az biztos... most nagyon egyben lett a kis 450...bár az sx-f dob a végátétel eltolja abba az irányba hogy az 50lk ből 49 es lesz-(lett, most jön a próba..), de lehet hogy 48as (ugye ez még alakulhat) ...hiszen úgy alakult az alsó tartományban tolatóssága, nagyon megnőtt
leböffeni is kicsit letudok...de a fordulatszám még mászatósabbá is vált ahonnan 2be még 0 ról zorrózandós meredekségekben is tovább képes lendületben tartani az a kis..... tömegemet
mert ennek a komának csak olyan és mindég új van fent
mondom én azzal a zöld koronás mitasszal csak
küzdöttem
...de ez van.. egy 300as kéttével is valószínűleg oda lyukadnék...
.
most is jó lenne a 15-20 éves technika, csak a helyet kell hozzá megválasztani
mert ahogy egyre könnyebbek a gépek annál nehezebbek a feljárók, és így megvan a sikerélmény
én a haveri körben évek óta mondogatom hogy kellene(kellett volna mert most már bazi drágák) venni egy kisbusznyi dr350est kiválasztani azt a 4-5-6 legjobbat amivel megyünk a többi meg pótalkatrész
haza se kellene hozni elférne egy ismerősnél a malacólban
aztán fillérekből megvan a szórakozás, nem kellene buziskodni a futókkal, nem 1.5-2 millás motorokat gurigat le az ember a patakmederben stbstb
aztán ha mindenki ugyanolyan kacattal megy akkor nem lesz nagy különbség, meg lehet tervezni az optimális helyeket
sajna az elmúlt 5-6 évben minimum duplájára nőt a dr350 ára még az olaszoknál is