(6-7 tank benzin ára? fincsi...)
Ez mindenképp jól jöhet: manuáál :)
Majd visszatérünk még a témára, úgy szezon vége felé tervezem a cserét. Én idom nélkül jártam vagy 1 hónapig, talán még szebb is úgy
de semmi komolyabb. Mozogni is kéne már!
Jó éjt mindenkinek!
Az egyik képen látható motoros barátunk küldte be ha jól emlékszem! Nem semmi!
Köszi!
. Amint elkészűl ti lesztek az elsők akiknek szólok
. Honnan veszed a csapágyakat, rendeled a neten?
Kíváncsi vagyok már!
, mivel darabokban van. Azt tapasztaltam hogy darabosan fordul a kormány, sőt mostanában kifejezetten kellemetlen volt. A túra során hosszabb visszafordulós kanyarokban nem tudtam normális ívet venni mert mintha szorulna a kormány úgy éreztem. Gondoltam a kormánycsapágy kiverődött, ez igazolódott be. A csapágy fészekbe pontszerű lenyomatot hagytak a golyók. A felső csapágy ilyen (ez a kisebb), az alsón nem látszik nagyobb hiba, de lehet azt is kicserélem mert nagy bontással jár. Szerintem fellazúlhatott valamikor az anya és úgy jártak vele, felűl az a kis elmozdulás idővel szétverte a csapágyfészket. Számozott csapágy remélem kapok csapágyboltban valami jó minőségűt, a gyári biztos zsebbenyúlós de ha más nem lesz megrendelem azt.
Most már csak azon parázok, hogy passzoljon is rá a doboz, ha már megyek érte 150km-t... Elvileg nincs típusun belül felfogatási külnöbség. Meglássuk! Legalább túrázok egy jót!
Szerencséd, hogy Timi nem olvassa (csak ritkán) a fórumot! Legközelebb kapnál a fejedre! :D
Örülök, hogy jó lett a gép!
Üdv,
Zoli
ui.: nem kapkodom el :PP