Remélem sikerült feltennem a képet! A nyíllal jelzett helyen van a csavar...na azt kivéve sem jött ki nekem,
pedig ezeket a kipsziket láttam a jutubon (ángolosan),kibelezve ...bezzeg azok énekeltek ...ez meg ...sírni tudnék
...egy jobb képességű robogó is nagyobbat szól...
Ajánlották ,hogy lehet melegen könnyebben kijön,v.esetleg körben a pántot is kívülről le kell operálni?Neked is ilyen a trombita a gépen?
!Akrapovic carbon slip on végéből a hangtompítót hogyan lehet kiszerelni?A kis csavart kivettem,de a belső rész csak nem akart kijönni...nem mertem tovább erőszakoskodni vele..(nem volt occó).Valakinek tapasztalata v. ötlete ebben a témában
?A földhöz ütögetést ,mint ötlet kihagynám
...Előre is köszönöm a kommenteket!
!A segítségét szeretném kérni azoknak,akik találkoztak már ezzel a problémával...Egy akrapovic carbon slip on kipufogóval vettem a motort,de olyan gizda a hangja vele hogy a gyári is szebben szól rajta...a végében van egy hangtompító (ő lehet a bűnös)egy kicsi csavarral amit kivettem ugyan (a csavart), de a belső egység nem adta magát...
,na már most nem mertem tovább erőszakoskodni vele ,nehogy több kárt csináljak.Amennyiben van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ,kérem dobjon egy üzit...lehet jó úton jártam de majrés vagyok
,mert nem occó egy ilyen akra...Mellékeltem a képet ,talán látszik valamennyire...
köszönöm
Ha kivetted a csavart, akkor ki fog jönni a hangtompító.
Sok esetben beleszorul!