Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a véleményetek arról hogy 15w villa olajat tennék a forditott teleszkópba mert az egyik fele picit könnyezi az olajat és nincs kedvem szimeringezni és abba bízok mivel ez sűrűb olaj ezáltal nem fog könnyezni vélemény?
igaz igaz ..
Van 1 útvonalam és pont 100km és ezt nyugiba letudom járni 4 óra alatt kb
nem tudom mennyi szabadidőd van de én elég sokat toltam melo után is de még nem tartok 1000 km nél de ezt szük 2.5 hónapomba telt bele tenni:)
arra gondolok hogy amíg beindul addig tököm bánja mit csinál
legközelebb meg ha szereltetni akarsz kérdezz körbe, aztán nem vesznek le nagy pénzzel
Miért mi van ha csúszik 1-2 hetet?
mondanak ezt is azt is én cseréltem 500nál és szerintem 1500nál is fogok persze akkor már valami jobb oiltot szeretnék bele
mire gondolsz ini ne paráztassatok már :) ez indul és most h aranyárért vez láncot cseréltek a hangja is szép lett susogos nem csörömpölős és mivel nem minden lett cserélve pl szelep stb ugy gondoltam ez a minimális füst nem gáz
Érdekes én 1000 km raktam bele finom és csak akkor cseréltem le az olajat.
akkor kell aggódni amikor nem indul be
Szerintem három legyen. Meg nézhetnétek a tabit is.
én 500 nál cseréltem olajat meg szűrőt és igen idnitás után mikor még hideg picit füstöl nálam csak dugó meg gyűrű lett cserélve és fúrva a henger.. kellene aggódnom ez miatt?
Hát ez az! tép az ideg hogy minden időben kész legyen
Már csak 1 hónap van a túráig
ja aze cigánykodok itt egy munkahengerre dögledezik az épitöipar örülök ha van melom
Én úgy tervezem hogy első 350 -400km olaj csere
azt 1500 után olajcsere, és jöhet a túra
Friss motor füstöl?
Igy van neked nem számít a pénz a bőröd alatt is az van
nekem eddig van benne 940 km az össze szerelés óta a füstöléshez visszatérve nekem beinditáskor pici füstje van de nem látom komolynak ami el is mulik elvileg mennyit kell bejáratni ezeket? materon fogadjunk egy vagyonba h nekem csak egy vagyonért sikeül oil hütöt szereznem:D
Eddig úgy néz ki 2 hét és megvan minden alkatrész , ha a fúrás is elkészül akkor csak járatni kell meló után minden nap
és mehet a Tour de Balaton
Kész lesz addigra a géped?
sziasztok. nem tud valaki xl 600r hez hengerfejet és vezérműtengelyt olcsón?
természetesen csatlakozok remélem időben semmi akadája nem lesz addig yeeeee
Rendezek egy balaton körüli túrát kb 400km 3 nap
szépen nyugis tempóban este laza piálás dumálás ,
eddig ami biztos hogy 2 régi laktanyát meglátogatunk stb...
ha kedve van valakinek jöhet bátran
hé hé hé enge
m meg miböl akartok kihagyni?
Masteron 99.9% hogy május 18-19-20