mikor mentek viktor? és hova? ki románba? lehet kimennék. de én nem buziskodok szöges gumival. ha megyek szögmentessel megyek úgy akarom megbaszni zsírferit aki szögessel idétlenkedik. vagy netán egy roncs rigával kéne jöjjön . mikor nyáron porba nagy pofája volt. szerintem szerdán ki tok menni . holnap biztos nem. még életet kell lehelnem a cetkába meg lábtartót tenni rá. vagyis visszatenni a szert amit leszedtem hogy majd megcsinálom.
te teri
te valami nagyot tettél az asztalra a nagypetyánál..mert tegnap hivot egy izsmerőzse...az amerigai elnŐk...
és nekem tárta kia lelkének legsetétebb bugyi-rait...amiben benne volt a ne ved többször..hogy szarka előt és után miket csináltattál velük...mármint hogy szopattad őket a hülye légy-számos dumád-dal...
ezek meg azt hitték igaz.. én meg mondtam hogy feri minden szava igaz amikor nem hazudik
tegnap kicsit bogárcsipte volt a banda, mert ha 10en nem hivak..csak a fórumról...akkor hazudok...
mi lett veletek..megcsipett beneteket a dér ...de pont mindenki akkor mikor dolgoztam..azon az egy napon az életemben
hály.. annyit irtok még a titokolvasók sem tudzsák követni.
fery blazuzsirak....
hónap hivj... vagy ma...
de mi megyünk...
lehet hogy szegecses nélkül...
szép idő van... a tala is kibaszott jó..fogós.. por nem lesz...legalább is remélem
ha eskával jössz akkor a megbeszélt időponty előtt egy órával legyetek itt...mert eská mindég késik egy órátt...de leszarom...
aki a kar az időbe jöjjön..kejjen fel hamarabb vagy feküdjön le később..és már nem kell felkelnie korán ...
ha szegmentes les za kerék hátul..és gyanúsan az..akkor megtanulhatod hogy kell a nagy gáz helyett nagy parasztgázokkal menni...
szöges nélül jobb mert akkor tudunk patakozni is...és hát a széppatakokban vannak a szép pontyok meg hiszti pisti..rángott ileteve..pistrángok
a haladásnak mindig a csontok látják a kárát, én inkább csiga tempoban megyek a szopoba 2 ventilátorral, s ilyenkor deemberben felvezsem a nagy lovékat ugyfeleimtöl..
mint hogy szaros kicsi pénzért ugráljak a cross pályán s öreg koromra egy lezülött roncs házban vagy bérelt lakásban lakom.
.... s egy ép csontom sincs.
akinek inge vegye magára.
Na ,én akkor elkezdem fikázni Én nem a motoron a falon tárolom őket ,me egy rakás szart se érnek Haladni kell,akkó van szíl azt hűti,ha meg totyogós az ember az meg vegyen triált léghűtésest
le van próbálva vizzben is megy. s már elég sokat mostam mocival. eggyüt. sárban. meg ip55-ös.
de megmondom csak haveroknak adom ismeretleneket meg tépek, fikázokat megjobban. garancia van 2 év.
jo lesz a 12X12-es... csak biztosra vizállo legyen, mert ilyen számitogépes ventilleket már 5 éve kinyirtam vagy 5-6 db-ot
tudtam hogy nem birja a vizet... felraktam a crf-re mert az forrt ha már csak erdőt látott akkor is, csak aztán mindig jött egy ármány pocsolya... oszt kinyirta...
hát jah a gyri ktm 37e Ft a GASGAS 45e
ez 8e azért van külömbség, s van rá 2 év gari.
szétszedhető, karbantartható cucc.
nem rosz nekem kettö van felszerelve s hibátlan.
nekem a ktm-n gasgas van s most kellet levenni mert csapágyas lett, ment de rütyögöt. szét szedni roncsolással lehet.
ezeket amiket én szerzek a sherco gyária, s könyen szétszerelhető, szétszedtem 1-et jo erös kemény háza van.
Úgy fikázatok, hogy megjegyzem ki volt s minden fikázas 1e Ft emei az árát ugy mint az üvegtigrisben...
ozt megveheted a gyárit ha majd hisztid lesz 40 papir ért.
te valami nagyot tettél az asztalra a nagypetyánál..mert tegnap hivot egy izsmerőzse...az amerigai elnŐk...
és nekem tárta kia lelkének legsetétebb bugyi-rait...amiben benne volt a ne ved többször..hogy szarka előt és után miket csináltattál velük...mármint hogy szopattad őket a hülye légy-számos dumád-dal...
ezek meg azt hitték igaz.. én meg mondtam hogy feri minden szava igaz amikor nem hazudik
tegnap kicsit bogárcsipte volt a banda, mert ha 10en nem hivak..csak a fórumról...akkor hazudok...
mi lett veletek..megcsipett beneteket
fery blazuzsirak....
hónap hivj... vagy ma...
de mi megyünk...
lehet hogy szegecses nélkül...
szép idő van... a tala is kibaszott jó..fogós.. por nem lesz...legalább is remélem
ha eskával jössz akkor a megbeszélt időponty előtt egy órával legyetek itt...mert eská mindég késik egy órátt...de leszarom...
aki a kar az időbe jöjjön..kejjen fel hamarabb vagy feküdjön le később..és már nem kell felkelnie korán
ha szegmentes les za kerék hátul..és gyanúsan az..akkor megtanulhatod hogy kell a nagy gáz helyett nagy parasztgázokkal menni...
szöges nélül jobb mert akkor tudunk patakozni is...és hát a széppatakokban vannak a szép pontyok meg hiszti pisti..rángott ileteve..pistrángok
végül is van, ha raksz fel ventilt...
mint hogy szaros kicsi pénzért ugráljak a cross pályán s öreg koromra egy lezülött roncs házban vagy bérelt lakásban lakom.
.... s egy ép csontom sincs.
akinek inge vegye magára.
de megmondom csak haveroknak adom ismeretleneket meg tépek, fikázokat megjobban. garancia van 2 év.
tudtam hogy nem birja a vizet... felraktam a crf-re mert az forrt ha már csak erdőt látott akkor is, csak aztán mindig jött egy ármány pocsolya... oszt kinyirta...
ez 8e azért van külömbség, s van rá 2 év gari.
szétszedhető, karbantartható cucc.
nem rosz nekem kettö van felszerelve s hibátlan.
nekem a ktm-n gasgas van s most kellet levenni mert csapágyas lett, ment de rütyögöt. szét szedni roncsolással lehet.
ezeket amiket én szerzek a sherco gyária, s könyen szétszerelhető, szétszedtem 1-et jo erös kemény háza van.
Úgy fikázatok, hogy megjegyzem ki volt s minden fikázas 1e Ft emei az árát ugy mint az üvegtigrisben...
ozt megveheted a gyárit ha majd hisztid lesz 40 papir ért.