Erdély, amúgy is egyik legkedvesebb helyem. Visszatérek majd a témára! Mikor is lesz?
Akkor nem értettem... De nem is baj, az úton végig kell haladni, fokozatosan. Még így sem életbiztosítás.
. Egy ízig vérig sport motor (levetkőztetve) benyomását keltette az öreg sorkettesem után, és amikor kipróbáltam hát fülig ért a szám. Hazafelé jövet 120-ról akkorát gyorsított hogy rendesen meglepett, az öreg sorkettes itt már végsebességen volt és lassításért könyörgött. Százra 5,1 alatt gyorsúl a gyár szerint, de ez inkább 4,5s/100. Végsebesség a gyár szerint 180km/h, én mentem vele 190-et úgy hogy 180-ig van skálázva plusz két vonás, de úgy éreztem még nincs vége. Akkor már küzdeni kellett a fennmaradásért és nem mertem tovább spanolni a végét. Ne hidd el hogy nincs hozzá alkatrész, első utam a Honda Gold Motorhoz vezetett és megnyugtattak minden van hozzá, csak mondani kell a motorszámot és jön az alkatrész. Eddig a kormánycsapágyon kívűl más baja nem volt, utángyártottat vettem 9ezer körűl. A motorja zajmentes, nemhogy folyás de még olaj pára sincs rajta, az olajat abszolút nem eszi, igaz én megadok neki minden jót. Mégis óva intelek mert sok a lestrapált példány, kép alapján nem tudok segíteni, lehet az egy jó motor is csak egy festés kell rá, de mindenképp vigyél magaddal egy hozzáértőt. Amúgy a CB-500 talán jobb választás lenne mert van belőle fiatalabb és kevesebbet fogyaszt, nekem még 5,2 alatt nem volt, ezzel szembe a Zolié 4,2 két személlyel. A sornégy miatt választottam mert tetszett a vehemenciája, mamár inkább nyomatékkal motoroznék, sokszor játszom a gondolattal, hogy beújítok egy VTR 1000-et, azt hiszem az megint célirányos vásárlás lesz. Ha van kérdésed a mail címem rajta van az adatlapomon, ne untassuk a CB-1-el az 500-as kollégákat. Üdv, cblaci
. Amint kipihentem magam pattanok is nyeregbe.
Nekem anno 2 hét volt az MGA...
találtam szép színt hozzá, természetsen pirosat
)
A P-mobilt nem hagyhatom ki, szombaton ott leszek! :D (alszok)
Jók lettek a dekorosnak a matricákról készült képek?