és nem lenne több a kilométer
Mert azt elhiszem, hogy a láncon megmarad valameddig, de nehezen hiszem el, hogy nem jut belőle oda is ahova nem kéne.
így nem akarok hülyeséget mondani. Nagyon vadregényes az a tiszai rész, izgatja az én fantáziámat is, Tiszaújváros-Tiszalúc-Tiszadob határolta rész még az idei tervek között szerepel. Ha Szeged felől indulsz és a Tiszából is szeretnél látni valamennyit akkor javaslom az Abádszalók, Kisköre (át a vízlépcsőn), Tokaj útvonalat.
a korábbi láncspraykről már el is felejtkeztem, amik az olcsó hús tipikus esetei voltak, viszont ezt alig másfél éve írtam és szerintem már a negyedik valvoline-os flakont is kivégeztem. Lehet szenilis vagyok már, de abban biztosan nem tévedek, hogy a valvoline nagyon jó és tényleg rajta marad a láncon.
ha úgy csinálod nem fog lejönni.
főleg nem urán, sugárzok én eleget a nagyfeszültségtől
suvenirnek? mást nem nagyon tudok
! Viszont a cb500 esetében a sárga kis csavar,hááát? Nem hiszem hogy van olyan hosszú ujjam hogy beérjek,főleg ha már meleg elég gáz
.Viszont kitalálok valami segédeszközt hogy egyszerű legyen! Köszi az infót!
rákerestem a neten és 1690-ért láttam ilyen festéket, gondolom itt körül lesz náluk is.
Egyik haveromnak (bringára) van amúgy egy nagy ötlete: kis mennyiségű zsírt felold sebbenzinben, és ezt csöpögteti a láncra. Az egész szépen bemosódik a görgőkhöz-csapokhoz, ahol a kenésnek nagy szerepe van. Pár perc után viszont a benzin elpárolog és ott marad a zsír egymagában! :D
Szerintem zseniális, bár motoron még nem próbáltam, szerintem jó ötlet. És valószínűleg nem csapkodja ki a zsírt, mert sokkal sűrűbb mint akár a váltóolaj...