írtam a ténéréseknek is, hátha van jó ötlet
de ha elég ilyen gyorsan akkor nem hinném hogy csak kuplung gond van
iszapoláskor, hegymászáskor nem huzigálod a kuplungot sűrűn?
Ja igen azt ez nem a Honda hanem a Yamaha. Az egyik szerviz már hívott és 71 a szett de darabonként is lehet venni.
Most írok a Yamaha fórumra is hátha tudnak ott is valami okosságot mondani.
halason amikor rendeltem a fékhez a karmantyúkat akkor ott volt egyből a listán az ára
ilyen téren úgy vettem észre a honda jobb mint a yamaha, mert a kecskeméti yamahásnak kb egy óra volt az ami a hondásnak 10 perc
a gyári mennyi zseton lehet?
ha ezret bír az utángyártott.....
enyémben ha jól emlékszem ebc van de nem biztos.... (kék színű papírdobozos volt fehér betűkkel)
sajna kidobtam a dobozát
5500 van benne vétel óta még nem csúszik
a fém lamellák milyenek? lehet az is el van kopva már, lehet célszerű lenne cserélni azt is
Tud valaki nekem normális minőségű kuplunglamellát ajánlani? Meg hogy hol lehet megvenni.
Szétszedtem a kuplungot és teljesen le van égve az 1000km-rel ezelőtt betett szett.
de ha elég ilyen gyorsan akkor nem hinném hogy csak kuplung gond van
iszapoláskor, hegymászáskor nem huzigálod a kuplungot sűrűn?
Most írok a Yamaha fórumra is hátha tudnak ott is valami okosságot mondani.
ilyen téren úgy vettem észre a honda jobb mint a yamaha, mert a kecskeméti yamahásnak kb egy óra volt az ami a hondásnak 10 perc
ha ezret bír az utángyártott.....
enyémben ha jól emlékszem ebc van de nem biztos.... (kék színű papírdobozos volt fehér betűkkel)
sajna kidobtam a dobozát
5500 van benne vétel óta még nem csúszik
a fém lamellák milyenek? lehet az is el van kopva már, lehet célszerű lenne cserélni azt is
Szétszedtem a kuplungot és teljesen le van égve az 1000km-rel ezelőtt betett szett.
http://www.rtlklub.hu/musorok/...
Előre is köszi!