Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem sok eddig te nem jössz a turára?
most kb 200km + - 10km
XL kormolt is
jolvan na én voltama fasz:)))
Ja itt lakom már 5 éve arról nem tehetek hogy nem jó a tájékozó képességed
ami szivató nélkül beindul az sokat kap
abba bolondulok bele h nem tudod hol laksz:D
Ne variáld már azt a szivatót ebbe fogsz bele bolondulni
lehet de ugy éreztem kéri
neked mennyi kilométer van már benne?
en soha nem hasznaltam szivatot
ma szivató nélkül inditottam be valóban nincs füstje szerintem a karbival nem stimel valami tulságosan dusit vagy mi ha rá van huzva a szivató
eddig nálam is igy volt
már már sajnálom a kalpácsot:) vagyis a nyelét
volt nekem is ilyen jelenseg az XL-en hogy folyt a benzin a tulfolyon de nekem oszt mindig helyre jott magatol vagy kis utogetestol
az a kis fülecske tud rá szurulni magára a karbi testre és ugy ez nyitott álapotot eredményez
lehet h van olyan de ez dupla karbis és külön külön uszó van minegyikben sztem csak az lehet vele h megkopott már a hosszú hosszú évek alatt.....egyébként elégedett vagyok vele
adtam én neki:P de csak kalapács nyélel nem lett jo aztán szzétszedtem összeraktam
szétszedtem össze raktam
aztán szédszetem összeraktam és jó lett de kétlem h ezzel vége történetnek és kerültem is egyet az exlel:D.
Igazságod van.
Nem a lánc van kinyúlva. De azért köszi a választ.
Értem, én azt hittem egy átfolyóval van megoldva és nincs külön úszó.
ha folyik a karbi akkor kalapacs nyellel uss oda a karbinak
az a fülecske van berágódva?
nekem van valahol egy xl karbim ha megtalálom megnézem milyen az úszó benne
biztos tudod te is ini van az a kis fül amin ugye álitasz ha szintet akarsz álitani nah az tud megakadni a kopás miatt ... legutobb ugy láttam legalább is csak nem értem miert csak néha szopat ezzel
állítsd úgy hogy ne sokat mozogjon az úszó, akkor talán nem fog kiakadni
elég sok gond van a gépeiddel. lehet jobban kellene kímélni őket
hát gyürü törés az gondolom komoly füstel is járna illetve kompressio vesztéssel lehet h csak vezérmülánc nem? .