Most állok motorvásárlás előtt. Valami 600as sportgépet szeretnék most venni. (Az R6-on gondolkozom nagyon.)
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az én 190 centimmel mennyire nézek ki hülyén egy 2000 körüli 600-ason, vagy mennyire lesz ez nekem kényelmes hosszútávon szerintetek? Mert én eddig csak az újabbakon ültem és azok nem tűntek nagynak.
Köszi a válaszokat erre az elsőre hülyének tűnő kérdésre!
Az a helyzet,hogy vettem egy motort elég gáz fényezése van,mindenképp át kellene fújnom,az lenne a kérdésem,hogy eredetiségvizsga előtt megcsinálhatom-e ezt,így az új forgalmiba már az új szín kerülne be,vagy felejtős a dolog?
Szerintem csúszni fogsz vele. Rugdosd az oktatódat, hogy gyorsan zavarja le a dolgokat. De végülis rajtad is sok múlik, mert ha gyorsan megtanulod a gépet kezelni, akkor hamarabb mehetsz az utolsó vizsgára is.
üdv mindenkinek,a terveimközt szerepel krosszmotor vásárlása,olaszból meg éri behozatni?van valakinek ien téren tapasztalata,valaki felvilágosíthatna hogyan is működik ez a dolog
köszönööm
Sziasztok! Nem tudom, hova kellene írnom a következő kérdést: Nagymotor jogsit kezdtem, jövő hét végén vizsgázok kreszből. Beleférek-e vagy kicsúszok az időből a jogsival? Mert 22 éves vagyok és január 1-től változik a szabály és várhatnék 2 évet :(
Sziasztok Magyar Motorosok! :)
Üdvözölnék mindenkit először is a fórumon így újoncként!
Nem véletlenül keveredtem ide hozzátok,ugyanis a segítségeteket,tanácsotokat szeretném kérni! A helyzet az,hogy 19 éves vagyok és eddig ugyan eléggé tapasztalatlan vagyok a Cross motorozásban,de minden álmom,hogy a garázsomban tudhassak egy 125 ccm-es cross csodát és,hogy haladó szinten megtanuljak vele a pályán motorozni :) A legszimpatikusabb a KTM SX125-ös motor,de hallottam róla azt,hogy nemigazán kezdőknek való és gyakori szervizelésre szorulnak a KTM-ek,ráadásul drágák is hozzá az alkatrészek...nos igaz ez?
Ha ti is úgy gondoljátok,hogy ne ezt vegyek akkor nagyon szívesen meghallgatnám a tanácsotokat,hogy melyik márka melyik típusát ajánlanátok nekem! (Feltétlen 125-ös legyen,50-est nem akarok venni)
Hozzátenném,hogy hetente minimum 2-3 naponta használnám a járgányomat a Kőszárhegyi Cross pályán! Még egyszer elmondom azért,hogy nekem NAGYON a KTM felé húz a szívem,de ellenben ha sokat kell rá költeni akkor inkább nem veszek azt,mert nem tudnám fenntartani....:(
Igen tudtál:) Legfőképp munkába járáshoz,(otthon és a munkahely közt elég jó minőségű az út kb 25km) hétvégén meg túrázás/csavargás mindegy is csak motoron legyek. Egyébként én 178cm magas vagyok 120kg:D szóval szerintem elég lesz ha nem akkor plexi csere lesz:) Már csak a motort kell eldöntenem hogy mi lesz, de nagyon húzódok az r6 felé persze alap lesz hogy egy kormánygátlót szerzek rá.
Szerény véleményem szerint kezdő kategóriának elmegy hiszen a vizsgán is 500-600ccm-es motorokkal mentetek habár lóerőben és nyomatékban jóval meghaladja azokat súlyban már közelebb van. Erejével meg szerintem elbírsz hiszen az fejben dől el hogy hülye vagy e . A sportmotor hátrányai hogy úthibákat jobban megérzi illetve aszfalton túl nem nagyon tudod használni. Hátrány lehet az is, hogyha magas vagy akkor eléggé kényelmetlen (legalábbis nekem a 185 cm-emmel ez a véleményem). Én is tervezgetem egy 600-as motor vételét a közeljövőben de az csak valami túragép. Sok sikert a vásárláshoz és széles utat olcsó benzint. Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Elviheted, de számíts arra hogy a forgalmin az fog szerepelni hogy csak egy személy utazhat a mocin. Ha van rajta lámpa, index, féklámpa stb akkor átmegy a műszakin.
