Hát ne éld bele magad bátyám mert egyenlőre annak is örülni fogok ha itt az ország területén el tudok menni egy nagyobb túrára mert még a motoron is van mit dolgozgatni hogy tökéletes legyen.
nekem 1600ft-os valvolin van benne most aztán ugyanolyan mint a 2500as motullal
bár a motul szaga jobb, mert ugye eszegeti..... szóval lehet visszatérek hozzá, már csak a szaga miatt
igaz még egy csere valvolin van raktáron
mi futóval vittük. ráfér 2 motor, az üzemanyagköltség gázzal kb 12ezer volt
innen elmentem kecskemétre, békéscsaba-méhkerék-belényes útvonalon
előtte egy iveco daily-vel voltunk 3-an
a teszkós olajat sem a teszkó gyártja..meg kell nézni mikor csomagolták, meg hogy teljesíti e az épp aktuális szabványt, tehát meg kell nézni miért olcsó.., de való igaz hogy párszáz forinttal feljebb már normális olajat is kapni, hasonló célokra-motorba meg amúgy is motorba valót érdemes rakni, olyat meg nem gyárt minden noname gyártó. vagy de?
Elméletileg jónak kell lennie, de attól függ milyen adalékok vannak benne. Személy szerint a nagyon olcsóktól félek, ezért én ha olajat veszek mindig a középkategóriásba nevezek be, abba van minden és nem is drága. Ha netán 1-2 olyan összetevő hiányzik a "tescosból" akkor azért lehetnek ott károk nagyobb értékben. De ha rám hallgatsz a középkategória tökéletes. néhány száz forinttal többet fizetsz mint a tescosért de nyugodt lelkiismerettel motorozhatsz.
14:48 az akkor ugyan az mint nekem a 13:45......ma megyek kivenni a postara de nemtudom lesz e idom kiprobalni mert megyek rogton szerdahelyre autoval szervizbe .....ha sikerul ma kiprobalnom akkor rogton irok mi a helyzet
a szmájlik végén ott van egy kis téglalap link felirattal
rákattintasz és feljön egy ablak(egyes böngészőknél engedélyezni kell hogy feljöjjön) aztán az első ablakba a full linket szúrod be(vigyázz mert a http benne van alapból) utána ok majd feljön még egy ablak abba meg azt írsz amit akarsz
igazából azt mondják hogy a mai olajak már nem nyíródnak el, nem hatnak rá ez erők-így a futásteljesítmény sem számít..egyedüli vesztük amiért még a mai napig is cserélni kell őket, az az hogy a benzinben kiszámíthatatlan dolgok vannak, amik aztán kémiailag hatnak az olajra..megváltoztatják azt -meg aztán a nagy olajgyártóknak sem érdekül örökké tartó olajat csinálni
Hali Ini!Áruld már el hogyan csinálod azt hogy amit belinkelsz ott nem a link címe jelenik meg hanem amit te oda ki írsz (pl: evvel mosom a légszűrőmet )
ha esetleg a fordítót elbénázza..... cico tl22b
ez forgócsap kenésre használják műhelyben, nem azonos avval amivel a váltókat kenik, ez jobb
bár a motul szaga jobb, mert ugye eszegeti..... szóval lehet visszatérek hozzá, már csak a szaga miatt
igaz még egy csere valvolin van raktáron
innen elmentem kecskemétre, békéscsaba-méhkerék-belényes útvonalon
előtte egy iveco daily-vel voltunk 3-an
egy hétvége szállással kajával(reggeli&vacsora) kb 10-12 ezer
de csak egy hétvégés
ha gondolod.....
rákattintasz és feljön egy ablak(egyes böngészőknél engedélyezni kell hogy feljöjjön) aztán az első ablakba a full linket szúrod be(vigyázz mert a http benne van alapból) utána ok majd feljön még egy ablak abba meg azt írsz amit akarsz