Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a prox szett 10körül van szerintem, mindennel, cakk-pakk...de a szimering maga pár száz forint lehet..
Hondánál az a dekó szimering nem nagy összeg,csapágyboltban nem tudsz jó méretet venni ,mertj mondtam hogy 11X16X5 ös szimering kéne azt mondták nincs ilyen méret,mondjuk ez az XR600 mérete de az XL-é is ugyan ez szerintem.
Az athena készlet kb 25k szóval azt pihentetem. Akkor marad az SKF.. köszi a választ
SKF csapágyboltban méret szerint adnak szerintem. Amúgy hengerhez való prox tömítéskészletben is van, meg gondolom a blokkhoz való athenában is.
Üdv. Most újítok fel egy xl600-ast, de a környéken sehol nem találok a szelepfedélen lévő dekompresszor-kar tengelyéhez szimeringet. Nem tudtok valami boltot ajánlani ahol lehet hozzá kapni?
most meg megyek megnézem megjavult e az a karburátor..ha nem akkor megnézem az úszószintet. tehát megnézem az úszószintet
közbe meg építgetek egy tsr-t is..ami gyakorlatilag ingyen volt, 22éves és rádásul szebb mint az xr..csak hogy még jobban fájjon.
pl xr250hez egy gázbovden 9ezer forint...ez főleg úgy érdekes hogy amúgy a biciklibovden 120forintért pont ugyan akkora..igaz az csak a belső része, de na.
azert van ami a gyari kozul dragabb....pl egy szelep aran vettem 2 proxosat
Hát igen ez még nem a crfx képei sajnos, de remélem nyárig eltudom adni az xr-t! Nagyon bejönnek azok a gépek!
szerintem a gyári cucc tartja az árát sok éve, a többi meg emelt rendesen, aztán a jónép meg sem kérdi a gyári árát mert megszokásból az a drága
meg varom a lamellakat.....irtam nekik hogy mivan hol a kuplung es azt irtak hogy adminisztracios gondjaik vannak es hogy remeli hetvegiig eltudjak kuldeni tehat szerintem heten nem lesz meg pedig szombat olyan idot mondnak hogy fuuu
Az a vicc, hogy az utángyártottak mind 4000 Ft felett voltak. persze csak pár száz forinttal, de akkor is érdekes, hogy a gyári a legolcsóbb.
Neked mi a helyzet a kuplungoddal?
Járt utat járatlanra......esete. Ez után én se.
nem emlekszek sajnos de mar irtak a meretet....azt tudom hogy 6 euro volt akkor
nincsmit.....en a rugokat 11 euroert vettem....igaz nem hondas hanem lucas vagy trw....nemtom mind a ketto ra van irva...hatterbe latni
Az a baj hogy pillanatnyilag a lovam is a csajomék garázsába pihen tehát ott se tudnám meghúzni magam
köszi megprobálom én is bezsrezni még a héten
wáháháháháháhá mi bajod lehet max a lowad mellet szúnyálsz csecsemő pozban
én eddig olajból vagy castrolt, vagy motult vettem eddig, autónál motoroknál egyaránt és soha semmi problémám nem volt velük. nem is próbálkozom másokkal, mert ezek nekem beváltak.
az xr-be 12x17x2,5 méretű szimering kell oda, gondolom az xl-be is.
Brékó, brékó, fejlemények:

- Közdarab leesztergálva, grátiszba kaptam, vagyis 0 Ft.
- O-gyűrűből vettem 3 fajtát, TIGER-XR6 által adott méretet és alatta és fölötte egy mérettel, darabja 8 Ft, vagyis 25 Ft.
- Az O gyűrűsnél vettem 0,5 mm-es klingelitet, akkorát, hogy 2 tömítés is kijöjjön belőle, hátha az egyiket elb@szom, 1000Ft
- Beugrottam ma Hondáékhoz (Szallerbeck az üllői út végén). Holnap reggelre itt vannak a kuplungrugók 990Ft/db, vagyis 3960 Ft.

Kösz mindenkinek a segítséget, így a hétvégén már tuti lesz motorozás!
TIGER-XR6 külön köszi még egyszer a méreteket!
Már csak óvatosan lehet éjszakázni mert tavaly volt úgy eltüntem délután aztán másnap délre értem haza ezt megcsináltam párszor és arra lettem figyelmes mikor haza értem a csajom átpakolta a ruháimat a szekrényből az utazó táskába
a női ciciktöl is begyulladna akkkor
Azt bizony be is gyulladt a szemem a sok hegesztéstől
te is hegeszteni jártál oda mi? Hajócsavart meg kormánylapátot:DDD