erre épül elromlik megjavítjuk
elromlik kidobjuk.
Szemétgyártó fogyasztó társadalom vagyunk
Ami biztos egy motor leggyengébb láncszeme a turbó. Innen tovább kár is folytatni. Annyit akarnak elvárni egy félig méretezett motortól mint egy egésztől.
Mikor már azt hitte, az ember, hogy kezdenek a faszsággal felhagyni akkor a 4 millkás vitarába is 1.0-ás motorkát faragnak. Az ember esze megáll
Már 20 évvel ezelőtt is kétséges volt amikor a passátokba, golfokba megjelenő pumpe düse ami befecskendezőként gyakorlatilag egy komplett adagoló szerepét ellátja, hogy 1,9-es motorból 130 lóerőt facsartak
Mivel lehetőség szerint nem szeretek túl sok pénzt adni autóért ha nem muszály megbízható de futottab darabokat választottam az asszonynak többnyire. a régi szitty 350 körül vásárlódott az újjab 4 felett. Nálunk nem sokat járnak mert asszony használja így évi 8-10. Az auris kivétel volt abba 32 volt 2,5 évesen, de annyira alkalmi volt, hogy nem tudtam kihagyni ja és 8 kilába számolták a gombócot a használtautón akkor az volt az utolsó 3 oldalon a kb. 200 eladó közül.
. Egyszer kicserélték a kuplunkgszettett 200.000 km-nél
harminc párezer ft-os volt a szett szerkezetestül,tárcsástúl kinyomócsapágyastúl, talán meg tudnám még keresni megmutatni, hogy a rohadékok tök feleslegesen cserélték ki mert még 200 ezret elfutott volna
Nos ezek szerelői mulasztások nem hibák. Féktárcsa? még betétre sem emlékszem pedig 8 éve én hajtom
Nem ismerte csak a padlógázt. Az 1,3 100 lovas gombócból 180 autópályán. de végig.
Csak így használta. Meg is mondta megvan a merci ezt ki akarja nyírni
NEM TUDTA MEGÖLNI
Széthajthatatlan
Te nem érted.
Nem a minimális előnyökért "teszik bele" a jóval kisebb motorokat. Sajnos ezek szerint nem vagy tisztába a folyamosan változó és szigorodó előírásokkal, amiknek meg kell felelniük az autógyártóknak! Sajnos ez az oka mindennek, egyre szigorúbb szabályok, alacsonyabb értékek és kvóták.....amikbe bele kell férnie a gyártóknak, ha el akarnak adni az autóikból.
Nem, nem védek senki...nem kell félre érteni. Csak ha valaminek nem tudod, ismered az okát, okait...akkor az a régi gondolatok alapján érthetetlen. De ha a mai szabályozásokat vesszük (és kell), akkor sokkal jobban megérhető az egész, amin az autógyártás átmegy.
Ezt lehet egyszerűen is felfogni és lehet úgy is, hogy ez van.
Nyilván sok régi dolog jobb volt, nekem is tetszett a 18 forint egy liter benzinért és 1 forint egy gombóc fagyiért...stb. De ez elmúlt! Nem a múltban élünk és nem a múlt szabályaival, előírásaival.
Sok sopánkodó autósnak (akik nem akarnak még minimálisat sem költeni az autóra) mondom sokszor, hogy autózni (és nyilván motorozni) sem kötelező!
Ennek (is) ára van és ha ma tesszük, akkor a mai árakon lehet. Ahogy most annyi a benzin ára, amennyi és a fagyi...kenyér..tej...stb.
Gondolom a régi dolgok közül az akkor fizetésed nem kellene.....