Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nekem is feltünt bár ilyet eddig csak simsonnál láttam
azert ott leszek a nyomodba majd a csettegövel mr.dominator
koszi....amugy faszan ketnyomba megy a gep 3:30nal
köszi :))
írtam a ténéréseknek is, hátha van jó ötlet
de ha elég ilyen gyorsan akkor nem hinném hogy csak kuplung gond van
iszapoláskor, hegymászáskor nem huzigálod a kuplungot sűrűn?
Erre a címre írhatsz bátran szívesen segíttek ha tudok : hardamstaff@gmail.com
Ja igen azt ez nem a Honda hanem a Yamaha. Az egyik szerviz már hívott és 71 a szett de darabonként is lehet venni.
Most írok a Yamaha fórumra is hátha tudnak ott is valami okosságot mondani.
Szia.Bocs hogy ilyennel zargatlak de egy email címet adnál nekem? vagy írnál az enyémre? adatlapomon kint van, lenne pár kérdésem :\
enyémen meg asszem 14ezer körül volt az ár......szerencsére azt még nem én vettem
nekem XL-be trw kuplung van es teljesen joo van rajta olyan 3000 kb
halason amikor rendeltem a fékhez a karmantyúkat akkor ott volt egyből a listán az ára
ilyen téren úgy vettem észre a honda jobb mint a yamaha, mert a kecskeméti yamahásnak kb egy óra volt az ami a hondásnak 10 perc
Nem tudom mennyibe kerül a gyári mert a második márkakereskedésnél sem tudják megmondani, de második helyen is megígérték hogy visszahívnak.
a gyári mennyi zseton lehet?
ha ezret bír az utángyártott.....
enyémben ha jól emlékszem ebc van de nem biztos.... (kék színű papírdobozos volt fehér betűkkel)
sajna kidobtam a dobozát
5500 van benne vétel óta még nem csúszik

a fém lamellák milyenek? lehet az is el van kopva már, lehet célszerű lenne cserélni azt is
Eléggé félve ment vele az ember nem nagyon tépte a bajszát
Köszi hogy felraktad igy már végig tudtam nézni
Feltettem Ide talán itt jobb lesz!
Jó videó. Itt működik jól.
Tud valaki nekem normális minőségű kuplunglamellát ajánlani? Meg hogy hol lehet megvenni.
Szétszedtem a kuplungot és teljesen le van égve az 1000km-rel ezelőtt betett szett.
Na meg persze a blokk Az enyém is szinte ugyan ezen az átalakításon megy keresztül
én meg tudom nézni simán, nincs vele semmi hiba
hát a váz az maradt is a domié....
Úgy ahogy mondod még én is csak félig tudtam megnézni utána lefagy
meg is neznem de ennek az rtlnek olyan szar oldala van hogy nem igaz.....soha nem akar videot betolteni
Annyi baj legyen! Vasas szakmában dolgozok valamit majd kitalálok!
Előre is köszi!