szermusz.olajcsere 1500km-ent szerviz meg akkor ha mar meghalt .....szelepeket nemtudom hany km utan kell allitani de en olyan 500 utan szoktam kb.....csak legyen benne olaj hidegen ne ripold es elvisz akar hova
szevasztok.
Annyi kérdésem lenne csak,hogy ezeket a motorokat (xr 600 ról van szó) normál használat mellett. tehát hétvégén kb 200 km minden hétvégén, milyen sűrűn kell szervizelni ?
És ha szervizelni kell milyen költségekre kell számítani ?
Persze a szervízköltség relatív mivel nem mindig ugyanaz és ugyanannyi alkatrész megy tönkre illetve lesz cserés,de úgy viszonlagosan.
Olajat a motorban milyen sűrűn cserélitek ?
Következő motorom egy xr 600 lenne és nem tudom körülbelül milyen költségekre számíthatok.
Azt tudnotok kell hogy ez az első 4 ütemű motorom és szeretnék minél több információt begyűjteni róla.
Szelephézag,vezérműlánc,szelepszárszimering?
legjobb protektor az ember arca, ha kicsi akkor nemigen éri baj
persze csizmát mindig veszek fel, amúgy is elég fosok a bokáim, meg térdvédőt ha susnyás területre készülök
többi cumó nekem kényelmetlen, aztán ha kényelmetlen akkor inkább nem is kell, a tököm akar droidként motorozni, az a legfaszább amikor a tökeid lobognak a rövidgatyában a menetszéltől
a ruha engem sem nagyon érdkel viszont protektor vagy ilyesmi nem hülyeség ... védeni ahol csak lehet magam de ezeknek is áruk van mint ahogy egy jó csizmának is
van a fönökömnek egy transitja és a kolegámnak egy vw lt je valamelyik csak elvisz:) ha nem akkor meg felnyergelem és megyek de ha lenne futóm akkor a másik partnerrel el tudnék magam is menni azon van vonó horog enyémen nincs sajna valahogy megoldom majd miert?
én tele vagyok zsetonnal csak nincs 130-as derékbőségű sehol
még a karácsonyi pénzemet is félretettem rá
de most már leszarom a motoros ruhagyártókat, kapják be nem látnak tőlem egy fillért sem inkább eliszom az egészet
már évek óta egy turkás 400 forintos széldzsekiben tolom, bár nemrég beújítottam olcsón egy crossmezt azt fel veszem rá porfogónak
de volt úgy is hogy farmer&melegítőfelső kombóban toltam a bihari murvát 2 napig
ilyesmi kellene nekem is mert ami most van az olyan passzos mint egy koton
mert ugye én simán kiteszek 2 személyt egymagam
asszem nem is keresgélek motorosgatyát hanem beszerzek egy terepmintás nadrágot és az lesz az ünneplős motorosgatyám
Asszony megmondta csak akkor ül fel mögém ha lesz rajta rendszám, na meg nekem jogsim. Szóval én idén is szólózok.
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor nagy sátrat hozol, nem úgy, mint a tavalyi párocska. Nekik a fél lábuk kint éjszakázott.
Annyi kérdésem lenne csak,hogy ezeket a motorokat (xr 600 ról van szó) normál használat mellett. tehát hétvégén kb 200 km minden hétvégén, milyen sűrűn kell szervizelni ?
És ha szervizelni kell milyen költségekre kell számítani ?
Persze a szervízköltség relatív mivel nem mindig ugyanaz és ugyanannyi alkatrész megy tönkre illetve lesz cserés,de úgy viszonlagosan.
Olajat a motorban milyen sűrűn cserélitek ?
Következő motorom egy xr 600 lenne és nem tudom körülbelül milyen költségekre számíthatok.
Azt tudnotok kell hogy ez az első 4 ütemű motorom és szeretnék minél több információt begyűjteni róla.
Szelephézag,vezérműlánc,szelepszárszimering?
persze csizmát mindig veszek fel, amúgy is elég fosok a bokáim, meg térdvédőt ha susnyás területre készülök
többi cumó nekem kényelmetlen, aztán ha kényelmetlen akkor inkább nem is kell, a tököm akar droidként motorozni, az a legfaszább amikor a tökeid lobognak a rövidgatyában a menetszéltől
a kocsit én meg tudom oldani...
még a karácsonyi pénzemet is félretettem rá
de most már leszarom a motoros ruhagyártókat, kapják be nem látnak tőlem egy fillért sem inkább eliszom az egészet
már évek óta egy turkás 400 forintos széldzsekiben tolom, bár nemrég beújítottam olcsón egy crossmezt azt fel veszem rá porfogónak
de volt úgy is hogy farmer&melegítőfelső kombóban toltam a bihari murvát 2 napig
mert ugye én simán kiteszek 2 személyt egymagam
asszem nem is keresgélek motorosgatyát hanem beszerzek egy terepmintás nadrágot és az lesz az ünneplős motorosgatyám
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor nagy sátrat hozol, nem úgy, mint a tavalyi párocska. Nekik a fél lábuk kint éjszakázott.