Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neeem vik felmegy,motor letamaszt,visszagyalogol frenszisz motorjaert,azzal is felmegy....es hogy jut fel frenszisz a dombra

aaaaaaa,ez nem jo ,uj koreografia kelll
hogy számolná már... normális vagy.... olyan gyorsan zakatolnak ott mellete a bankjegy számolo automaták hogy nem tud figyelni..azokat töltögeti....
kemény melo...
holnap be kell szedni a 14.-havit holnapután a 15.-havit..és igy tovább...
Most faragtatja a mintát az öntőformához,a saját műanyagüzemében és zsír a formaleválasztó
A képpel amúgy semmi baj nincs! Egy természetbarát motoros belenéz a fa odvába,hol ellenőrzi hogy az újszülött kismókusok megfelelően fejlődnek-e.
Mennek fel a feljárón háttal ülve,fecske fürdőgatyában,vietnámi tanga papucsban,nejlon zokniba,és a szemöldökükkel húzzák a gázt!
szerintem pilota csere van a fán várják a motort pilota marad csak a motor mén
ezt elkurtad tuk nem lessz occso ventilátorunk
Attól függ az a "más" mennyit dicsérte a videókat!
ezt beszéljük meg.. van több ötletem is jelenetre...

pl viktor és zsirferi csendesen beszélgetnek egy feljáro tetején...tudom ez elég fantazis már...

vagy például a feljáro közepén motort cserélnek menet közben átugrásos technikával.... csak figyelni kell az időzitést nehogy ez legyen a vége...
Na ez itt a baj! Itt nem szabad csendbe lenni!
Akkor úgy kérdezem másnak menyi lenne?

dehogy is.. számszung es 90..a képnem azért mozog mert megyek hanem mert a kezem mozog a röhögés közben

rályöttem edzés közeben..a motorozás csak eszköz a többi a hobbim...
haverok röhögés savazás.. ki nem szarja le a motorozást

na jó..ÉN ahogy a szlogenemben is van..nem a szoptatósban a másikban...
extrém end gyúrós

mindjárt felteszk ide egy kis anyagot zsirégetéshez..nem a savazáshoz. .mondom a zsirégetéshez

fosatós telya..az anyagcsere gyorsitásához...
Jiangzhi Tongshu
SAN
Virgin tea
forte duo pack...

szűz tea.. valszeg nem ördögnórciból facsarták...mert mondom szűz telya
Pedig csak csendben olvasgatok
ha fikáztad akkor drága lessz
Neked?Nincs!
Asziszed nem tudjuk hogy TE IS beszóltál neki múltkor?
Neakard hogy visszakeressem!
Számolja a 13.havi fizetést!
Feri mi pénz ez a venti?
Kép van róla?
Egy az egyben felrakható a 300ra illetve a 525re ?
Holv vagy Feriiiiii,casting van?
dr asszi szent zsiferensz dulitli
Forgatókönyv szerintem:felmegy csigába a sziklákon a lentről integetű hasát süttető gyönyörű csajhoz,csak mire felér addig mind szarrá dugjuk
Szólj ferinek,egy telefonnal elrendezi!
aztán lehet hogy ez egy dél amerikai szőrös hernyo...

ezt csakis Asziszi Zsír Ferenc tudná... ő ért hozzá. felismeri több is van neki otthon , sőt aki akar kap egyet otthonra szpongyoriba...
Írhatunk. Van még egy-két haverom,akiből pont ugyanígy dől a butaság! Vagy esetleg még egy kicsit jobban!

Pééz nem kell,tiéd lehet.Már így sem tudjuk hova tenni,csak a szél hordja így is az udvaron!