Nem tudom pontosan mióta van így, de mondom nagyon nem érdekel mert úgyis az volt a terv, hogy amint vége a fékbetétnek, a tárcsa is megy a kukába. Nyilván ha új tárcsa lesz fent, arra vigyázok majd.
És piros flakonú loctite-ból tettem a menetekre, ami zöld volt belül.
) de a Goldfrené is jó nagyon, csak ebben a kategóriában nem olcsóbb vagy alig mint az EBC. Úszó tárcsnál már vannak tetemes különbségek amúgy. Érdekes hoyg a Zé-n meg a Goldfren tárcsa a hozzá való Puha S 3 betéttel eléggé csúnyán koptt be nekem, a vastagsága jó de olyan mint a hanglemez, most kicseréltem a betéteket újakra hátha még kissé helyre hozza, amúgy 35 ezer km- után félig voltak elkopva elől, szerintem jó érték főleg hogy tépkedem őket. Szal nekem a Goldfren mint márka jól működik, de ha elkopnak a trácsák akkor legközelebb lehet kipróbálom az EBC-t, majd kiderül.
A service manual amúgy cserésnek írja a csavarokat azért jártam el így, de a Zénél is- Partzilláról rendeld a csavarokat ott sokkal occóbbak!
Aprópénzért már szereztem egy Haynes szerelési könyvet,ünnepek után pedig felveszem a kapcsolatot az általatok javasolt helyekkel. Régóta szerettem volna egy ilyen motort,most sikerült. Másodikként fog szolgálni egy Gsx 750 f mellett. Megmondom őszintén kellemesen csalódtam benne,meglepően jól megy a 60 lóerövel! A tömege egy igazi ajándék,játék vele a közlekedés a 750-es-hez képest. Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!