Kb ennyire kell komolyan venni a véleményedet !!!
imádom...
a mai csatához....
a nagy vasakkkal tuti ruggatják...én meg vagy felülök rá vagy sem.. majd elválik...
lehetett volna vajas magnó is.. vagy lekváros CD de ezt választottam..
persze elesés nélkül!!
.csavaros gumi volt elől.. meg hátul is??
inkább átnevezelekbenneteket is.. hály szuperokosak...
Adri...
a véleményem változás jogát fentartom
véletlen sincs arról szó hogy a gumi ne tolna rendessen még kanyarban is... arról van szó hog nem lehet vele bródszájdolni... kanyarodni azt tud.. meg menni a jégen mint a hülye...de hogy salakmotorszerűen csiztast .. azt nem...
ahhoz harmad ekkora csavarok kellenének.. amik nem csákányszerűen állnak bele a jégben.. és ..akkor tudja a gumit úgy csúsztatni hogy nem gyorsul nem be a motort mint atom....
a stuntoknak a sok sok apró cavarja.. lehetővé tette azt hogy brodsájdoljanak..ő nekik nem jött egykerékre... mert azt meg nem tudja csak azt hogy1 cm mély vályatot csinált minden körben.. ellentétben ezzel a fajta gumival merrt ez meg a jég tetején futni minimális nyomot hagyva a jégmező tetején...
az egyik ugy műkszik mint a talaj maró.. a másik meg csak hihetetlen tol a raptor kapaszkodó őnfúró csavarokkal...
Adri .. egyébként köszönöm meglátásod.....és ellentétben tvvel én azt mondom ne nézd a videót hisz úgy is komolytalan a dolog..pont mint én( hisz az embert cselekedetei határozzák meg és egy ilyen cselekdetből messzemenően jó következtetésre jutottál
thnx
http://youtu.be/bM_AXPReFpQ;t=61s