Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert igy szar
nincs mit gyakorolnom több a véremben a midikorián mint yodának így egy jedyvel kell harcolnod.D
Mi a f@szt rágódsz a kuplungon majd várd meg míg megcsúszik utána kezdj el hozzá nyúlni.
csáá:))) noss mennyire fáradtál el? motoros társ ha cserélem akkor csak ujra nem vacakolok én vele addig meg át lesz mosva :D
Rendben Addig is gyakorolgass lelkesen
egy próbát biztos megér, de szerintem is más gond lesz ott.
először is szerintem szerezz egy gyári bowdent, mondjuk úgy látom sonic20-én van is egy . aztán úgyis mindjárt itt az olajcseréd ideje, ha olajcserekor eljössz lekapjuk a deklit és megnézzük mi hogy néz ki a kuplungba, megmérjük a megmérni valókat aztán okosabb leszel
jah értem ....
az nem olyan biztos.....meg kell nezni meg e a szerviz limit
nem mert ezekben eredetileg oninditos motor van.....en ugy tudom pd04 es motor koddal
vagy a boritáson lévö felirat kamu electrik starter
olyan széép
hétvégén lesz idöm neki feszülök hátha valóban megoldja a gondot....
tehát ezeket nem kell cserélni? csak a másik részt
latom motor ma nem az van benne ami az eredeti
minden bontott alkatrésze külföldröl be hozott gyári bontatlan xl600 dakar tankos motornak. külföldi okmányos váz. érdeklödés a 06302738234 es számon vagy a sonic18@citromail.hu emailen
.....en ugy hivom.....ezek e
azért mosd át szerintem
veszel egy 20ml-es fecskendőt meg egy hosszabb vastagabb tűt
aztán kiveszed a fecskendő nyomókáját beszúrod a tűt a bowden külső és a belső rész közé, aztán feltöltöd a fecskendőt
és szépen lassan lecsöpög, pér feltöltés után megmozgatod(ne szárazon) és újból csepegőre állítod
amikor tiszta anyag jön ki akkor kész
nekem 1l petró már évek óta tart, pedig más bowdeneket is mosogatok nem csak az enyémet
plehek az mi?
elég jol mozog benne vissza is huz rendesen ilyesmire figyelek mégis fickos azért
milyen koptato?....plehek nincsenek....azokat nem csereltem az XL-be.
a bowden fasza?
nem rozsdás? mert ha nem csúszik könnyen akkor az is tud feszülni rendesen
mosogasd át petróleummal az feloldja a rozsdát, olajat, retket stb
mellesleg annyira kint fog már h sztem max 3 mm a játéka...
hiába dumálnak ezek a motorosok én tudom h nekem is cserélnem kell majd mert már olyan a szoritása kezemnek a kulungtol hogy egy 5negyedes cső is bele sajog:) a lamellás cucban minden benne van ez a koptató is oda tartozik vagy mi?
nem teljes szett....kulon vettem a rugokat.....nem kell de csereltem biztos ami biztos.....66 euro volt a lamella es 11 a rugok
ez teljes szett ? bocs ha hülye a kérdés de ez igy mennyi volt? rugókat is kell cseréni mindig?