Eladtam egy kocsit. Két kérdés:
1. Eredeti példányt kell bevinni az ocsmányirodába?
2. Ahhoz, hogy leadjam, kell valamilyen meghatalmazás, ha az autó nem az én nevemen van?
Sztem nem. Van pár gép amiről tudom, h sokat eszik, de az RN22-ről ezt még nem hallottam...viszont olajat azt hamizhat, mert azt szokták...
Az R1-es fórumba biztos jobban vágják.
Kis segitséget szeretnék kérni, halgassátok csak! link
5 mp nél a videón megszaggat a motorom... de nem mindig csak ha jobban kigyorsítok, nem veszt az erőből inkább olyan mint ha ott egy ezred másodpercre kétszer egymás után megcsúszna a kerék. 8-10 ezernél csinálja ahol a legjobban tol. Valami tipp? Nem jövök rá, a bükközés előtt meg nincs időm szétkapni...
Ráadásul én lennék az első motor mert az enyémen van a GPS konzol. Románul nem tud egyikünk se , bár nemzetközinek nemzetközi lenne a társaság (2 magyar, egy amerikai és egy kettős magyar-amerikai állampolgár)
Én is tartok kicsit a nem megfelelő papír hiányától - nem hiányzik egy borsos büntetés. Úgyhogy akkor marad az imádkozás, hogy megjöjjön a "papír" időben .
Köszi a válaszokat :)
Tavasszal szeretnék venni egy R1 (RN22-es) "csodát". Az lenne a kérdésem, bár tudom hogy egy motornál nem a fogyasztás a lényeg, hanem mit kapsz érte...de tényleg 11-12 litert fogyaszt közúton kultúrált motorzással egy R1?
2 ember nem nagy csapat.
ha esetleg jól tud valaki románul meg lehet kockáztatni avval az ideiglenes papírral menni, de az csak itthon érvényes
én tuti nem mennék jogsi nélkül semerre, max ha sokan vagyunk
olyan már volt hogy megállította az elsőt a helyi seriff, aztán amikor leálltunk mögé vagy még 8an akkor elhajtott minket mindenféle ellenőrzés nélkül
Illetve Romániában mennyire érdemes ezzel reszkírozni? Jellemző, hogy igazoltatják a motorosokat? Nézik a lejárati dátumot? Büntetési tételről van valakinek tapasztalata?
Szerintetek, ha ma kértem a jogosítványom megújítását, úgy, hogy az okmányirodában veszem át (emailben értesítenek ha megjött) szerintetek mikorra kapom meg.
aprilia rs, cagiva mito, suzuki rgv, yamah yzf, derbi gpr. van egy pár de hahun beállítod a részletes keresőt arra amire akarod és meglátod a kínálatot. vagy megteheted ugyanezt a mobile.de-n is
Sziasztok. Az lenne a problémám hogy van nekem Kawasaki KDX 125SR motorom. Tettem fel galériát a hibáról. Nem motorikusan lesz vele a gond Mentem vele karbi tisztítás után 1 kört és a 8-10 perc alatt az aksi elkezdte ereszteni a savat, és ugyanúgy nem pörög ki, dadog,alapjáraton pedig nagyjából jó. A gyujtás vagy valami zárlat okozhat ilyet?
Sziasztok!
Valaki tud esetleg induló motorszerelői képzést Debrecen környékén?
Mert tudom hogy Pesten akad de a pénztárcám ezt nem igazán támogatná.
Válaszotokat előre is köszönöm!
hello
ha jól tudom akkor az a kötelező ami gyárilag rajta volt (típus homologizáció ). tehát ha gyárilag csak 1 tükör volt rajta akkor az rendben van. ha kettő akkor nem.
Helló :)
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy segédmotorra csak a bal oldali visszapillantó a kötelező vagy kell a jobb is ?
Mert van egy helyi rendőr aki előszeretettel kóstolgat és csak ebbe bírt két napja belekötni, hogy nem volt jobbos tükröm.
