Amúgy az normális ha magas fordulatról engedem be motorfékkel a motort alacsonyabb sebességre és durrant egyet?
elég jó állapotú igaz használt és a Dot szám is bíztató nem túl régi gumi...
.Első kismotorom egy Jawa Mustang volt ami a mai napig megvan
,aztán megvettem 2003-ban az akkor épp 20 éves VT-t 24650 km-el az órájában...Azóta sem váltam meg tőle és jelenleg kb 112ezer km van benne.Ezalatt nem cseréltem benne vezérműláncot mert nem kellett.most már szerintem lassan csereérett lesz az is mivel kezd egy kicsit csörögni.Atilla5959,remélem még nagyon sok jó km-t tudsz még belepakolni a kedvencedbe
,de az olajtémához jó lenne ha még visszaolvasnál pár évet itt a fórumon
(remélem azóta már mindent elolvastál,ha igen tekintsd tárgytalannak).
Remélem az nálam is kibír 2-3 szezont... de legalább 2 bírjon.
új kérdés miért van az, hogy ha elfordítom a kulcsot akkor beindul a motoron a hűtőventilátor egyből? Zárlatra gyanakodom de hol?
remélem van ötlet mert ha nincs kénytelen leszek egy kis kapcsolót alkalmazni... a ventilátor kapcsolására...
mondjuk már 250 km-et mentem azzal az olajjal ami benne volt ahogy vettem... ezért lehet sokan már mondanák is hogy hülye vagy stb... de nem füstöl se hidegen se melegen ezért
rábíztam ezt a pár napot már. Nem hinném hogy ezen múlott a motor élettartamának nagy része... Idén még a gyertyákat akarom kicserélni valahogy ami nem is lesz egyszerű feladat, mert nem könnyű odaférni.