Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van arrow sport kipuffanó ha jól emlékszem 20-25 ezer körül van az ára.
http://www.kepesmotor.hu/offro...
nekem a flex is torpan
Hát én is remélem már vettem hozzá vagy 5 féle alapjárati fúvókát.Úgy szeretném beállítani hogy olyan legyen a gázreakciója mint ha flexel játszanál
szivesen megnézném már a Domidat remélem jól alakula behangolás
A kipufogó kész.Majd hétvégén megyek le ha minden igaz és akkor próbálom majd behangolni a karbit.
megvolt az olaj és szürő csere Masteron hogy állsz a géppel?
nekem van a mosáshoz spéci szer
valami szúrós szagú oldószer, facán megdagad a szivacs tőle kipotyog minden kosz.
utána percek alatt elpárolog
ha érdekel megnézem mi van ráírva, de hogy hol lehet kapni nem tudom, még a vasutasoktól szereztem
nem olyan szagú mint a féktisztító
Én eddig a tiszta vízzel való mosást kihagytam...jut eszembe brigéciol helyett mivel lehet még mosni?
sport. kellene de leömlővel együtt.. mert azom nyílott szét.
amikor feltetted melegítsd rá legalább valami izmosabb hajszárítóval
ami kiáll azt feltétlen vágd le
én nem vágtam és beleakadt a gatyámba és feljött, és mivel nem vettem észre a nagy homokozás közepette csupa homok lett
ha ráragasztod a tankra simán lehúzható párszor szóval ha szarul áll le lehet venni
kecskeméten a parillánál 7 ezer volt ez a típus
nekem is be kell szereznem egyet
Üdv Srácok! van egy eladó hodna nx 250em hibás blokkal, alkatrészként fődarabonként vagypedig egyben. Hirdetés az adatlapomon és elérhetőségem is. Ha érdekel vmi írjatok!

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Fasza a matrica Mennyibe került? Mielőtt felrakod zsírtalanítsd a felületet szilikon lemosóval vagy valami hígítóval.
Kösz az infót majd tekergetem türelmesen egyszer úgyis eltalálom de az biztos nekem ki volt tekerve kb 3 körre
hogy kell felrakni ilyen matricat?.....van valami trukje?
az hogy mennyinek kell lennie és mennyivel fog jól menni közel sem ugyanaz lesz
pl nekem alig van kitekerve kb fél fordulatra
türelemjáték...kell egy nagyobb flaska pálinka és tekergetni bőszen
Akkor azt állítottam el kösz üdv
Igen, levegő-benzin keverék állitó.
És alul középen az levegő +benzin?
De az az alpjárat állító.
és ami jobb oldalon van a karburátoron amit kézzel is lehet állítani nem az az alapjárat állító?
Oké köszönöm üdv
Az volt az alapjárati benzin-levegő csavar,majd a fórúmtársak megmondják hány fordulatra kell a csavart kitekerni.
akkor tévedett a boltos ő ajánlotta tehát akkor én milyen csavart állítottam el?
Ez olajszűrő!
igen azóta de őszinte leszek a karbinál a felömlő felőli részen alul középen van egy kis csavar azt tekergettem gondoltam az a levegő de lehet hogy ezzel elállítottam valamit