Jah és még szombati nap Sümeg környékéről indulunk ha minden jól megy szóval Várpalotáról ha jössz akkor azon a környéken tudunk találkozni Veszprém ,Szentkirályszabadja környéke
Üdv Vitboy
pontos időpont május 18-19-20 ha megtudod oldani akkor gyere pénteken , de meglehet beszélni azt is hogy második nap jössz velünk ahogy neked jó
Sziasztok én leszek a bográcsos :)
Régi motorral felvesszük a 80-as évek stílusát :)
Este sátor állítás bográcsban fő a kaja pár doboz sör mellette a megfáradt motorosnak :) most mondjátok nem hangzik jól!
erösebb tempónál a csö ami készült hozzá bele ér a kerékbe és ha már ezt szétvágom akkor készitek egy nadrág idomot amivel a 2 leömlöt össze varázsolom és a savállót felhasználom dobnak
pontos időpont május 18-19-20 ha megtudod oldani akkor gyere pénteken , de meglehet beszélni azt is hogy második nap jössz velünk ahogy neked jó
Keleti végén vagyok a Balatonnak, más nem csapódom a csapathoz, némi szomjoltóval!
Megyek én is, csak mikor, és hova?
Szeretem én is az összeröffenéseket!
Köszi szépen! Úgy néz ki jó üzlet volt. Amióta összeraktuk Devilkével 110km van benne és jól működik!
masteron1 van 9db macskánk
Amúgy nagyon csinos lett gép. Nagy szerencséd volt vele.
Régi motorral felvesszük a 80-as évek stílusát :)
Este sátor állítás bográcsban fő a kaja pár doboz sör mellette a megfáradt motorosnak :) most mondjátok nem hangzik jól!
Egy kép a motorról: