egy próbát biztos megér, de szerintem is más gond lesz ott.
először is szerintem szerezz egy gyári bowdent, mondjuk úgy látom sonic20-én van is egy . aztán úgyis mindjárt itt az olajcseréd ideje, ha olajcserekor eljössz lekapjuk a deklit és megnézzük mi hogy néz ki a kuplungba, megmérjük a megmérni valókat aztán okosabb leszel
minden bontott alkatrésze külföldröl be hozott gyári bontatlan xl600 dakar tankos motornak. külföldi okmányos váz. érdeklödés a 06302738234 es számon vagy a sonic18@citromail.hu emailen
azért mosd át szerintem
veszel egy 20ml-es fecskendőt meg egy hosszabb vastagabb tűt
aztán kiveszed a fecskendő nyomókáját beszúrod a tűt a bowden külső és a belső rész közé, aztán feltöltöd a fecskendőt
és szépen lassan lecsöpög, pér feltöltés után megmozgatod(ne szárazon) és újból csepegőre állítod
amikor tiszta anyag jön ki akkor kész
nekem 1l petró már évek óta tart, pedig más bowdeneket is mosogatok nem csak az enyémet
a bowden fasza?
nem rozsdás? mert ha nem csúszik könnyen akkor az is tud feszülni rendesen
mosogasd át petróleummal az feloldja a rozsdát, olajat, retket stb
hiába dumálnak ezek a motorosok én tudom h nekem is cserélnem kell majd mert már olyan a szoritása kezemnek a kulungtol hogy egy 5negyedes cső is bele sajog:) a lamellás cucban minden benne van ez a koptató is oda tartozik vagy mi?
először is szerintem szerezz egy gyári bowdent, mondjuk úgy látom sonic20-én van is egy
veszel egy 20ml-es fecskendőt meg egy hosszabb vastagabb tűt
aztán kiveszed a fecskendő nyomókáját beszúrod a tűt a bowden külső és a belső rész közé, aztán feltöltöd a fecskendőt
és szépen lassan lecsöpög, pér feltöltés után megmozgatod(ne szárazon) és újból csepegőre állítod
amikor tiszta anyag jön ki akkor kész
nekem 1l petró már évek óta tart, pedig más bowdeneket is mosogatok nem csak az enyémet
nem rozsdás? mert ha nem csúszik könnyen akkor az is tud feszülni rendesen
mosogasd át petróleummal az feloldja a rozsdát, olajat, retket stb