Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tüszelep mind2öben van
de mikor cseréltem akkor látszodott hogy felvan kopva egy részen a karbi belül ezért gondoltam h oda fel tudd akadni
Abban van külön szelep? Mert ha nincs akkor miért pont abból folyna a benzin.
Megadta magát a kuplung. De valami kerepel is a blokkban. Olyan mintha a gyűrű tört volna el. Legalábbis a simsonnál akkor volt ilyen hang.
a jobb oldali karbibol néha ömlik a benzin ritkán csinálja mi lehet az ok? tüszelepet már cseréltem lehet h felakadt?
brrrr megint szivat ez a karbi
születik majd megoldás erre is de 10 ezret nem adok egy munka hengerért ami használt ...lesz ittt még bontott cucc addig ovatos duhaj vagyok:P
szerintem van olyan csavar mint a fékcsőn lévő menet
én egy dt125 fékfőhengert tettem a cagivára, már csak azért mert ahhoz olcsó volt a fékkar
az is kapcsolós volt meg úgy alapból olcsó
az xr-nek nem tetszik a kapcsolója, vagyis a kar hogy ott a pöcök rajta
értem hát ha karikás végü lett volna akkor jo lett volna masterontol kapott munkahenger bár azon meg képlámpa kapcsolo nem volt szóval nem lett végleges megoldás
eddigi motorjaim mind olyanok voltak.....
mindkét végén az a gömböcske és csavarral rögzítve
aztán biztos van másmilyen is csak még én nem láttam
és a féknyeregnél is lukas csavaros a megoldás?mert h nekem ott olyan
ilyen megoldásra nem emlékszem
egy lyukas csavar szokta odafogni a csövet, na olyan csavarban van többféle menet
:D mert ótvar maga az ülés is majd cserélödik.... miert kérdezted h menetes e a fékcsö? nem ilyennek kéne lennie?
gyűrött az üléshuzat, seggbe kellene billenteni a kárpitost
ettől jobban nem utálok semmit egy motoron
hopsz masteronnal kevertelek még nem ittam elég kwt pill le fényképezem:)
itt is hallani 0:34 körül a torpanást masrteron. de már nincs vezérmülánc hang
jah vann neki a tetü
a fékcsőnek is van menete? miféle az?
masteron sajan nem passzol ez a fék cuccc a fékcyönek más a menet emelkedése de nem baj majd lesz másik:)
jawa babetta mint lindának . paucsban lennél te is ? csatakiáltás?
hello min munkálkodol épppen?