Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miert a motec ujsagcikk?eredeti lucskos ordog punci ,de nem az a lapozos fajta
biztos most rendeli neked ferensz csak neked
ááá ez durva
Újságcímlapból kivágva jó lesz?
Rendesen képzavar van!
de van motec em is,felarban eladom,2000 euroert,Ordog Norat beszamolok
check this out
Én ugyanazt csinálnám mint most!
Nem baj,csak jonne mar az a 350 6napos

ferensz,ha valakinek kene marelli,nekem van egy mf4 elado?
doktor ur... azért ha rámszakadna az erstebank végig látogatnám észak olasz alpok összes komoly motoros helyét pl Barga környéke, ahol hells gate-et rendezik...spanyolországba jo sokat elidőznék, de pl erzberget is szivesen végig motoroznám összes ösvényt, nem amikor az a tolakodos tömegsport van, hanem egy helyi vezetővel megjárni összes ösvényt amiröl mesélnek, de szivesen enduroznák kinában is... szoval vannak ötleteim dögivel...
Ferensz izgalomban van azt keveri a dogokat
az opciok arai sem stimmelnek
Ferensz,mar megint nem figyeltel rendesen,marellivel senki nem megy itthon,inkabb motec
rajta vagyok a 300ccm szetten,kéne vmi kinti cég...
a kipuff meg annyiba kerül mint egy gyári rezó, rosszabb nem lett,így tehát nincs veszteség,talán van akinek bejön mint design, igazából érdemleges eredményt nem tudok írni mivel itt a tél és nem tudom a hegyen tesztelni ott mutatná meg lett e benne kicsit több erő alsó tartományban...
Zsir-gatdag,

waz gazdagság, nem értem s mindenféle sértés nélkül waz.
én olyan körökben IS s nagy betükkel IS mozgok ahol a srácok autoban olyan gépekkel rendelkeznek hogy be pisilsz be hugyozol, 1 trial gép megy egy rendes enduro gép osszesen 4 guriga.
Ezek a gazdag fiuk akikrol beszélek egy hétvégén 2-3 milkát kidobnak gumira, belépöre repjegyre, pl. elmennek egy hétévgerre a nürbürg ringre, gumiban kidobnak 1 nap 2 - 3 szetett 1 szett 1 millka, a repjegy a auto szallitas benzin ,belepo, stb stb nem sorolnam.

nem is beszélve az auto alapban egy 12 millka, plusz a tuning karbantartás evi 30 millka.
egy zugás az minimum 500e de lehet egy 4-5 millio is ha mondjuk kirongyol a fure s lezuzza az auto alját.

fiuk a csoroság az az ami én vagyok, én soro vagyok azok a fiuk akik pl. be ujjitanak egy turbot vagy egy marelli traction controlt az autoba kidobnak egy nap alalt 1 motor árát.
EGy marelli computer egy verseny autoba alapban 800e Ft, plusz a kis finomságok TC, perfériak plusz 1 miska.

Fiuk fogjátok már fel én full csoro kutya vagyok. 1 trial motor meg egy jo enduro motor az egy kis fog piszkálo ezeknek.
Nekem 1 éves költségvetés.

remélem nem sértödtök be de millerek azok a fiuk akik 20 millkas mitsubishikkel raliznak hétkoznap.
úgy értem,hogy eddig az sx dob volt rjata,de már ki van égve a gyapot,ezért rátettem a gyári hosszú exc dobot és hozzá az új rezót, és így ment jobban,és lehet azért éreztem nyomatékosabbnak mert ez exc hosszabb tompítója volt rajta... a kis rövid sx dob meg elvileg fent dolgozik...
hiteles teszt majd csak akkor lesz ha gyári rezó gyári tompító és új rezó+gyári topmító

jah és az o gyűrűrk nem voltak benne a rezóban,és minimálisan ki is fújt
kutyába sem vesz
áhá...megvót a létra mi? ne már ne titkolózz csak magunk vagyunk..tényleg csak magassarkúban kúr mer kijönnek a viszerek a lábán
nehogy letagadd, zsír átküldte reggel ablakzsiráf számát..
ez egy jó megközelítés, hogy mit csinálnál a zsével

ez egy pszichológiai teszt volt
A mi alföldi vasárnapi motoros örsi gyűléseinkhez képest, így is borzasztóan sokat motorozol, nagyon komoly terepen.

-szóval mondjál valami olyat amivel tényleg zavarba hozol minket. (na jó az egyik embert kivéve)

-kivéve a gyevibírót:-)
mert mindig cikizitek
azért nem kaptunk a sogornőkröl sem képeket
nekünk már nem dob csontot se...
borzaszto sok motorozás , nagyon komoly tájakon...

ahogy zéé szoktavolt mondani, megmásznánk még azt a kiba...sott vezuvot is...
erröl csak zsirferi tud nyilatkozni...