Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszitek el, beszéltem az imént a pinkmotors-al.
kuplungrugó készlet, egy légszűrő és kuplungdekli tömítés kellett volna tőlük.

légszűrő és kuplungdekli tömítés nincs nekik, AMI A LÉNYEG RENDELNI SEM TUDNAK. azt hittem rosszul hallok, légszűrő...

kuplungrugó szettet tudnak rendelésre hozni, a rendelés ideje 4 hét

szeretem, hogy mindíg eszembe juttatják, hogy innen már nincs messze a balkán.
a biker-world-el nem tudja valaki, hogy mi történt? régebben rendelgettem tőlük ezt-azt, de egy jó ideje nem találom őket a neten.

nem tud valaki egy jó alkatrész kereskedőt?
ez az alu közdarab hossza?
1,4 cm
osztrakoknal van es ha ott nincs az a alkatresz akkor meg hollandiaba ha jool emlekszek....szerelom mondta
ez azért bíztatóan hangzik, köszi!
ekkora szerencsém nem lehet!

igen ennek a méretekellene, köszi!
ha jól emlékszem az osztrákoknál van egy jelentősebb honda raktár
onnan hozatnak majdnem mindent, 2-3 nap és itt is van
mintha ezt mondta volna a kiskunhalasi hondás gyerek
Heló az érdekelne hogy az xl 250r blokk megvan e még nekem abból a vezérműlánc feszítő kellene ha megvan képet tudnál küldeni ide zoli2222@citromail.hu előre is köszi
Valakinek nincs xl250r hez vezérműlánc feszítője?
Az önfeszítős kellene nem a külső csavaros megoldás
pont szet van dobva a XR-em ugy hogy lemerem neked ez kell nem?
Nagyon remélem, hogy a hosszú hétvégére kész lesz, bár találtam nem várt érdekességet, amit meg kell még oldanom addig.
Kuplung oldalt szedtem le, mert ősszel mielőtt letettem el kezdett nagyobb terhelésen csúszni. A lamellák teljesen jók a rugók viszont mind a csereméreten alul vannak már, így mindjárt hívom a pinkéket, hogy dobjanak postára egy szettet. (Remélem lesz nekik...)

Amit viszont nem terveztem az az olajpumpát és a deklit összekötő kis alu közdarab és a rajta lévő O-gyűrű. Ugyanis az O gyűrű teljesen gatya, csak a szerencsének köszönhetően tömíthetett eddig. A közdarab pedig deformálódott, meg van nyomva, ráadásul az egyik végénél is van rajta egy kis sérülés. Ügyes szerelő csinálhatta.
Szóval új O-gyűrű és új közdarab kellene. Az O-gyűrűnek nem tudom a méretét, mert amit kivettem az minden volt csak nem O-gyűrű, így holnap du megyek Hondáékhoz, megkérdezni mi merről hány méter, akkor már a kis közdarabot is megkérdezem tőlük. Attól félek, hogy az a kis alu darab akár több hét is lehet... Lehet esztergáltatni kellene, ha jól emlékszem 9mm körül volt a külső átmérője és talán 1cm hosszú ha lehet, szóval nem nagy valami.

Nincs Valakinek véletlenül olyan robbantott ábrája, amin ez a kis közdarab O-gyűrűstől rajta van (az O-gyűrű mérete miatt kellene)? Van pár robbantott ábrám, de ezeket még véletlenül sem találtam rajta.

Már én is nézegettem a hétvégén, hogy földúton miként lehet a tesco felé menni. A gyáli halastótól már csak egy ugrás a Sugár. Az már tényleg nagyon közel van hozzánk. M5 melyik oldalán jöttél ki Pestről?
kuldheted
Nem veszed meg? Ettől jobban menne az xr 600 ad
jee a karbim
Jól mutatna rajta
xr4hez esetleg valakinek lenne elfekvőben kicsike első fogaskereke?
12-13as fogszámmal
ha kopott az sem gond csak tesztnek kellene
pedig lekrómoztattam volna a karbit és kitettem volna oldalra olyan csopperesen
Az kevés látom veled se lehet üzletelni
benne lesz a nyoma
Jó rendben de még add hozzá az xr 4-et is hogy ki tudjam használni a sarat
adok érte 1 utánfutónyi agyagos sarat
nem mondhatod azt hogy nem függ össze az endúrózással
Valakit nem érdekel egy xr 600 karbi?12.000 ft de alku képes az ár esetleg csere is érdekel endurozással kapcsolatos dologra.
még csak most tapasztalom.......
Nincs mit!
megtaláltam az úszószintet, 12,5mm-(a 400asé 14,5) a manuálban is benne van, igazad volt. Kedden megnézem jó e, meg veszek fúrókat ha esetleg mégis szükség lesz rájuk. kösz még 1x a (nem kicsi) segítséget.