Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát mondasz valamit.. akkor már csak azt kel megoldanom h ne hánnya ott az olajat nekem
ne is foglalkozz vele, nekem még fordulatszámmérőm sincs
semmi értelme.....
km óra is csak azért kell hogy tudjam mennyi benzin van benne
az jo de az nem csillapítja azt amit most érzek
nézd a jó oldalát
ha elszakad a km spirál tök gyorsan ki tudod cserélni
fordulatszám merőt rendeltem nézem mondom há bazze ez meg miert ér a blokktol a sárvédö elejéig
nem az kellett volna?
hátapámm küldtek egy kilóméteróra spirált ..... ... .... azt az anyámat..... ölni tudnék
Jó állapotú dominator karbija nincs valakinek?:) vagy nem tud szerezni?:) megköszönném :)
na most kaptam mailt feladtak a kuplungom....remelem penteken meg is jon
köszi, azért ez is egy támpont, mivel max 100-as sebességre lövök a 15:47 közelítőleg jónak tűnik
okee koszi az infot
Nekem 15:50 es áttételezésem van ezzel nekem végre olyan 135-140 körül megy de a dominátor áttételezését ne vedd alapul mert az xr 600 asban más fogaskerék áttételezések vannak.
Utána érdeklődtem és már nincs itt pesten készleten már a boltban csak rendelni lehetne viszont van Tatabányán a Pink Motorsnál az még útba is esik nektek mert ott van rögtön az M1 es mellett.Felhívtam őket és náluk van 55-ös és 58 a is meg minden féle méretben raktáron 1200 ft darabja (kb 4 euro)
http://www.pinkmotors.hu/terme...
Áttételekkel kapcsolatban közútra van valakinek tapasztalata? Aszfalton 90-100-as tempóhoz keresek áttételt.
Jelenleg a gyári 14-48-as áttétel van a XR600-on, de 90-100 környékén már fülre túl magas fordulaton "gyilkolódik" a paripa. Ha jól néztem a Dominátornak 15-47-es a gyári áttétele, van ezzel valakinek tapasztalata?
hali.
lehet penteken megyek tesomekkal pestre....megtudnad venni nekem akkor a fuvokakat?...56-ost es egy 58-ast.
koszi
ez klassz teccik..
Sziasztok!
Mi terepjározáshoz használjuk még a topoguide katonai térképet. Ha elég nagy a memoria kártyád, fölrakhatod gps-re is.
Érdemes a tarsolyban több térképet is tárolni, kerülhet az ember érdekes helyzetbe :)
amit linkeltem az pc-s verzió máson nem tudom hogy működik
utána a gps-re letehet tölteni a cuccot
ki lehet választani hogy mit, csak a nyomvonalat vagy a térképet stb stb
nem garmin cuccokkal nem tudom hogy meg, de lehet menteni több formátumba, aztán utána a gpsbabel meg majd lefordítja bármibe

tervezni amúgy is pc-n a legjobb ott látni mindent rendesen
Az lesz szerzek egy memória kártyát és rátöltetem
próbáld ki:
http://turistautak.hu/download...
ha gondolod utána lehet frissíteni evvel:
http://www8.garmin.com/support...
de nem fontos nekem még a 6.11 van fenn, az volt a cd-n
Hmmm...ez tetszik jó dolog
így lehet tervezni:
ilyen a mapsource
a szaggatott vonalak földutak, ezek 90-95% én küldtem be
meg 4 falu utcáit
aztán mint mindent ezt is meguntam..
Az jó dolog lehet én is feltöltetem egy memória kártyára és kipróbálom
ehhez nem tudok hozzászólni
ami tetszik ebben a garminba hogy van a pc-hez a mapsource progi azon lehet csinálni egy tervezett nyomvonalat és betölteni a gépbe
vagy amin egyszer végigmentél azt a tack-et kitisztázni, javítgatni kettő vagy több track-et összerakni stb stb
aztán mehet a gps-be
ott meg lehet ezeket ki-be kapcsolgatni mert elfér belőlük több is