Mert mindjárt itt van az április és meg van beszélve a jó idő!
De hinni a templomban kell itt pedig most esik. Még a Szigligeti vár sem látszik, ezért csodaszámba menne , ha kiderülne, és felszáradna! Még a macska is bejött, és a kályha előtt tisztogatja a szőrét.
Én meg majd keresek valami elfoglaltságot.
Remélem az idő is hozzád alkalmazkodik. Bár én innen szakadó esőben is odaértem.
Adjon az Isten szebb jövőt emberek!! Itt ma nem esett tegnap is csak éjjel ezért mindhárom nap kénytelen voltam a gépet kitolni és menni vele mint a szél. Sikerült minden napra magamnak elég indokot találni a motorral történő közlekedésre hogy furdalásom ne legyen. Igaz tegnap egy pár apró csepp szitált, de megunta és abbahagyta látván, hogy az erőlködése teljesen hiábavaló.
Bár én még nem tettem el a hólapátot, de már nem szándékozom használni, és remélem bejön !!
Tudok mutatni gyakorlati látnivalót is. Csak az idő legyen már alkalmatos! Jelenleg itt az ég egy része kék, csak a keleti része felhős.
És pont az a része ami nem kellene hogy felhős legyen. De nem vagyok telhetetlen, azzal vagyok megelégedve ami van!
A múltkor illesztési hibát említettél ami miatt falsolt, aztán megigazítottad és jó lett. Most bovdent cseréltél és megint szarakodik... gondold át mi az amit nem úgy raktál vissza ahogy volt.