Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikuni 14A? Nem hallottam még ilyenről soha Szerintem ez valami gyártási szám tuti nem típus szám.Hol láttad?Mutass róla képet.
Szia. Mikuni 14A mond neked valamit? Esetleg ez lehet amit ajánlottál nekem?Méretek passzolnak,síktolyattyús és gyorsítógázos is. Azu ára se lenne olyan vészes.
nemtudom hogy nem lehet motoros letedre szeretni a fasza 4t hangjat
Hát meg mondom őszintén halk sport dobbal még nem nagyon találkoztam
ha találnék olyan sport dobot ami kicsi ellenállású és halk akkor simán feltenném rá
pl ami az xt-n volt az ilyen többkamrás valami volt, alig volt hangja de szinte ugyanúgy köpködte a levegőt mint a nyitott dob
Egy jó karbi kell rá és egy sport dob aztán érezhető lesz a változás.
Sziasztok

Annyi kérdésem volna, hogy van egy showa MK-5 elnevezésű első teleszkópom (gyári HONDA XL 600 LM), nah és ez csak olajos vagy olajos meg gázos is? Köszönöm a válasz(oka)t
nem ezt mondtam hanem ennyit
amikor még xr4 karbikról volt szó olyan 40+ezrekért volt szó
aztán amire át van fúvókázva meg rendesen belőve az még elvisz egy tízest
amúgy még a hot cams dolog sincs elfelejtve teljesen, meg a 440es henger sem
csak most megakasztott mindent a munkanélküliség, pedig még zsetonom is lenne ilyesmikre, pár hónapig........
A 400 asra ez túl nagy oda maximum 38 as torok átmérő való.
ennyit még én is rászánnék
ha év végéig nem halok éhen akkor valamit fejleszeni kell majd
szlovakiaba tudnak neked 50 euroert szerezni
De egyébként a kawasaki klr en is ilyen keihin karbi van.Viszont ha tudnál szerezni egy mikuni bst 40 es karburátort azzal még jobb lenne és árban az se olyan vészes 15-20 között már láttam.
Van itt egy eladó de szerintem aranyból van mert kicsit drága
http://www.kepesmotor.hu/motor...
csak ajanlani tudom hogy szerezz egy domi karbit.....igaz nem mentem XR karbival de amit csinal neked azt nekem domi karbival egyaltalan nem
Őt hívd fel neki szokott lenni 0630 6122067
ja és karbi esetleg
nincs valakinek eladó dominator karbija?
nem passzol nekem ez a 13:45 os atetel....rovidek a sebessegek....milyen atetel van annak a gepen akinek xr600-as van?
lesz gyertya kulcsom megnezem....koszi
Jónak tűnik de azért majd ha még mész vele egy kicsit utána vedd ki a gyertyát és nézd meg milyen színűre ég ki
hát új motor de füstöl sajnos...hogy miért azt nemtudni..
pont most rendeltem olyat..actevo gp 20w50t..az is olcsó, végül is az lesz úgytűnik.
csak motul....de ha uja motor akkor inkabb 10w40 szerintem