Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már hízik csak úgy dagad a feje
masteron kezd el hizlalni bözsit:DD szerintem.
brrrmmmm brmmmmmm:D sziasztok
Rendben Hol lesz a gyülekező és a start?
Én is mennék ha lehet. Honnan lesz az indulás?
De de ! csak gondolom vitboy akkor csatlakozna ha a környékükre érnénk.
Nem pénteken lesz az indulás?
Jah és még szombati nap Sümeg környékéről indulunk ha minden jól megy szóval Várpalotáról ha jössz akkor azon a környéken tudunk találkozni Veszprém ,Szentkirályszabadja környéke
Üdv Vitboy
pontos időpont május 18-19-20 ha megtudod oldani akkor gyere pénteken , de meglehet beszélni azt is hogy második nap jössz velünk ahogy neked jó
Megyek, csak kell a pontos időpont, és mikor merre vagytok.
Keleti végén vagyok a Balatonnak, más nem csapódom a csapathoz, némi szomjoltóval!
Devilke szervezi a tour de Balatont május vége fele 3 napos túra a Balaton körül tökön babon keresztül
Sziasztok!
Megyek én is, csak mikor, és hova?
Szeretem én is az összeröffenéseket!
ma 4 tank benzint motoroztam ki......a láncfűrészből.......
Biztos ami biztos hozd el mind a kilencet hogy ne éhezzünk
nalunk ma esett ....cserelve volt a hatso villad vagy a telod?
Pálinkát én sem viszek
Köszi szépen! Úgy néz ki jó üzlet volt. Amióta összeraktuk Devilkével 110km van benne és jól működik!

masteron1 van 9db macskánk ha arra éhezne valaki
Na szóval jó idő van csapatni lóra fel gyíííííí
Esetleg jöhetnél hozzánk is. Én közelebb vagyok 50km-el. Tab/Sérsekszőlős(Siófoktól 30km-re).
Akkor ne is hagyjak addigra pálinkát?
Amúgy nagyon csinos lett gép. Nagy szerencséd volt vele.
Szerintem ez teljesen jó lesz. Nekem egy sima sátram van.
Hali!Itt a bográcsba való hús szép kan macska Bözsi névre hallgat
Sziasztok én leszek a bográcsos :)
Régi motorral felvesszük a 80-as évek stílusát :)
Este sátor állítás bográcsban fő a kaja pár doboz sör mellette a megfáradt motorosnak :) most mondjátok nem hangzik jól!

Egy kép a motorról:
Megfordult a fejemben csak az a baj balatonfűzfő ig tudom az utat és onnan még eléggé messze vannak a Devilké-ék.
hát akkora dobozost nem tudok egyenlöre de addig méd sok víz lefolyik a dunán meglátjuk mi lesz miert nem lábon hozod le?
erösebb tempónál a csö ami készült hozzá bele ér a kerékbe és ha már ezt szétvágom akkor készitek egy nadrág idomot amivel a 2 leömlöt össze varázsolom és a savállót felhasználom dobnak