jájj viktor...hát minek jársz te ide? azért hogy csak magadat olvasgasd ?
na lásd kivel van dolgod... holnap megemlited zsirferinek ezt atv dolgot, utána roppant kedves leszel , semmi froclizás.. ha kell felviszed a motorját és utána elnézést kérsz hogy csak ilyen lassan ,és cseppet se szépen tudtad ezt a feladatot megoldani... akkor is felviszed neki ha nem kéri, oda mész és elveszed tőle, ... aztán nap végén a vállára teszed a kezed és átnyujtasz egy prospektust a tv álmodrol...
bálinyó csak azért irigye mert hozzá mentünk volna csak nem akarta elvállalni...
lehet miattam
és most 0,5tékeny...féltékeny a gyengébb matekosok kedvilyé
annyit kérdez szótlanul...há azt meg hogy a retekbe...
smst küldök neki...
nem nem gumi nem játszik...
kendálok mert biztosra akarok menni amig a többi próbál feljönni addig kiszusszanhassam magam kajálhassak meg vidi is mennyen..mikor meg már unom szólok hogy lemék és megyünk másfelé...
ez olyan szopás amihez nem kell a faszt az ember szályába rakni
szilyaztok..sokat olvaslak benneteket és gondoltam ide irom a proplémámat...mert ez ide tartozik...
nincs pénzem nem vagyok zsiros.. de szeretnék egy télyvét venni...42 colos legyen ..nagyobb mint a derékbőségem...
de 100ezer körül legyen...mert mondom nincs lóvém rá hopgy 300ezerért vegyek...
beirtam a gogléba(mert a gúgli az a barátunk nem úgy mint a fórumsavazók az igazmondó gyurkászok )
szóval itt a télyvé..erről ma a vélemény: http://www.arukereso.hu/crt-lc...
vagy másik téveé..max 12 ig gondolkodom de a gondolkodásom meg tudom változtatni..lásd gyagyással is és zsir ferivel is tudok menni..nem együtt de tudok
mindenféle épitó(nem csak parasztkőmives)véleményt kritikát szivesen fogadok.. 1/2re téve a trélyfát...
hamindenki nem ir legalább 4 öt féle véleményt ..alátámasztva rvekkel képekkel ..és teljes adóbevalással.. akkor szólok zóólikának és lesavazza a fórumot...
ááá neked ez a vietnámi tanga papucs--fecske kombo visszatérő lázálmod....
akarsz beszélni rola.... hogy volt az a trauma ami ilyen mély nyomot hagyott a baba lelkedben... már a filmbe is beleszövöd...
én olyan jelenetre gondoltam hogy a feljáro tetején elkezdi ferenc gombolni a slicét... viktor kérdezi:- nade ferensz mit csinálsz...er
erre feri...: hát téged megcsinállak spongyoriba háturu... tudod a rigagumi nincs ingyé...
erre viktor csendesen letolja a nadrágját..mert arra gondol jajjj... többet nem lesz ingyen gumi.. bepucsit, és csak anyit kérdez szotlanul...:-- zsirt hoztál?
aki nem érti annak érthetöbben mondom.. SZERETEM A FOX-ot...
szpongyoriba....
na lásd kivel van dolgod... holnap megemlited zsirferinek ezt atv dolgot, utána roppant kedves leszel , semmi froclizás..
másnapra ott a tv.
lehet miattam
és most 0,5tékeny...féltékeny a gyengébb matekosok kedvilyé
smst küldök neki...
nem nem gumi nem játszik...
kendálok mert biztosra akarok menni amig a többi próbál feljönni addig kiszusszanhassam magam kajálhassak meg vidi is mennyen..mikor meg már unom szólok hogy lemék és megyünk másfelé...
ez olyan szopás amihez nem kell a faszt az ember szályába rakni
nincs pénzem nem vagyok zsiros.. de szeretnék egy télyvét venni...42 colos legyen ..nagyobb mint a derékbőségem...
de 100ezer körül legyen...mert mondom nincs lóvém rá hopgy 300ezerért vegyek...
beirtam a gogléba(mert a gúgli az a barátunk nem úgy mint a fórumsavazók
szóval itt a télyvé..erről ma a vélemény:
http://www.arukereso.hu/crt-lc...
vagy másik téveé..max 12 ig gondolkodom de a gondolkodásom meg tudom változtatni..lásd gyagyással is és zsir ferivel is tudok menni..nem együtt de tudok
mindenféle épitó(nem csak parasztkőmives)véleményt kritikát szivesen fogadok.. 1/2re téve a trélyfát...
hamindenki nem ir legalább 4 öt féle véleményt ..alátámasztva rvekkel képekkel ..és teljes adóbevalással.. akkor szólok zóólikának és lesavazza a fórumot...
csak semmi fenyegetőzés
akarsz beszélni rola.... hogy volt az a trauma ami ilyen mély nyomot hagyott a baba lelkedben... már a filmbe is beleszövöd...
én olyan jelenetre gondoltam hogy a feljáro tetején elkezdi ferenc gombolni a slicét... viktor kérdezi:- nade ferensz mit csinálsz...er
erre feri...: hát téged megcsinállak spongyoriba háturu... tudod a rigagumi nincs ingyé...
erre viktor csendesen letolja a nadrágját..mert arra gondol jajjj... többet nem lesz ingyen gumi..
a nagy dumával hogy viz alatt is müködik stb.