Sziasztok! Remélem jó helyre írok.
Szerintetek választhatok 600as sportmotort kezdőmotornak?
Mivel teljes mértékben, NEM ész nélkül akarok hajtani, magamat, másokat, motoromat mások értékeit veszélyeztetni nem akarom! (Mivel benőtt a fejem lágya:) )
Mivel nem hitelre akarok motort kihozni hanem gyűjtögetek rá, szóval megbecsülném:) Csak nekem kifejezetten a sport és a naked motorok jönnek be:) Vannak ismerőseim akik semmi de semmi, motoros múlttal
egyből 600-750-1000es gépekre ültek és ésszel vezetnek és lám elvannak.
A következő motorokra gondoltam Yamaha R6 és Suzuki GSX-R 600. Az1998-2000es évjáratra gondoltam mert ezeket tudnám kp-ra megvásárolni!
Előre is köszönöm. és szép napot mindenkinek! :)
Üdv Zsolti!
Most állok motorvásárlás előtt. Valami 600as sportgépet szeretnék most venni. (Az R6-on gondolkozom nagyon.)
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az én 190 centimmel mennyire nézek ki hülyén egy 2000 körüli 600-ason, vagy mennyire lesz ez nekem kényelmes hosszútávon szerintetek? Mert én eddig csak az újabbakon ültem és azok nem tűntek nagynak.
Köszi a válaszokat erre az elsőre hülyének tűnő kérdésre!
Széles utat!
Az a helyzet,hogy vettem egy motort elég gáz fényezése van,mindenképp át kellene fújnom,az lenne a kérdésem,hogy eredetiségvizsga előtt megcsinálhatom-e ezt,így az új forgalmiba már az új szín kerülne be,vagy felejtős a dolog?
köszönööm
Üdvözölnék mindenkit először is a fórumon így újoncként!
Nem véletlenül keveredtem ide hozzátok,ugyanis a segítségeteket,tanácsotokat szeretném kérni! A helyzet az,hogy 19 éves vagyok és eddig ugyan eléggé tapasztalatlan vagyok a Cross motorozásban,de minden álmom,hogy a garázsomban tudhassak egy 125 ccm-es cross csodát és,hogy haladó szinten megtanuljak vele a pályán motorozni :) A legszimpatikusabb a KTM SX125-ös motor,de hallottam róla azt,hogy nemigazán kezdőknek való és gyakori szervizelésre szorulnak a KTM-ek,ráadásul drágák is hozzá az alkatrészek...nos igaz ez?
Ha ti is úgy gondoljátok,hogy ne ezt vegyek akkor nagyon szívesen meghallgatnám a tanácsotokat,hogy melyik márka melyik típusát ajánlanátok nekem! (Feltétlen 125-ös legyen,50-est nem akarok venni)
Hozzátenném,hogy hetente minimum 2-3 naponta használnám a járgányomat a Kőszárhegyi Cross pályán! Még egyszer elmondom azért,hogy nekem NAGYON a KTM felé húz a szívem,de ellenben ha sokat kell rá költeni akkor inkább nem veszek azt,mert nem tudnám fenntartani....:(
Valaki tudja, hogy körülbelül mennyibe kerül egy 125-ös motor rendszámoztatása?
ha nincs a motoromon hátsó lábtartó merjem elvinni műszakiztatni?
Szerintetek választhatok 600as sportmotort kezdőmotornak?
Mivel teljes mértékben, NEM ész nélkül akarok hajtani, magamat, másokat, motoromat mások értékeit veszélyeztetni nem akarom! (Mivel benőtt a fejem lágya:) )
Mivel nem hitelre akarok motort kihozni hanem gyűjtögetek rá, szóval megbecsülném:) Csak nekem kifejezetten a sport és a naked motorok jönnek be:) Vannak ismerőseim akik semmi de semmi, motoros múlttal
egyből 600-750-1000es gépekre ültek és ésszel vezetnek és lám elvannak.
A következő motorokra gondoltam Yamaha R6 és Suzuki GSX-R 600. Az1998-2000es évjáratra gondoltam mert ezeket tudnám kp-ra megvásárolni!
Előre is köszönöm. és szép napot mindenkinek! :)
Üdv Zsolti!
vagy ha mégis akkor leszarjuk
mert ugye amikor fülig szaros az ember hol érdekli már egy kis folt