kicsit kimaradtam innen, apó rendes volt nagyon.
a mocik jönnek megvannak rendelve, csak jövö év elejére igérik ha már ilyen érdeklödök vagytok.
pluszban van egy spongyori motor amit el kel hoznom... szintén januarban...
holnap is meg utana is megyek motorozni...
meg lesz a nagy felmérö megyek le Zari hoz.
viszont nem tudom mivel menjek: 2T vagy 4T szavazatok.
2T sima gumi, 4T szöges...
jol van ne szerénykedjél te kis újvárosi újgazdag....
mi is hallotunk ott a messzi északon ezekröl az elit ovodákrol, téliszalámis szendvics, moszkvics pedálos auto, meg fekete volga pártauto vitt reggel este.... te kis kamumamut...
persze mert téged a párt vezetők elit ovodájába irattak, aztán ott királykodhattál...jöttél volna csak a mi kis vidéki ovinkba, tele gyárvárosi levegőn edződött raptorral.....
nekem meg volt egy piros ferrarim... igazi matchbox.... tudod milyet tudtam vele faralni a homokozo szélén? szétfaroltam a kiscsájék összes homok sütijét...
az ilyen kis millereket mint te is, akiknek volt igazi lábbalhajtos lemez moszkvicsuk , meg jol meg szoktuk lődözni U-szőgesel....
mondtam ha kell 1 gurtiért oda adom neked.
Ekhozom a kecskeméti ujjat 1.5-ert. szoljal.
megjotek a ventilatorok, ha kell pluszba egy amit ígértem szólj, még 10 db van. de már 1 nap elment 4 db.
anniy most ak külömbség 12 x 12 cm x 2,5 cm-resek, a 9x9x3,5 helyett.
gyere 3t-vel az a legjobb...
ügye mert igy szerzödtem...
kicsi pénz összjöt. kicsit kimaradtam innen, apó rendes volt nagyon.
a mocik jönnek megvannak rendelve, csak jövö év elejére igérik ha már ilyen érdeklödök vagytok.
pluszban van egy spongyori motor amit el kel hoznom... szintén januarban...
holnap is meg utana is megyek motorozni...
meg lesz a nagy felmérö megyek le Zari hoz.
viszont nem tudom mivel menjek: 2T vagy 4T szavazatok.
2T sima gumi, 4T szöges...
na szorjátok a fikát...
bálinyó már nálad is volt feriapó?
mi is hallotunk ott a messzi északon ezekröl az elit ovodákrol, téliszalámis szendvics, moszkvics pedálos auto, meg fekete volga pártauto vitt reggel este....
hajrá feri csak hozd mán azt a triálmotyot
Csak mondom hogy a moszkvics is zsarolásból jött!
az ilyen kis millereket mint te is, akiknek volt igazi lábbalhajtos lemez moszkvicsuk , meg jol meg szoktuk lődözni U-szőgesel....