A választ előre is köszi :)
nem kell félni tőlük, totál kezesbárányok, nyugodt karakterisztika, 45 ló körüli teljesítmény
ha alacsonyabb vagy akkor xl600 annak 17es a hátsó kereke
hosszú túrán lehet csak zavaró a menetszél, bár haver sián letekert egy xl600al 1 nap alatt 750km távot némi patakmedres tereppel
de pl egy dominator már olyan túrás kinézetű
első motornak nem érdemes drágát venni, azon fogod kitapasztalni mi nem tetszik rajta..... aztán ha olcsó nem fogod sajnálni eladni
csak annyi, hogy nem akarok 600-assal kezdeni... meg ezek inkább endurok, mint túra endúrók... eleinte biztos többet használnám országúton mint terepen... elsőmotoros kezdő leszek...
xt600-xl600 stb nem lenne jobb?
300felé már vannak elfogadható állapotban aztán motorozva rájössz milyenek az igények
aztán minimális buktával(jó esetben nélküle) ki lehet szállni ezekből a vén vasakból
utazóban mind tudja a 90et hosszútávon is
Vagy másolják.
Én az életbe nem adnék eredetit.
Eladtam egy kocsit. Két kérdés:
1. Eredeti példányt kell bevinni az ocsmányirodába?
2. Ahhoz, hogy leadjam, kell valamilyen meghatalmazás, ha az autó nem az én nevemen van?
Köszöntem.
Az R1-es fórumba biztos jobban vágják.
5 mp nél a videón megszaggat a motorom... de nem mindig csak ha jobban kigyorsítok, nem veszt az erőből inkább olyan mint ha ott egy ezred másodpercre kétszer egymás után megcsúszna a kerék. 8-10 ezernél csinálja ahol a legjobban tol. Valami tipp? Nem jövök rá, a bükközés előtt meg nincs időm szétkapni...
Én is tartok kicsit a nem megfelelő papír hiányától - nem hiányzik egy borsos büntetés. Úgyhogy akkor marad az imádkozás, hogy megjöjjön a "papír" időben .
Köszi a válaszokat :)
Tavasszal szeretnék venni egy R1 (RN22-es) "csodát". Az lenne a kérdésem, bár tudom hogy egy motornál nem a fogyasztás a lényeg, hanem mit kapsz érte...de tényleg 11-12 litert fogyaszt közúton kultúrált motorzással egy R1?
Üdvözlettel:
Deák Péter
ha esetleg jól tud valaki románul meg lehet kockáztatni avval az ideiglenes papírral menni, de az csak itthon érvényes
én tuti nem mennék jogsi nélkül semerre, max ha sokan vagyunk
olyan már volt hogy megállította az elsőt a helyi seriff, aztán amikor leálltunk mögé vagy még 8an akkor elhajtott minket mindenféle ellenőrzés nélkül
ha sok a motoros akkor nemigen foglalkoznak a csapattal
Valaki tud esetleg induló motorszerelői képzést Debrecen környékén?
Mert tudom hogy Pesten akad de a pénztárcám ezt nem igazán támogatná.
Válaszotokat előre is köszönöm!
ha jól tudom akkor az a kötelező ami gyárilag rajta volt (típus homologizáció ). tehát ha gyárilag csak 1 tükör volt rajta akkor az rendben van. ha kettő akkor nem.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy segédmotorra csak a bal oldali visszapillantó a kötelező vagy kell a jobb is ?
Mert van egy helyi rendőr aki előszeretettel kóstolgat és csak ebbe bírt két napja belekötni, hogy nem volt jobbos tükröm.
A választ előre is köszi :)
ha alacsonyabb vagy akkor xl600 annak 17es a hátsó kereke
hosszú túrán lehet csak zavaró a menetszél, bár haver sián letekert egy xl600al 1 nap alatt 750km távot némi patakmedres tereppel
de pl egy dominator már olyan túrás kinézetű
első motornak nem érdemes drágát venni, azon fogod kitapasztalni mi nem tetszik rajta..... aztán ha olcsó nem fogod sajnálni eladni
300felé már vannak elfogadható állapotban aztán motorozva rájössz milyenek az igények
aztán minimális buktával(jó esetben nélküle) ki lehet szállni ezekből a vén vasakból
utazóban mind tudja a 90et hosszútávon is