amúgy meg ne is mondd már motorral járhatnék fel a suliba Miskolcra mert most csütörtökön lett volnaa műszaki ha megjön eza vacak...
Ha nem vagy hűtlen hozzá most kihasználhatnád a szezont... Próbáld meg felhívni valamelyik központi okmányirodát, vagy a KPM-et ott talán tudnak segíteni.
első sárvédő és telószár sem.
Akár ilyen hiba is csúszhatott a rendszerbe Doki.
Meg a fórumból is kitiltanak, ha így folytatom.
A folt a nadrágból könnyen kijött és nagy része a tankról is, már az első mosásnál, bár később vettem észre hogy valami nagyon halvány, áttetsző folt maradt raja, de minimális, szóval a következő tisztítás biztos eltünteti azt is róla. Ha mégsem, akkor meg ismerek egy jó fényezőt, akihez a Suzukimat is készülök vinni.
! Hátul új gumi,keveset futott első gumi és láncszett. Gyári blokkvédő cső. KRAUSER doboztartó rendszer+2 db 50 literes doboz. 25000 túrakm van gépben,műszaki jövő májusig van rajt. Képek vannak róla az adatlapomon. 1050000Ft-ot gondolnék érte,így mindennel eggyütt. Esetleg csomagtartó rendszer nélkül is eladnám. 06304905337 a számom,ha esetleg érdekel valakit a moci.
..ha igy folytatod hozzá nem nyúlok a swiftedhez, aztán lesz
jol dolgozik a srác csak lassan.. ,ár többe kerül az érdeklödés mint majd a matrica..
Szeretnék venni egy Cb500-at de még nem tudom hogy jó-e ez nekem!Mert elég magas vagyok 192cm:) ti kényelmesen ültök rajta?és még1 megéri ezt a gépet megvenni?