nemrèg azt îrtad,hogy nèzegeted."Állîtólag" 60ezer km-er körül kopik el a dugattyú bennük.Majd kiderül
.
.Konkrèran nem a vezèrlès a gyenge pontjuk(legalàbb is ahogy hallom,olvasom) hanem a ballansz lánc feszîtő "fül" ès az ahhoz tartozó rugó.De mint erre is mindenre van megoldás.
.Anyag gyengesèg miatt a fülön nagy lessz a "lokker". Csak cserèlni kell szerencsère,komolyabb bontás nèlkül.
,Dehát ez van.
.A gyújtás is fullon volt
.Valamelyik tömítés vagy szimmering adhatta meg magát.Tudsz ötletet adni,hogy hol keressem a hibát?
most nem rajtam mult pénteken bedöglött ez a masina én meg nem irtam ki a cimed holnap postázom a kapcsolót
megnéztem de prizmák nincsenek rajta,van egy váz lengővilla hátsórugóstaggal müanyag nagy tank első telók motorblokk szétszedve, henger dugó hiányzik, ülés müanyagok bár mindez erősen használt cucc terepeztek vele.mondjuk a tanknak semmi baja.müszerek tartó stb
)
Valamikor a jövő héten fogom megnézni, vagyis remélem jut rá időm mert tetszene a motor. Kívülről olyan amilyen, 1x estek vele biztosan a fékpedál felkarcolta a dekni oldalát, a lánc nincs agyon nyúlva rajta, autópálya matrica is van rajta szóval valószínű ott is használták, gyári ülés, első teleszkóp harmónika is gyári. Így elsőre ezeket "vettem észre".
Nekem most esett le hogy ez egy 2 hengeres gép, Én egészen idáig azt hittem ez a KLR-nek a kistestvére újabb változatban. Mint mondjuk a Yamahánál a XT-TT "testvérek". Így azért azt is bele kell kalkulálni ha fel kell újítani midenből 2-t kell venni
A héten valamikor megnézem/meghallgatom mit is tud a gép, kíváncsi leszek.