Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy is ennyi az ára vagy ez valami spéci ár csak neked?
http://www.cico-products.de/ci..." target="_blank">evvel kenem a láncom
ha esetleg a fordítót elbénázza..... cico tl22b
ez forgócsap kenésre használják műhelyben, nem azonos avval amivel a váltókat kenik, ez jobb
Eddig a Csatrollal meg vagyok elégedve, annak meg 2000-2100 Ft literje.Tudsz valamit ajánlani a kettő között(középkategóriából)?
Hát igen ha már ketten vagy hárman mentek egy kocsival úgy azért barátságosabbak a költségek is.
Hát ne éld bele magad bátyám mert egyenlőre annak is örülni fogok ha itt az ország területén el tudok menni egy nagyobb túrára mert még a motoron is van mit dolgozgatni hogy tökéletes legyen.
nekem 1600ft-os valvolin van benne most aztán ugyanolyan mint a 2500as motullal
bár a motul szaga jobb, mert ugye eszegeti..... szóval lehet visszatérek hozzá, már csak a szaga miatt
igaz még egy csere valvolin van raktáron
mi futóval vittük. ráfér 2 motor, az üzemanyagköltség gázzal kb 12ezer volt
innen elmentem kecskemétre, békéscsaba-méhkerék-belényes útvonalon
előtte egy iveco daily-vel voltunk 3-an
a teszkós olajat sem a teszkó gyártja..meg kell nézni mikor csomagolták, meg hogy teljesíti e az épp aktuális szabványt, tehát meg kell nézni miért olcsó.., de való igaz hogy párszáz forinttal feljebb már normális olajat is kapni, hasonló célokra-motorba meg amúgy is motorba valót érdemes rakni, olyat meg nem gyárt minden noname gyártó. vagy de?
ha mennél esetleg, és a 44főúton visz az utad akkor szóljál, és betársulok szívesen, úgy kevesebb a benzin költség is
Elméletileg jónak kell lennie, de attól függ milyen adalékok vannak benne. Személy szerint a nagyon olcsóktól félek, ezért én ha olajat veszek mindig a középkategóriásba nevezek be, abba van minden és nem is drága. Ha netán 1-2 olyan összetevő hiányzik a "tescosból" akkor azért lehetnek ott károk nagyobb értékben. De ha rám hallgatsz a középkategória tökéletes. néhány száz forinttal többet fizetsz mint a tescosért de nyugodt lelkiismerettel motorozhatsz.
Magyarul egy olyan "teszkós" olaj is jó aminek 1200 Ft literje? Vagy nem érdemes lecserélni a Castrolt?
várom a fejleményeket
Erre a vasutas dologra lehet ráállok.Esetleg valami más olyan kenőanyag ami használható?
14:48 az akkor ugyan az mint nekem a 13:45......ma megyek kivenni a postara de nemtudom lesz e idom kiprobalni mert megyek rogton szerdahelyre autoval szervizbe .....ha sikerul ma kiprobalnom akkor rogton irok mi a helyzet
Van már új fogaskereked? Mi a tapasztalat vele? Azért érdeklődöm, mert nekem 14:48 van és ugyanaz a helyzet mint nálad.
Az nem vészes csak nálam még kisbuszt is kell szereznem amivel Erdélybe juttatom a vasat.
nagyon halvány terv, mert aki szervezi épp építkezik.
egy hétvége szállással kajával(reggeli&vacsora) kb 10-12 ezer
Köszi a meghívást de ennyire nem merek előre tervezni
tervezés alatt van egy májusi akció
de csak egy hétvégés
ha gondolod.....
Jó is lenne kettőt is kapnál csak egyszer jutnék el motorral Erdélybe
egy sör lesz.. valahogy egy erdélyi hegyi kocsmában
Ahha most már értem Hálás köszönet
a szmájlik végén ott van egy kis téglalap link felirattal
rákattintasz és feljön egy ablak(egyes böngészőknél engedélyezni kell hogy feljöjjön) aztán az első ablakba a full linket szúrod be(vigyázz mert a http benne van alapból) utána ok majd feljön még egy ablak abba meg azt írsz amit akarsz
igazából azt mondják hogy a mai olajak már nem nyíródnak el, nem hatnak rá ez erők-így a futásteljesítmény sem számít..egyedüli vesztük amiért még a mai napig is cserélni kell őket, az az hogy a benzinben kiszámíthatatlan dolgok vannak, amik aztán kémiailag hatnak az olajra..megváltoztatják azt -meg aztán a nagy olajgyártóknak sem érdekül örökké tartó olajat csinálni
Hali Ini!Áruld már el hogyan csinálod azt hogy amit belinkelsz ott nem a link címe jelenik meg hanem amit te oda ki írsz (pl: evvel mosom a légszűrőmet )