Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lenne felesleges zsetonom és szeretnék aszfaltozni simán vinném
ilyennel vittek diákkoromban(úgy féltem mint még addig soha) hátha most bátrabb lennék, és nyitva tudnám tartani a szemem menet közben
ha a gsxf a boci, akkor ez a mammut
Ez is egy betegágy. Mondjuk aki ilyen kategóriával kezd, annak előbb utóbb úgyis kell egy betegágy
egy 20 évesnek ilyen motor kell
ezen megtanul motorozni, ha meg nem akkor nem lesz árva gyereke
250es-400as sportgépet meg ugye ismét nem vesz okos ember
egy ideig, utána szarabb lesz
én az ajtózárba fújtam aztán eléggé megkötött benne, mosogattam egy fél órát mire jó lett
Azért kevésbé pénzből se a legszarabbakat szokás megvenni. Rossz példa a kisbandit.
meg az étolaj is
Alkudni kő.
hát igen, ha az embernek nincs pénze, akkor hogy lesz ebből meg pénz+kamat?
ezt 5 emberből legalább 4 nem fogja fel
ehh ilyen nincs is
300ezres motorra max 100-120 pénz amit épeszű ember költ
persze gumik, akku meg a csili-villi kiegészítőkön kívül
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f2-5884456

affe
ne, legyen 360.000

belekötni bármibe bele lehet...
Veszel egy kajla régi szuttyadékot 3 kilóért (bandit 400 ) ráköltesz még 300-at és az egész szezonban szerelőnél dekkol ergo nem mész sehova.

Mid lesz?

Pénzed nem mert hatkilóba van egy 2 kilós motor.

De szerelői illetve szerelőkkel kapcsolatos tapasztalat lesz egy konténerrel.
vegyünk egy egyszerű példát...
1.
veszel egy gixert, 1 milláért, mondjuk 5 évre. visszafizetsz 1,5 millát(és ez egy elég jü kontrukció a mai hitelpiacon). 25000 Ft-ot fizetsz 5 évig. 5 év alatt esik a motorod ára kb. 30%-ot (700.000 Ft-ra). Tehát van 700.000 elméleti bukta.
2.
veszel egy kajla régi vasat, mondjuk 300.000-ért(azt azért elő lehet vakarni). Annak az ára egy-két év év alatt alig esik. A félrerakott pénzből pedig lehet venni a következő gépsast, amire a hitelbe befizetett lóvét tennéd. Egy év alatt 300.000 Ft menne hitelre, ha a példámat vesszük.

Nem néztem utána semminek sem, csak a józan ész.

De aztán szabad ország...
Elsőre is szóba állhatunk volna így egymással..
Úgy hívják a megoldást, hogy megtakarítási program. Ugyan úgy elteszed a pénzt mintha a hitelt törlesztenéd (nyilván nem párnacihába vagy bankbetétbe, mert vannak ennél jobb megoldások), csak épp már a hitel futamidejének a felénél több pénzed lesz mint amennyit kaptál volna kézhez hitelfelvételkor. Szerintem jobb megoldás mint sokszoros áron megvenni bármit, ami nem létszükséglet
Előtte meg volt egy kisebb szarom. Tehermentes volt az is, meg ez is.

Teljesen logikátlan lépés 20 évesen hitelátvállalással bármilyen motort is megvenni. Mire kifizeted lesz egy leélt vackod, ami kb harmad annyit ér, ha ér egyáltalán mint amennyit csak a banknak befizettél időközben.

De te tudod... jó dolog szórakozásból adósrabszolgává válni

Ha most nem tudsz összetenni a következő motoros szezonig egy motor árát (akár már 300-ért is lehet használható motorokat kapni), akkor hogy fogod fizetni a hitelt, az alkatrészt a gumit és a többit? Hogy fogsz vele motorozni egy évben több ezer kilométert?

Nem kéne ezt egy kicsit jobban átgondolni? Ingyen sajt meg nincs, bármilyen csábító is.. max az egérfogóban
szerintem csóróbb mint te....

de te tudod, ha már jótanács akkor adok egyet ingyenbe: inkább vegyél valami öregebb szutykot amit ki tudsz fizetni, cigók sem lopják ki alólad és törleszteni sem kell évekig
De ha nem tudja valaki megvenni egybe hanem havonta fizetni...ebbe most mi a baj? Nem adóságot fizetek hanem egy motort. Nem mindenki lehet tele, nem mindenkinek fizeti ki anyu apu..
előbb gondolkozz, utána magyarázz!
fizetsz, hogy átírják rád az adósságot
Azt is kihagytad hogy nagyképű mert pénze van. Amúgy köszi. Kicsit ez értelmesebb válasz volt.
neki nem csak motorja van hanem esze is
hitelátvállalás többnyire szopós akció lesz

amúgy be kell menned a bankba megvizsgálnak képes vagy-e fizetni és egy jelentősebb összegért "átírják" hogy te legyél az adós
Köszi a segítséget te vadparaszt húzd magadba a ... -.-" Neked már van egy nagy szarod azt hiszed kemény vagy! :) És ilyenekkel van tele a világ "motoros" ha ha ha ha.
Jól átgondolt lépés ez