Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A végén kiderül, hogy mindenki a GG fórumot olvassa titokban
Regisztrálok már Chuck Norris nevében és akkor elmondhatjuk még ő is a GG fórumot bújja
Napot!
Adok neked mindent
óóóóóóÓÓÓó kit látok? Nórikám,ha lehet este én is várlak,de ha lehet egy kérésem...akkor
ÓÓÓ végre egy új célpont

Most nem érünk rá..de gyere vissza este és megkapod ami neked jár jóóó? ne füdjé le
Szeretnéd mi?
Álmodik a nyomor,Bunkó
-a műsorvezetőre gondoltam
he ron kene nekem egy ilyen kis macko ..

adsz ?
de van hálózat is nem kell wifi
na dolgozok ..nem jó a wifi a műhelybe
cicavizio milyen jol mutatna plazma tévén...
rajzoltam egyet
én nem látok ott egereket...

tudomásom szerint nem rokon...
CICAVÍZIÓ

A televíziózás hőskorában a monoszkópnak jóval nagyobb funkciója volt, mint manapság. Ezt a képernyő beállítását segítő technikai ábrát ugyanis hosszú tízpercekig lehetett bámulni a még jóval ritkábban jelentkező műsorok közötti végeláthatatlan szünetekben.
Bálint Ágnes a szombat esti mese elé rajzolt egy monoszkópot, a tévé akkori monoszkópjának meseváltozatát: a képernyő közepén egy macskafej, négy sarkában pedig négy egérke.

Sajnos a Cicavízió monoszkópja (vagy monoszkópjai, mert talán több változatban is szerepelt), eltűnt az idők viharában. Kár, mert eddigi ismereteink szerint ez volt a világ egyetlen gyermekmonoszkópja.

ronis ! bálint ágnes nem rokonod ?
én is gyorsaságiztam ...de nem volt veszélyes
tényleg... beszélgessünk a tévékröl...
arra figyelj hogy ne ledes tv-t vegyél mert az sima lcd tv csak ledek adják a fényit... fontos...

colombo lassu, új sherlock holmes jobb nála...
nálunk is vannak most gyerekek...
szewasztok ........már korán reggel kiborultam...
idénre totál megmérgeződtem motorszerelésileg .... okádok .. még kettő van és vége az évnek...remélem a világnak lesz hamarabb vége ....mert akkor egyiket nem kell megcsinálni... egyiknek a gazdája spur ámbár gazdag és nem akar kicserélni egy piti alkatrészt ami már el van törve tehát nem is a jóslásomat nem hiszi ... és nem érti ...ha összetenném felrobbannna ...meghívja,m egy ilyen cuccra ? ezen gondolkoztam ...és akkor senkinek sem lesz gondja...aztán agyonverem..
a másiknak meg kiadtam alvállalkozásba egy alkatrészét megcsináltatni és elfelejtették meg nem úgy álltak neki, hogy jó legyen... kell vegyek esztergapadot ? na ma azzal baszom el a napot... egy vigasztal úl wifi van a műhelyembe ... és veszek ide egy lapostévét... és columbot fogok nézegetni
most mééé. lehet hogy ő még fog motorozni utána is....
hajrá... a kinder a legjobb dolog a világon....