Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha fehérre ég ki akkor keveset kap.Tegyél bele egy nagyobb alapjárati fúvókát és máris jobb lesz.
amúgy ha 45-ről 50re fúrom várható érdemi javulás szerinted?
hát én az olajszinttel azóta is hadilábon állok, sosem tudom mennyi az annyi..azt tudom hogy van benne, mert bele öntöttem.
amúgy azt hallottam hogy 20w50 nem jó járatós motornak..igaz szerintem aki mondta se tudja miért..lehet a következő olaj az lesz..
fmf dob van rajta, a henger is 260as igaz ez nem sokat jelent, és gyári az alapjárati fúvóka...most hogy így mondod...hm, nekiállok reszelgetni...igaz volt rajta 285ös henger is..azzal sem volt másabb ugyan ilyen szar volt..mindegy,..próbát megér
amúgy a gyertya fehérre ég ki, tehát az sem épp tökéletes.
ja és nekem a végén kb 500km alatt megevett egy liter olajat de attól még ment mint a vadállat
próbálj bele egy 20w50est, nekem is azt javasolták(mondjuk tervben is volt)
ha picit nagyobb a gyűrűhézag valamennyit kompenzál

karbi beállítás meg egy türelemjáték, ha feszült vagy bele se kezdj

ha tudsz szerezni dörzsárat akkor forraszd be a lyukat és lehet reszelni másikat
aztán amikor jó olyant kell venni(vagy csinálni kisebből)
Nem esetleg hanem biztos ugyanis a főfúvókát hiába cserélgeted mert annak csak 3/4 gáz után van igazán szerepe.A súbert tű középső állásba legyen.Milyen kipufogó van rajta most és régen milyen volt mert az is befolyásol ja a beállítást hogy gyári vagy sport.Nézd meg most mekkora az alapjáratid és mi a gyárinak a mérete és motorozz vele egy fél órát és utána nézd meg milyenre ég ki a gyertya.
10w40 castrol félszintetikus
ja és mikor megvettem is ilyen volt..a csávó meg azzal mentegetőzött hogy csak ki kell pucolni..én meg elhittem mert olcsó volt és szép, már nem a csávó..
az előbb megpróbáltam felhívni hogy ugyan mondja már el az igazat..a felesége vette fel a telefont, persze mikor mondtam miért hívom végig csak hallózott mint egy baszott retardált, mondjuk úgy is nézett ki...meg sem lepődök..a csávó amúgy katona..ugye milyen fasza emberek is vannak Magyarországon?
szomorú ez az egész.
milyen olaj van benne?
sajnos inkább kék, a korom meg nedves..mint a 2üteműeknél, gondolom olajat is eszik, meg gondolom ez a fúrás minőségét méltatja, meg a szakiét, igaz leginkább csak hidegen van ez
..igazából a gyári méretű fúvókával is ezt csinálta, az 130as volt most ez 150es...érdekes hogy szívatóval nem torpan meg...
esetleg az alapjárati fúvókával kéne kísérletezni?
Át kell fúvókázni a karburátort mert azért hörög hiába tekergeted a levegő/benzin csavart nagyon valószínű az alapjárati fúvóka lesz a ludas és ha kormol az azt jelenti hogy nagy a mérete.Milyen színű a füst kormos fekete?
ha így eladod óriásit buksz vele, csak megérné elvinni rendes szakihoz
és bocs az elfogult hangnemért...kész vagyok idegileg, ez a 400ezer engem agyonvágott
helló, megint én megint xr250..
szóval a motor csontig fel lett ugye újítva, új dugó, új henger, új vezérműlánc,vezetők, 4új szelep, gépműhelyben összerakva, új szimeringek, minden...ennek ellenére hidegen továbbra is füstöl, a kipufogó végen ilyen ragacsos kormot rak le, gondolom ez nem normális? biztos fasza csávó volt a szaki...ezért a későbbiekben még lesz pár kellemetlen perce..

a legnagyobb gond viszont továbbra is az hogy lehetetlen normálisan karburálni...szívató nincs, vagy alig.., bemelegíteni folyamatos gázadással lehet csak, kínszenvedés árán, viszont hidegen pöcc röff indul..aztán melegen akárhogy van állítva hirtelen gázra lehörög..amúgy kiforog rendesen, de ez így használhatatlan. Azt a kis csavart(pilot screw) gyakorlatilag akárhova rakom ugyan ez van,...annyi a különbség hogy legalább normális alapjáratot lehet vele csinálni..ahol nem "tüsszög" meg "szipog" össze vissza.
A motor viszont így is használhatatlan...hirtelen gázra fullad csak, de megöl így is mindent, meg nem is normális ez így...
ami igazán felidegesít az pedig leginkább az a tudat hogy 400+ezerembe van ez a foskupac, és nyár óta semmit nem mentem vele(és nyár óta van meg)..amit mentem is leginkább utálattal, ez a szar meg vért köpve tiltakozik az ellen is...
esetleg valakinek valami tippje lenne? Szerelőhöz is vittem volna de kb 100kilóméteres körzetben nincs normális, csak kókány parasztok, messzebb kizárt hogy vigyem, meg már az is hogy én erre akár egy forintot is költsek...esetleg ha valaki lát ebben fantáziát eladó, jutányos áron persze, már az sem érdekel hogy mennyit bukok, csak ne legyen itt...egyszerűen utánom...
a tippeket ha vannak előre is köszi...hátha segít..
Megvolt a próbakör. Úgy tünik minden faca
Andrush. Ha esetleg kell vissza a sisakod szolj. Egyszer volt rajtam. Kicsit nagy
Összekötő cső is volt hozzá vagy azt neked kellett rá csinálni?
Igen, de azóta a helyén van. 15 volt, Csetényben. Gyapotozás majd a télen, ha bírja.
de ha mégsem fog kelleni és nekem megtetszik, akkor vevő lennék rá

guberáltam 50x100as saválló zártszelvényt azt nézegetem mit lehetne vele kezdeni
Akkor fotózok
Most vetted a gépre?Mi volt az ára?Kicsit kemény a hangja ráférne egy gyapotozás szerintem.
az a gáz hogy elöl ott az olajhűtő
szóval nagy terjedelmű pakkot nem lehet odatenni
ráadásul akármit csinálunk csak elrontja a gép kinézetét
csináltam már szerszámost is az oldalidom alá de valami nagyon elkeserítően néz ki
szerintem egy fotó is elég pár mérettel
nem azért mert sóher vagyok hanem azért nehogy elkeverje a posta a küldeményeket aztán csak mutogatunk egymásra
http://www.sportmotor.hu/motor...
Titanium dob, 50 mm kiömlővel. Xr 600-on volt.