Öreg vas nem ócskavas!
) Én abba a motorba voltam szerelmes sokáig, végül rábeszéltem magam a CB500-ra, a belpiacos moci még is csak belpiacos...
) szerintem ha 1-2órát elmotorozgatnak a rutinpályán, utána már nem kell őket félteni...és nem értem hogy miért kell 1,5milliós motorral oktatni..a kőkorszaki Honda is jó kis gép volt, nagyon megszerettem (az igaz h mindn héten új gyertyát kellett h tegyen bele az oktató
)
A végén olyan 180-ról lassítottam megfordulásig... De a legjobb az volt, mikor reggel 10kor jött értem az oktató, hogy akkor tudjuk le a kötelező óraszámot. Este fél6kor értünk haza, addig folyamatos túrázótempó... ÁÁÁ, nem kellett volna elsőre letenni a vizsgát, akkor többet mehettem volna...
. Ezt leszedem és elküdöm az volt oktatómnak!
Ilyen van?
Ránézésre valami hasonlót sejtettem, de nem akratam elhinni. Nagyon jó! Ötletes! Mondjuk a kurzus végére elég "intim" viszonyba kerülhet az ember az oktatóval. Dúsmellű-jó seggű oktató-nők előnyben
Utána már csak a nyálcsorgatás...
A hátsó így is sok néha...
), és mehetek haza a félezreshez. Ha vkinek van kedve, a jövő hónapban egy hosszabb túrához (legyen szó az Atlanti-óceán partjáról, vagy Finnországról) szívesen betársulhat hozzám, mert ez lesz az utolsó szabad egy hónapom, aztán lehet munkába állni, és szeretném kihasználni.
Általában akkor szokott elhatalmasodni rajtam a bütykölhetnék a függőség okán...
Amit belinkeltem motor: Felhívtam!
Az embrem elmondása szerint a váz nem hegesztve lett, hanem a festés után állítólag nem lett lelakkozva ráfolyt a benzin és ez lerendezte a vázról a festéket. Azonkívül el is mondta, hogy az idomokat fújni kell, ami nem is lenne gond. Szóval most az anyagi lehetőségeim függvényében olyan motor megvételét fontolgatnám, aminek a blokkja rendben van, és inkább esztétikailag kellene foglalkozni vele. Eddigi összes motorommal ezt kellett tennem, szóval már elég gyakorlott vagyok, és szerintem nem is csinalom rosszul.remélem.... A blokkja állítólagosan rendben van, dehat ezt is az emberem mondta. AZ a baj hogy a hibákat a kipróbáláskor nem tudom kiszűrni, szerintem max egy tapasztalt szerelő tudná, olyat akibe megbíznénk meg nem ismerek.
Mindenesetre köszönöm a jótanácsot nem fogok beleugrani, nézelődök, aztán majdleszvalami. Bocsi a hosszúságért..