Ráadásul pofon egyszerű csak tiszta pormentes hely kell hozzá
145kg + ruhák + csomagok! Lemérem a méreteket, és legyártatom majd! Nem tart semeddig lecsavarni a "sapkát" a villaszár tetejéről, és belehajítani 1-1 ilyen vastag alátétet!
ami nem éppen a szomszédban van.
Amúgy ha már itt tartunk szerinted a teló-olaj kérdésben mit javasolsz ? Mármint jó a gyári sűrűség vagy akkor esetleg sűrűbb kell a csillapítás miatt?
A Suzunak a képen látható távtartók vannak a rugók felett és a kupak alatt gyárilag, ha erősebbet szeretnék a távtartó növelésével érném el a nagyobb rugóerőt, viszont nekem az erősséggel nincs bajom hiszen Asszonyostól együtt jó ha ütjük a 110kilót.
Az igazi jó megoldást a progresszív rugó jelentené, ami viszont nem olcsó mulatság de rendkívűl megnövelné a menetbiztonságot a gumi-út közötti kontaktus optimalizálásával ami jóval lerövidítheti pl. a fékút hosszát is. A lényege, hogy a spirálok közötti távolságok fokozatosan csökkennek és így teljesen más összenyomódási értékkel rendelkeznek. A rugóút elején könnyű összenyomni, de ahogy nő a terhelés egyre keményebb lesz, ezért szinte minden útviszonyra tökéletes.
"a közösség zaklatását legyetek szívesek befejezni!" Ez jó!
Úgy határoztam hogy megszakítom téli szunyálását a cb nek! Levettem a takaróponyvát beledobtam az akksit aztán elég sok indítgatás után de beröffent
Na ez hiányzott
zene füleimnek
Annak ellenére hogy kedden műtötték a bal csuklóm
,kipakolták belőle e fémcuccokat amit már 1 éve beletettek. A kuplungolás kicsit gáz volt de csak kisebb kört mentem de marha jól esett
bár Neked még ott lesz előtte a síszezon is
A kúpgörgőssel nem lesz bajod, én is olyanra cseréltem
persze a 10-évet Te sem gondoltad komolyan
( Vagy mikor a progresszív rugós szettet teszem majd az elejébe!
)
És a festésem hibáját kijavítani! Addig addig festettem a hátsó kerékjárati ívet, míg szerintem vastag nem lett a festék, és az szépen egész év alatt sűrű pókhálószerűen berepedezett. Vagy a téli festés-nyári hőtágulás miatt történhetett meg? 4 réteg alapozó- ebből 3at majdnem teljesen le is csiszoltam, 6 réteg festék, + 2 réteg lakk. Szerinted Laci? Te hogy gondolod? Vagy tegyek majd fel a repedésekről képet? Esetleg a kavicsfelverődés okozta? Mindenesetre így nem maradhat, úgy hogy 200assal lecsiszolom, és kezdem előröl! 1x sikerülnie kell!