Hondánál az a dekó szimering nem nagy összeg,csapágyboltban nem tudsz jó méretet venni ,mertj mondtam hogy 11X16X5 ös szimering kéne azt mondták nincs ilyen méret,mondjuk ez az XR600 mérete de az XL-é is ugyan ez szerintem.
Üdv. Most újítok fel egy xl600-ast, de a környéken sehol nem találok a szelepfedélen lévő dekompresszor-kar tengelyéhez szimeringet. Nem tudtok valami boltot ajánlani ahol lehet hozzá kapni?
most meg megyek megnézem megjavult e az a karburátor..ha nem akkor megnézem az úszószintet. tehát megnézem az úszószintet
közbe meg építgetek egy tsr-t is..ami gyakorlatilag ingyen volt, 22éves és rádásul szebb mint az xr..csak hogy még jobban fájjon.
pl xr250hez egy gázbovden 9ezer forint...ez főleg úgy érdekes hogy amúgy a biciklibovden 120forintért pont ugyan akkora..igaz az csak a belső része, de na.
meg varom a lamellakat.....irtam nekik hogy mivan hol a kuplung es azt irtak hogy adminisztracios gondjaik vannak es hogy remeli hetvegiig eltudjak kuldeni tehat szerintem heten nem lesz meg pedig szombat olyan idot mondnak hogy fuuu
Az a vicc, hogy az utángyártottak mind 4000 Ft felett voltak. persze csak pár száz forinttal, de akkor is érdekes, hogy a gyári a legolcsóbb.
Neked mi a helyzet a kuplungoddal?
én eddig olajból vagy castrolt, vagy motult vettem eddig, autónál motoroknál egyaránt és soha semmi problémám nem volt velük. nem is próbálkozom másokkal, mert ezek nekem beváltak.
- Közdarab leesztergálva, grátiszba kaptam, vagyis 0 Ft.
- O-gyűrűből vettem 3 fajtát, TIGER-XR6 által adott méretet és alatta és fölötte egy mérettel, darabja 8 Ft, vagyis 25 Ft.
- Az O gyűrűsnél vettem 0,5 mm-es klingelitet, akkorát, hogy 2 tömítés is kijöjjön belőle, hátha az egyiket elb@szom, 1000Ft
- Beugrottam ma Hondáékhoz (Szallerbeck az üllői út végén). Holnap reggelre itt vannak a kuplungrugók 990Ft/db, vagyis 3960 Ft.
Kösz mindenkinek a segítséget, így a hétvégén már tuti lesz motorozás!
TIGER-XR6 külön köszi még egyszer a méreteket!
Már csak óvatosan lehet éjszakázni mert tavaly volt úgy eltüntem délután aztán másnap délre értem haza ezt megcsináltam párszor és arra lettem figyelmes mikor haza értem a csajom átpakolta a ruháimat a szekrényből az utazó táskába
közbe meg építgetek egy tsr-t is..ami gyakorlatilag ingyen volt, 22éves és rádásul szebb mint az xr..csak hogy még jobban fájjon.
Neked mi a helyzet a kuplungoddal?
- Közdarab leesztergálva, grátiszba kaptam, vagyis 0 Ft.
- O-gyűrűből vettem 3 fajtát, TIGER-XR6 által adott méretet és alatta és fölötte egy mérettel, darabja 8 Ft, vagyis 25 Ft.
- Az O gyűrűsnél vettem 0,5 mm-es klingelitet, akkorát, hogy 2 tömítés is kijöjjön belőle, hátha az egyiket elb@szom, 1000Ft
- Beugrottam ma Hondáékhoz (Szallerbeck az üllői út végén). Holnap reggelre itt vannak a kuplungrugók 990Ft/db, vagyis 3960 Ft.
Kösz mindenkinek a segítséget, így a hétvégén már tuti lesz motorozás!
TIGER-XR6 külön köszi még egyszer a méreteket!