doktor ur... azért ha rámszakadna az erstebank végig látogatnám észak olasz alpok összes komoly motoros helyét pl Barga környéke, ahol hells gate-et rendezik...spanyolországba jo sokat elidőznék, de pl erzberget is szivesen végig motoroznám összes ösvényt, nem amikor az a tolakodos tömegsport van, hanem egy helyi vezetővel megjárni összes ösvényt amiröl mesélnek, de szivesen enduroznák kinában is... szoval vannak ötleteim dögivel...
rajta vagyok a 300ccm szetten,kéne vmi kinti cég...
a kipuff meg annyiba kerül mint egy gyári rezó, rosszabb nem lett,így tehát nincs veszteség,talán van akinek bejön mint design, igazából érdemleges eredményt nem tudok írni mivel itt a tél és nem tudom a hegyen tesztelni ott mutatná meg lett e benne kicsit több erő alsó tartományban...
waz gazdagság, nem értem s mindenféle sértés nélkül waz.
én olyan körökben IS s nagy betükkel IS mozgok ahol a srácok autoban olyan gépekkel rendelkeznek hogy be pisilsz be hugyozol, 1 trial gép megy egy rendes enduro gép osszesen 4 guriga.
Ezek a gazdag fiuk akikrol beszélek egy hétvégén 2-3 milkát kidobnak gumira, belépöre repjegyre, pl. elmennek egy hétévgerre a nürbürg ringre, gumiban kidobnak 1 nap 2 - 3 szetett 1 szett 1 millka, a repjegy a auto szallitas benzin ,belepo, stb stb nem sorolnam.
nem is beszélve az auto alapban egy 12 millka, plusz a tuning karbantartás evi 30 millka.
egy zugás az minimum 500e de lehet egy 4-5 millio is ha mondjuk kirongyol a fure s lezuzza az auto alját.
fiuk a csoroság az az ami én vagyok, én soro vagyok azok a fiuk akik pl. be ujjitanak egy turbot vagy egy marelli traction controlt az autoba kidobnak egy nap alalt 1 motor árát.
EGy marelli computer egy verseny autoba alapban 800e Ft, plusz a kis finomságok TC, perfériak plusz 1 miska.
Fiuk fogjátok már fel én full csoro kutya vagyok. 1 trial motor meg egy jo enduro motor az egy kis fog piszkálo ezeknek.
Nekem 1 éves költségvetés.
remélem nem sértödtök be de millerek azok a fiuk akik 20 millkas mitsubishikkel raliznak hétkoznap.
úgy értem,hogy eddig az sx dob volt rjata,de már ki van égve a gyapot,ezért rátettem a gyári hosszú exc dobot és hozzá az új rezót, és így ment jobban,és lehet azért éreztem nyomatékosabbnak mert ez exc hosszabb tompítója volt rajta... a kis rövid sx dob meg elvileg fent dolgozik...
hiteles teszt majd csak akkor lesz ha gyári rezó gyári tompító és új rezó+gyári topmító
jah és az o gyűrűrk nem voltak benne a rezóban,és minimálisan ki is fújt
áhá...megvót a létra mi? ne már ne titkolózz csak magunk vagyunk..tényleg csak magassarkúban kúr mer kijönnek a viszerek a lábán
nehogy letagadd, zsír átküldte reggel ablakzsiráf számát..
ferensz,ha valakinek kene marelli,nekem van egy mf4 elado?
a kipuff meg annyiba kerül mint egy gyári rezó, rosszabb nem lett,így tehát nincs veszteség,talán van akinek bejön mint design, igazából érdemleges eredményt nem tudok írni mivel itt a tél és nem tudom a hegyen tesztelni ott mutatná meg lett e benne kicsit több erő alsó tartományban...
waz gazdagság, nem értem s mindenféle sértés nélkül waz.
én olyan körökben IS s nagy betükkel IS mozgok ahol a srácok autoban olyan gépekkel rendelkeznek hogy be pisilsz be hugyozol, 1 trial gép megy egy rendes enduro gép osszesen 4 guriga.
Ezek a gazdag fiuk akikrol beszélek egy hétvégén 2-3 milkát kidobnak gumira, belépöre repjegyre, pl. elmennek egy hétévgerre a nürbürg ringre, gumiban kidobnak 1 nap 2 - 3 szetett 1 szett 1 millka, a repjegy a auto szallitas benzin ,belepo, stb stb nem sorolnam.
nem is beszélve az auto alapban egy 12 millka, plusz a tuning karbantartás evi 30 millka.
egy zugás az minimum 500e de lehet egy 4-5 millio is ha mondjuk kirongyol a fure s lezuzza az auto alját.
fiuk a csoroság az az ami én vagyok, én soro vagyok azok a fiuk akik pl. be ujjitanak egy turbot vagy egy marelli traction controlt az autoba kidobnak egy nap alalt 1 motor árát.
EGy marelli computer egy verseny autoba alapban 800e Ft, plusz a kis finomságok TC, perfériak plusz 1 miska.
Fiuk fogjátok már fel én full csoro kutya vagyok. 1 trial motor meg egy jo enduro motor az egy kis fog piszkálo ezeknek.
Nekem 1 éves költségvetés.
remélem nem sértödtök be de millerek azok a fiuk akik 20 millkas mitsubishikkel raliznak hétkoznap.
hiteles teszt majd csak akkor lesz ha gyári rezó gyári tompító és új rezó+gyári topmító
jah és az o gyűrűrk nem voltak benne a rezóban,és minimálisan ki is fújt
nehogy letagadd, zsír átküldte reggel ablakzsiráf számát..
ez egy pszichológiai teszt volt
-szóval mondjál valami olyat amivel tényleg zavarba hozol minket. (na jó az egyik embert kivéve)
-kivéve a gyevibírót:-)
azért nem kaptunk a sogornőkröl sem képeket
ahogy zéé szoktavolt mondani, megmásznánk még azt a kiba...sott vezuvot is...