Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a Russa kicsit részletesebb
én is a turistautakat használom
Én a Russa pda programot használom és meg vagyok elégedve a turista térképével
terepre nekem a turistautak.hu térképe van meg az openmaps romania
de van hozzá egy navi guide, de nemigen használom, max ha valahová címre kell menni nagyobb városban
Nekem My Guide van de én szivargyújtóról működtetem.Milyen térképet használtok?
nekem garmin vista van
egy 2500as akku pakkal 7-8 órát bír folyamatosan
rendes elemmel többet
én is ceruzaelemest kerestem volna ugyanebből a megfontolásból, de ez volt jó áron. hogy pontosan mennyit bír nem tudom, eddig kb 8 óra volt a legtöbb amit egyhuzamban használtam azt még bírta, így én nem bántam meg, hogy végül ez lett.
neked is ilyen van?
kb meddig bírja az akkuja?
én azért vettem ceruzaelemest mert azt könnyebb pótolni
nah csak ezt a dumát lássa meg az asszonyod ugrik a motorozás
Garmin Quest. Egy kis karcsúság rám férne!
a gps ed típusát megmondanád :P? hát kellet az a kis duma különben nagyon karcsuak lennénk
legközelebb pedig többet csapatunk és kevesebbet pofázunk, csak azért, hogy kövessük a fokozatosság elvét
én nem kicsit fáradtam el.....hanem nagyon pedig azt hittem toppon vagyok fizikailag :)
rendben :)
Jó ha szar akkor cseréld ki de azt amit kiveszel belőle ne dobd el mert én igényt tartanék rá
áhh még nem nem tom mit vacakolnak vele
a fordulatszám mérő spirálod megjött?
XR-en nekem is kunt fogott a kuplung rendesen meg kemeny is volt....na de csuszott is szepen
egyébként voltam bent Hondáéknál megrendeli a simeringet az a méret az amit itt kaptam töletek szal max csütörtökre meg lesz sulyos 800 forint kb
szar
Bocsi . Nincs valamelyikőtöknek eladó kilométer óra spirál , vagy hol tudok venni ?
elfáradtam mert puhány vagyok, de már ki is pihentem magam
radir mond meg neki h szar te már mentél vele:)