na komolyra fordítva a szót hétvégén szét lesz szedve a motor és nagy a valószínűsége, hogy cserés lesz (ez is
) és tényleg szépek és ha tényleg gyáriak, akkor 14 ért elvinném a kettőt.
viszont a 2002-es RSV-ben is showa van csak annyi a különbség, hogy a felső befogatásnál az SP1-nek 3 mm-tel kisebb az átmérője. Mondjuk a belsejéről nem tudok mit mondani....
Én amit néztem vásárláskor: első nézelődéskor egy helyn mondta a tulaj, hogy az a baj, hogy csak öt sebességes, és az olajhűtő le volt rohadva róla félig. Ja, meg egy kis suhanc volt.
Második tulaj. Volvo s80-al jött ki elém. 40 éves villanyszerelő. négy évvel azelőtt vette a gépet, mire rájött hogy nem az ő világa. A garázsba belépve metlaki fogadott, összekötve a nagy lakással a garázs persze, ja, és télen néztem meg, melegebb volt a garázsban mint otthon. Padlófűtés minden. Ott pihent a jövendőbelim. A fickó lehiggadt, nyugodt habitus, mondta hogy ő nem egykerekezgetett, mert nem tud, meg se maxkör meg semmi fiatalos hülyeség.
Aki tőlem venné meg: 34 éves, lenyugodott, régóta nálam lévő firestorm, télen kivonatva, és a radiátor mellé bevíve a szobába. nyáron garázs. Se egykerék, se maxkörözés. Letisztult, nyugodt habitus azon a téren, ahol kárt tehetsz a motorban (arra gondolok, hogy nem papásan megyek vele). Ha baja van, elmegyek vele szerelőhöz, és a vevőmmel el is gurulnék oda.
Én szerintem ezekkel a dolgokkal kezdd. De a szakik majd megmondják a szakmai részét, én csak a szociális, antropológiai részét adtam meg.
Egyébként olyan nyugodt itt a fórum, mintha valami csopperes papper lenne mindenki.